yaff oturu oturduğun yerdee nereye gidiyon merak etme herkess gider birazdan gidersin ozaman sendehoşgeldiniz güzel bayanlar minnakımla sevdam,ooof ben gidicektim ama iyice şenleniyo burasııı kararsız kaldım bak
gönderiririmm tabee melikemmm sanaa ne demekk
içli köfte yapacak olannıı oo daha çok beklersinn lülülülülülü
aynenn bebemmmm sen gönder quzu utansınn gardaşımmmmmmkesinlikle katılıyorummm sırnaşık şey benim eşim bir bıyığım çıksın hemen der kaşım çıksınn hemen ne bu der bilmiyorumkismile diğer yerler pek önemli değill amaasırnaşık şey
hee iş yaparken adam uçuyoo
Allah razı olsun aplammmmmtubişin adı kağıda yazdım zati ama yalan yok diğer kızları kağıda yazmadım
sizlere özellikle içimden geldi iki gün içinde bir sürü salavat okudunuz benim için
buradaki bütün kızlara fatmaya leydime haticeye hepinize herzaman namaz sopnunda
dua ederken ediyorum önlem olarak smini hatırladığım hatırlamadığım diye ekliyorum
ay ipek çok güldüm abdestim kaçıcak ayh ayh sen ölme emi
aminnnn
ayy bana güsell bayann didiiii
hadi foto ekleyelimmmmmmmm
kargo ulaştırmadımı sanaa hay Allah göndermiştim halbuki ohaoldumsmilehoşgeldinn quzuuuuu sanada hayırlı cumalar bebekimmmmm
kıss bana da gönder memekk taam mı
zatii gardaşım duymasın aramızda daha bana içli köfte gönderecekkk
eklemeyin ben göremiyom foto moto benim koca kafa eski göstertmiyo
kargo ulaştırmadımı sanaa hay Allah göndermiştim halbuki ohaoldumsmile
hemen atıver fırınada gelmelikemm benimde işim var bi bakayım dedimm
,
nurcanım daha yemeği koyamadım fırına onu hazırlıyom ama sizi oıkumaktan yapamıyomkiiii
neysee ben işime bakayımmm yoksa aç kalacaklarr
iyi bapmışınn quzuuu kolayy gele bi porsiyon çok yapp uçarım sanaaamelikemm benimde işim var bi bakayım dedimm
,
nurcanım daha yemeği koyamadım fırına onu hazırlıyom ama sizi oıkumaktan yapamıyomkiiii
neysee ben işime bakayımmm yoksa aç kalacaklarr
hadi göster melike göbişin çıktıysa göbişide göster :hulya:
sen bana dua ederken yurcan diye etmiyon dimi
seyhan (sevdanehri) ümmühan (bulut83)
tamam aplacımm eşimin teldenn çeker yüklerim benim tel antikaaya melike pazartesi göster resmini ben hamiş halini merak ediyorum
güsel hafta sonları datlumm özle bizi taam mıbenim çıkma vaktim geldi bile iyi akşamlar nett yavaşladı
sevdam inşallah yemeği beğenirsin mutlaka bildir bana beğensen de beğenmesende
hayır olsun rüyan ikiside güzel canımkıslarrrr rüyamda yeşill elma gördümm birde kur'an okuyodukk
güle güle kanki kardeş iyi tatillerrbenim çıkma vaktim geldi bile iyi akşamlar nett yavaşladı
sevdam inşallah yemeği beğenirsin mutlaka bildir bana beğensen de beğenmesende
nerden bilecektinki KANKA dediğin gibi niyet önemli Allah biliyo sonuçtaehe ehe yok yavrus öle demiyom ama ben sevda diyodum diğerine de bulut ayh beni kahretmeye ama niyetimi biliyo rabbim aman yaa kurt düşüyodu içime.
hayır olsun rüyan ikiside güzel canım
güle güle kanki kardeş iyi tatillerr
nerden bilecektinki KANKA dediğin gibi niyet önemli Allah biliyo sonuçta
inşalahh aplammmm
kıslarr hani demiştim ya kaynanamlarda fenalaştım die o ağrı dün yine olduu
hayır olsun rüyan ikiside güzel canım
güle güle kanki kardeş iyi tatillerr
nerden bilecektinki KANKA dediğin gibi niyet önemli Allah biliyo sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?