hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah...
Tüb bebek tedavisine ne zamandan sonra karar veriliyor acaba... Yani insan herşeyi düşünüyo benim daha 1 buçuk sene oldu tedaviye başladı ama zaman çok çabuk geçiyo hangi süreçlerden sonra başlıyorlar kaç zaman sonra yani yaşım geçiyo diye çok endişeleniyorum yaa(((
kızlar merhabalar......nasıllarmış bakalım benim canım dostlarım...
yeni gelen atrkadaşlar sizlerde aramıza hoş geldiniz...a.s.a.s.
bugün baharımın görüşmesi vvardı..inşalah iyi başlar herşey..iyi biter...herkesinki..
eşimle bendende bazı testler istemişleri...salgın hastalıklarla ilgili...sağlıklı anne baba sağlıklı evlat demek...hemşire bize önce bunları yaptırın ..tedaviye gelirken getirirsiniz demişti..bugün bende o testleri verdik..bir hafta sonra çıkarmış...ilk tedavimdede yapmışlardı..çok şükür bir problem çıkmamıştı....inşallah bu sefer heerşey yolunda gider sonunda bebeğime veyada bebeklerime kavuşurum...canlarım..hepimiz....
jolita arkadaşlarda anlatmışlar..en önemlisi kendini hazır hissetmen..çünkü sabır isteyen bir tedavi süreci...o kadar iğne ilaç yiyorsun.. vücudun hazır olmalı...tabiki madi açıdanda..seni korkutmak istemem..ama gerçekler...inşallah her zorluğun bir güzelliği var derler bu zorlukların ardından bebeklerimize kavuşacağız...inşallah...
slmkizlar
bengeldim
eee neleryaptiniz
jolita kız allahmı söyletti..ne oldu..inşallah..tüp bebek tedavisine başlıyacağız..rabbim kısmet ederse...adet olmamı bekliyorum..inşallahbebeğim süpriz yaparda tedaviye gerek kalmaz..inşallahhhhhhhhhh
kızlar bana müsade evde biraz işlerim var..onları halletmem lazım..sonra görüşürüz...
hoşgeldin canikom aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?