- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
tamam aplacım merak etme senn
yok kıs bende pek bilmem ankarayı yerliyim emme turist gibiyim:))
ben başlamıştım ya okumaya devam etmedin mi ondann gerçi o zamanda bişey dememiştin ama
slm şekerler slm verip kaçar benn misafrim gelecekk öpüldünüzz
canim olur mu cevap vermistim ben onda ankaraya gidiyordum o zaman da okuyamadim evdeyken okumustum
canim busefer okursam insallah allahin izniyle hepsini okumaya calisacagim ama araa verdiklerimide senoku belki bebeginde senle beraber dua ederde dilegim kabul olur
canim hamile olmana cok sevidindim ben cok gec ogrendim senin hamile olduguna ama inan cok sevindim nasil oldu bir anlatsana
merhaba bende sizin gibi bebek özlemi çeken biriyim selamlar
herkese şimdiden bol öpücüklü günaydınlar opuyorumnanaktan
huzur dolu mutluluk içinde en güzel günlere merahaba demeniz dileğiyle Şeniz
harbiden aşka geldim ayol biri beni durdursunnnanaaaam gitti benim kafa
arkadaşlar bende bebek özlemi çekiyorum bu gün sohpete katılmak istiyorum sevgilerimle.....a.s.
meliş hoşgeldin canım ekliyorum hemen allah razı olsun
izmirde erol tavmergen,i önerdiler hakkında bilginiz varmı acaba?
izmirde erol tavmergen,i önerdiler hakkında bilginiz varmı acaba?
Amin canım inşallah cümlemizden.Sen de iyi okumuşsun maşallah rabbim kabul eder inşallah,olmazsa bile yine okuruz yine okuruz biz verene kadar isteyelim de dimi canım benim.sen iyi simi bi 200 daha yaz bana okurum bugün boşum nasılsa toce gelene kadar.ha bide bilşe sorucam bunu okurken illa kıbleye dönmek başını örtmek falan gerekiyor mu ben ona dikkate tmedim ya mutfakta bile okudum yani olmazsa tekrar okuyayım sabah düşündüm de kafama takıldı
yok canım abdestli olmak gerekmiyo fatihayı nasıl aklımıza geldikçe okuyoruz bu da öyle .... akşam eve gidince iki rekat namaz kıldım niyet ettim sonra başladım okumaya
iftar hazırlerken mutfağı toplarken tv izlerken okudum sabah işe gelirken okudum
şimdi ara verdim kızlar gelsin eğerm aldığından fazla okuyan varsa ona göre eksikleri tamamlarım
oh iyi bari içim rahatladı,yok abdestli okudum da dediğim gibi mutfakta soğan doğrarken bile okudum.tamam sen yaz 200 bana yine bak başlıcam şimdi.bugün belli olsa bari iyice sen haftasonu yoksun dimi nette
yok canım kedersiz takip edecek zaten bana haber vericek
zaten akşama kadar ne kadar eksik kaldığı belli olur kalanı ben alırım
he tamam o zaman,eee neler yapıcan haftasonu anlat bakim he bide ne yemek yapıcan bu akşam ben daha bilmiyorum,her gün az yapıyırum bitiyo ertesi gün düşün babam düşün.dün türlü yaptım pilavla bugün menemen yapıyım toce kabul ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?