Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jollita eğer istersen hemen başlıyabilirsin tüpbebek tedavisine bu biraz isteğe bağlı bazen sorun olmadığı halde eşler çok acele ediyor maddi durumu iyi olan hiç düşünmeden tüpbebek tedavisine başlıyor

bu biraz sorununuzun ne olduğuna maddi duruma ve senin talebine bağlı canım doktorun direk tüp bebeğe gerek görmesede sen istersen doktoruna tüp bebek istediğini söylersin karşılıklı fikir
alışverişinde bulunur karara bağlarsınız

anladım kızlar sağolun hiç maddi açısı konusunda fikrim yok ama inşallah gerek kalmaz bakalım hayırlısı...
kedersiz bu arada sana özel mesaj atamıyorum ben yaa :S hakkım daha dolmamış

kızlar merhabalar......nasıllarmış bakalım benim canım dostlarım...

yeni gelen atrkadaşlar sizlerde aramıza hoş geldiniz...a.s.a.s.

bugün baharımın görüşmesi vvardı..inşalah iyi başlar herşey..iyi biter...herkesinki..

eşimle bendende bazı testler istemişleri...salgın hastalıklarla ilgili...sağlıklı anne baba sağlıklı evlat demek...hemşire bize önce bunları yaptırın ..tedaviye gelirken getirirsiniz demişti..bugün bende o testleri verdik..bir hafta sonra çıkarmış...ilk tedavimdede yapmışlardı..çok şükür bir problem çıkmamıştı....inşallah bu sefer heerşey yolunda gider sonunda bebeğime veyada bebeklerime kavuşurum...canlarım..hepimiz....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kedersiz56, bulut83+, iipekk34+, jollita, sevdanehri54+

ooo bizim takım yavaş yavaş toparlanıp geliyorlar hoşgeldiniz hatunlar

teşekkür ederim canım hoşbulduk hamilesin sanırım ikiz olma ihtimallerimi var... ne güzelllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

jolita arkadaşlarda anlatmışlar..en önemlisi kendini hazır hissetmen..çünkü sabır isteyen bir tedavi süreci...o kadar iğne ilaç yiyorsun.. vücudun hazır olmalı...tabiki madi açıdanda..seni korkutmak istemem..ama gerçekler...inşallah her zorluğun bir güzelliği var derler bu zorlukların ardından bebeklerimize kavuşacağız...inşallah...

dünürüm sizde koları sıvayıp yavaş yavaş başlıyorsunuz tedaviye ne güzel ıNŞALLAH sonucuda güzel olur canım dünürüm olumunekankayizsmile

inşallah canım herşeyi düşünmek ve hazırlıklı olmak lazım tabi... hayırlısı bakalım...

jolita kız allahmı söyletti..ne oldu..inşallah..tüp bebek tedavisine başlıyacağız..rabbim kısmet ederse...adet olmamı bekliyorum..inşallahbebeğim süpriz yaparda tedaviye gerek kalmaz..inşallahhhhhhhhhh

inşallah dünürüm..başlıyacağız..rabbim sonunda inşallah bebeklerimize kavuşmayı nasip edecek...hepimize..sizlerde inşallah tedavisiz kavuşursunuz bebeğinize...

sevdam hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı çokmu yoğunsun canım olumunekankayizsmile

jolita kız allahmı söyletti..ne oldu..inşallah..tüp bebek tedavisine başlıyacağız..rabbim kısmet ederse...adet olmamı bekliyorum..inşallahbebeğim süpriz yaparda tedaviye gerek kalmaz..inşallahhhhhhhhhh

inşallah bulutcum Allahım söyletmiştir... zaten ben hep diyorumki bu kadar beklemeye uğraşa bizi ancak ikiz paklar tabi hayırlısı sağlıklı olsunda bir tanede olur yani... inşallah amin...

kızlar bana müsade evde biraz işlerim var..onları halletmem lazım..sonra görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…