Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohooo pazartesiye kadar çatlarızzz
şimdi göstersen olmammı gardaşım

aşkitomm benimm telinn hafıza kartı yok pcye yükleyemem ki ben yükleyelim derken eski fotolardan güsel çıktığım resimlerden koyacaktımm:))
ama şimdiki halimi eşimin telden çekmem lazımm

Allah Allaaahh çokmu kötü oluyorsunn kasılma gibimi .dra git bence
geçmiş olsun canım
kasılma değilde aplaa karnıma göbek etrafıma sanki bıçak sokuyolarr delirtiyo ağrıı uzanınca geçiyo
aplamm gidecem de benim dr izinde kanımcaa burdakine gitsem o salak karı var yine yumurlamamışsın diyenn
he heeey büyük harflerle yazılanı kessss!!! vuuuvvvvv kaydirigubbakcemile2

siz birbirinizi gördünüz mü aha ben eksik mi kaldım,yarılıveririm ortadan şimdi bak
kıss yarılma zatii küçücük bişisinn

geçmiş olsun minnakım hayırdır ya sıklaşmasın sonra gitmedin mi önceki ağrıdan sonra gitmediysen artık git ama yani....bu arada site yavaşladı yaa zaten sırtıma filler oturdu nasıl ağrıyı ooof ama kalkamıyomki siz pek tatlısınız işte napıyımsositososito

hafıza kartı olmadan pcye nasıl resim atarım kablosuda yokk

ebet minnakım küçüküm iyice küçüküyom 48,9 az önce tartıldım. ay iyi foto koyuyon benim toce ayh çıldırır koysam.başlarının fotolarına bakınca bile söleniyo.milletim düğün fotolarına niye bakıyosun diye.antika acık kendisi

bebem kasılmayı bu ağrıda önce böle can yakmıyodu söyledim ama normall dinlen dedii
2 hafta önce oldu bide dün pazartesi giderimm beklemem ya korkmaya başladım

benim çıkma vaktim geldi bile iyi akşamlar nett yavaşladı
sevdam inşallah yemeği beğenirsin mutlaka bildir bana beğensen de beğenmesende

tamam canım haber veririm inşallah güzel yaparımda güzel olur..yoksa aç kalırlarr kaydirigubbakcemile3 et,patates,soğan,bezelye,sarımsak,maydonoz,ve baharatlarla gğüzelce harmanladım sirkede döktüm dediğin gibi verdim fırınaa inş. güzel olur

hemen atıver fırınada gel
bu arada camlarını sildinmi

tamam attım şimdi geldim
buarada dediğiniz gibi havuca sarımsak koyuluyomuş unutmuşum ben yapmayı dün koydum tadı doğruydu:lepi:

he heeey büyük harflerle yazılanı kessss!!! vuuuvvvvv kaydirigubbakcemile2

siz birbirinizi gördünüz mü aha ben eksik mi kaldım,yarılıveririm ortadan şimdi bak
neden kıss istemiyrmusun bir KANKA n olsun

aşkitomm benimm telinn hafıza kartı yok pcye yükleyemem ki ben yükleyelim derken eski fotolardan güsel çıktığım resimlerden koyacaktımm:))
ama şimdiki halimi eşimin telden çekmem lazımm
tamam canım eski resmilerini görmüştük zaten yenisini isterizz :CüvCüv: :lepi:

ay bebemm kıyamammm ben saaaa ben 60 kilocuğumm
ay bebemm koyuyoz hemen siliyozz siz görünce bişi olmuyo eşim gördü koyduğumuu accık söylendii çok kızsaydı çok söylenirdii

bebem kasılmayı bu ağrıda önce böle can yakmıyodu söyledim ama normall dinlen dedii
2 hafta önce oldu bide dün pazartesi giderimm beklemem ya korkmaya başladım

bekleme tabi önümüz bayram mazallah bayramda tutar ilk gün bide tocen yok dr bulunmaz falan allah korusun sen önlemini al bişe yoksa yatar dinlenirsin ama için rahat olur

melikem başka hastaneye gitsen oılmazmı canım..ama bence büyük ihtimal bebiş büyüdüpünden kasılma yapıyo gibi geliyo..ama yinede görün tabiki

sevdam eminim güzel bir yemek olacak ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunn

melişim bizimde eşlerimiz karşı çıkıyorlar gardaşımında dediği gibi resimleri koyduğumuz gibi siliyoruzda bizden başkası görmüyoo yanee

bilemiyorumcanım ben zati gösterdiklerimide anca web kamerasıyla çekip gösteririm
ama benim wep kameram olmadıki((
melikem başka hastaneye gitsen oılmazmı canım..ama bence büyük ihtimal bebiş büyüdüpünden kasılma yapıyo gibi geliyo..ama yinede görün tabiki

dr da ölededi walla datlum bebek büyüyo rahim büyüyo organlara faln şu oluyo bu oluyo diye birsürü şey anlatmıştıı ama dediğiniz gibi gidiyim de an azından içim rahat etsin ay napım eşimle konuşur fatihe giderimm

ipeğimm bu arada görüşemeyizz şimdiden iyi bayramlar sana canım ben yarın köye gidiyorum nasipse kızlarrr bilginiz olsun.nurcanım ben ipeğimin salavatını haber veririm size telden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…