ohooo pazartesiye kadar çatlarızzz
şimdi göstersen olmammı gardaşım
kasılma değilde aplaa karnıma göbek etrafıma sanki bıçak sokuyolarr delirtiyo ağrıı uzanınca geçiyoAllah Allaaahh çokmu kötü oluyorsunn kasılma gibimi .dra git bence
geçmiş olsun canım
kıss yarılma zatii küçücük bişisinnhe heeey büyük harflerle yazılanı kessss!!! vuuuvvvvv kaydirigubbakcemile2
siz birbirinizi gördünüz mü aha ben eksik mi kaldım,yarılıveririm ortadan şimdi bak
hafıza kartı olmadan pcye nasıl resim atarım kablosuda yokk
geçmiş olsun minnakım hayırdır ya sıklaşmasın sonra gitmedin mi önceki ağrıdan sonra gitmediysen artık git ama yani....bu arada site yavaşladı yaa zaten sırtıma filler oturdu nasıl ağrıyı ooof ama kalkamıyomki siz pek tatlısınız işte napıyımsositososito
benim çıkma vaktim geldi bile iyi akşamlar nett yavaşladı
sevdam inşallah yemeği beğenirsin mutlaka bildir bana beğensen de beğenmesende
hemen atıver fırınada gel
bu arada camlarını sildinmi
neden kıss istemiyrmusun bir KANKA n olsunhe heeey büyük harflerle yazılanı kessss!!! vuuuvvvvv kaydirigubbakcemile2
siz birbirinizi gördünüz mü aha ben eksik mi kaldım,yarılıveririm ortadan şimdi bak
tamam canım eski resmilerini görmüştük zaten yenisini isterizz :CüvCüv: :lepi:aşkitomm benimm telinn hafıza kartı yok pcye yükleyemem ki ben yükleyelim derken eski fotolardan güsel çıktığım resimlerden koyacaktımm:))
ama şimdiki halimi eşimin telden çekmem lazımm
ebet minnakım küçüküm iyice küçüküyom 48,9 az önce tartıldım. ay iyi foto koyuyon benim toce ayh çıldırır koysam.başlarının fotolarına bakınca bile söleniyo.milletim düğün fotolarına niye bakıyosun diye.antika acık kendisi
bebem kasılmayı bu ağrıda önce böle can yakmıyodu söyledim ama normall dinlen dedii
2 hafta önce oldu bide dün pazartesi giderimm beklemem ya korkmaya başladım
neden kıss istemiyrmusun bir KANKA n olsun
tamam canım eski resmilerini görmüştük zaten yenisini isterizz :CüvCüv: :lepi:
bilemiyorumcanım ben zati gösterdiklerimide anca web kamerasıyla çekip gösteririmhafıza kartı olmadan pcye nasıl resim atarım kablosuda yokk
bekleme tabi önümüz bayram mazallah bayramda tutar ilk gün bide tocen yok dr bulunmaz falan allah korusun sen önlemini al bişe yoksa yatar dinlenirsin ama için rahat olur
neden kıss istemiyrmusun bir KANKA n olsun
]
bu tepki sevinçtendi zaten yurcanım ballıçem
heee bende bir an beni beğenmedin sandımm aklinialirimsmileneden kıss istemiyrmusun bir KANKA n olsun
]
bu tepki sevinçtendi zaten yurcanım ballıçem
ama benim wep kameram olmadıkibilemiyorumcanım ben zati gösterdiklerimide anca web kamerasıyla çekip gösteririm
melikem başka hastaneye gitsen oılmazmı canım..ama bence büyük ihtimal bebiş büyüdüpünden kasılma yapıyo gibi geliyo..ama yinede görün tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?