Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 400
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek..................530 okudu

toplam ............ 2530
kalan................ 1914

herkese şimdiden bol öpücüklü günaydınlar opuyorumnanaktan
huzur dolu mutluluk içinde en güzel günlere merahaba demeniz dileğiyle Şeniz
harbiden aşka geldim ayol biri beni durdursunnn anaaaam gitti benim kafa

böcük bodurum allah razı olsun bi çırpıda okudum şimdi pek iyi oldu valla.Ne güsel işte arada böle aşka gelmek lazım aynen devam tatlılar kraliçesi.tatlı tarifini kopyaladım bir ara yapıcam mutlaka çünkü kolay bişe gibi.bayramda evde yokum o yüsden tatlı yapmıcam.

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400

toplam ............ 2630
kalan................ 1814

meliş hoşgeldin canım ekliyorum hemen allah razı olsun

Amin canım inşallah cümlemizden.Sen de iyi okumuşsun maşallah rabbim kabul eder inşallah,olmazsa bile yine okuruz yine okuruz biz verene kadar isteyelim de dimi canım benim.sen iyi simi bi 200 daha yaz bana okurum bugün boşum nasılsa toce gelene kadar.ha bide bilşe sorucam bunu okurken illa kıbleye dönmek başını örtmek falan gerekiyor mu ben ona dikkate tmedim ya mutfakta bile okudum yani olmazsa tekrar okuyayım sabah düşündüm de kafama takıldı

izmirde erol tavmergen,i önerdiler hakkında bilginiz varmı acaba?

Ankarada oturuyorum dolayısıyla bir bilgim yok canım artı öle dr araştırmış da değilim ben üni. hastanesine gitmiştim.bir sorun yok dediler bakalım bekliyoruz şimdilik.sen hiç gitmedin mi doktora,kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın anlat biraz

yok canım abdestli olmak gerekmiyo fatihayı nasıl aklımıza geldikçe okuyoruz bu da öyle .... akşam eve gidince iki rekat namaz kıldım niyet ettim sonra başladım okumaya
iftar hazırlerken mutfağı toplarken tv izlerken okudum sabah işe gelirken okudum
şimdi ara verdim kızlar gelsin eğerm aldığından fazla okuyan varsa ona göre eksikleri tamamlarım

pek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
maiberf............ 200

toplam ............ 2830
kalan................ 1614

oh iyi bari içim rahatladı,yok abdestli okudum da dediğim gibi mutfakta soğan doğrarken bile okudum.tamam sen yaz 200 bana yine bak başlıcam şimdi.bugün belli olsa bari iyice sen haftasonu yoksun dimi nette

oh iyi bari içim rahatladı,yok abdestli okudum da dediğim gibi mutfakta soğan doğrarken bile okudum.tamam sen yaz 200 bana yine bak başlıcam şimdi.bugün belli olsa bari iyice sen haftasonu yoksun dimi nette

yok canım kedersiz takip edecek zaten bana haber vericek
zaten akşama kadar ne kadar eksik kaldığı belli olur kalanı ben alırım

yok canım kedersiz takip edecek zaten bana haber vericek
zaten akşama kadar ne kadar eksik kaldığı belli olur kalanı ben alırım

he tamam o zaman,eee neler yapıcan haftasonu anlat bakim he bide ne yemek yapıcan bu akşam ben daha bilmiyorum,her gün az yapıyırum bitiyo ertesi gün düşün babam düşün.dün türlü yaptım pilavla bugün menemen yapıyım toce kabul ederse

valla hafasonu için bi planım evde olurum ....akşam için dün balık almıştım
kaldı biraz onu ısıtıcam salata çorba yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…