tabikide şaka hepiniz benim pastayı şeye benzettiniz sinirden öyle söyledim artıkkötükedihüso yoksa töbe haşa nimete nasıl öyle söylerimkinasıl yanibilmiyorumkismile şaka dimi bu :çok üzgünüm:
canım ben dün 344 okudum şimdi onu okudu diye işaretle 44 ekliyerek !ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek..................530 okudu
toplam ............ 2630
kalan................ 1814
canım öncelikle aramıza hoşgeldin bende izmirde tedavi gördüm özel hastanede (irenbe tüpbebek merkezi) belki duymuşsundur dr um dilek aslandı aslında alanında başarılı bir dr ama onun yanında 2 tüpbebek tedavimden sonuç alamadım bu işler kısmet işi yani ..senin bahsettiğin erolbeyinde çok methini duydum her hastaya nasip olmazmış:)yani o kadar yoğunki hastalarını başka dr a transefer edebiliyooizmirde erol tavmergen,i önerdiler hakkında bilginiz varmı acaba?
valla hafasonu için bi planım evde olurum ....akşam için dün balık almıştım
kaldı biraz onu ısıtıcam salata çorba yeter
ben ve eşimde sadece hamsi severiz diğer balıkları çok nadir alır yeriz ..dediğin gibi hamsi böyle kıtır kıtır olacak ben üşenmeden temizlediğim zaman kılçıklarınıda ayırıyorum akşam ekmek arası yapıp bir güzel yiyiruzz uff acayip canım çekti vallacokacimcoook cokacimcoook bugün pazara çıkmayı düşünmüyordum balık sezonuda açıldı balık için gitsemmi acepp :uhm:Balık ısıtılınca iyi olur mukii ben balığı taze pişmişken yerim sonra ı ıh sanki kötü oluyo,çok kokuyo bide ben balık temizleyemiyorum.hamsiyi çoks eviyorum böle küçük küçük kızartıp cips gibi yemeti ama annem yapardı ben hiç yapmadım,bir kez kızarttım evde balık,iki gün oku çıkmadı evden
meliş ve kankişş nasılsınızz fıstıklarrr opuyorumnanaktan
ben ve eşimde sadece hamsi severiz diğer balıkları çok nadir alır yeriz ..dediğin gibi hamsi böyle kıtır kıtır olacak ben üşenmeden temizlediğim zaman kılçıklarınıda ayırıyorum akşam ekmek arası yapıp bir güzel yiyiruzz uff acayip canım çekti vallacokacimcoook cokacimcoook bugün pazara çıkmayı düşünmüyordum balık sezonuda açıldı balık için gitsemmi acepp :uhm:
Balık ısıtılınca iyi olur mukii ben balığı taze pişmişken yerim sonra ı ıh sanki kötü oluyo,çok kokuyo bide ben balık temizleyemiyorum.hamsiyi çoks eviyorum böle küçük küçük kızartıp cips gibi yemeti ama annem yapardı ben hiç yapmadım,bir kez kızarttım evde balık,iki gün oku çıkmadı evden
canım ben fırında yapmıştım balığı bir dilim somon aldık iki kişi biteremedik
kalanı atamayız onun için bugün yeriz
önce sen başlattın balık ve hamsi aklımda yoktuu :mymeka:..,yaaa napıyosun sen bea canımı çektirdin oof ben temizleyemiyorum zaten,ama hamsiler çok küçük olunca kılçıklarını çıkarmdan yeniyo çünkü kızarıyo iyice ama bizim nane çok kızarınca yemiyo ooof yemek zevkimi katlediyo eleman ya
kesinle yap derim ben ve eşim çok beğendikkankim hoşgeldin canım ....ben tatlının resmini gördüm kesin olarak yapmaya karar verdim
slm arkadaslar
yaaa napıyosun sen bea canımı çektirdin oof ben temizleyemiyorum zaten,ama hamsiler çok küçük olunca kılçıklarını çıkarmdan yeniyo çünkü kızarıyo iyice ama bizim nane çok kızarınca yemiyo ooof yemek zevkimi katlediyo eleman ya
A.s fatmacım hoşgeldinnslm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?