hos bulduk tatlim
nasilsin bugun
iyiym şükür sen nasılsın ..bir yandan size bakıyorum bir yandan örgümü örüyorum:hulya:
sevdam hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı çokmu yoğunsun canım olumunekankayizsmile
kızlar bana müsade evde biraz işlerim var..onları halletmem lazım..sonra görüşürüz...
ne oruyorsun ki
Sevda nasılsın hoşgeldin...... Bulut sanada güle güle
iyiyim canım yoğunum birazdan çıkıcam önce yemek sonra yine evraklara dalıcam :umursamaz: Sen nasılsın canım
kızlar ben bu ay yapmayı düşündüğüm şeyleri anlatayım
adet bitiminden 3.günü belime bardak koyup vikslicem sonra ilişkiye giricem
adetim bittikten 1 hafta sonra hamama gidip o yumurta olayını yapıcam
eşime de çakşır otu macunu bulsaydım daha da iyi olacaktı ama bulamadım keçi boynuuna acilen başlatıcam ilaçlarına içiyo zaten bikaç ay böyle denicem
yılmak yok yola devam :lepi:
iyiyim canım yoğunum birazdan çıkıcam önce yemek sonra yine evraklara dalıcam :umursamaz: Sen nasılsın canım
eşime de çakşır otu macunu bulsaydım daha da iyi olacaktı ama bulamadım keçi boynuuna acilen başlatıcam ilaçlarına içiyo zaten bikaç ay böyle denicem
canım bardak ve vıcks olayını anladımda hamam gidip yumurta olayı neki onu bilemedim ?????
ya kizlar birsey soracam
ama bilmiyorumbelki size komik gelir
ya benimadetime az kaldi ayaklarim agrima ya basladi
sizce birseyler olabilir mi
iyiyim canım yoğunum birazdan çıkıcam önce yemek sonra yine evraklara dalıcam :umursamaz: sen nasılsın canım
benim adetime yakın kasık ağrılarım hep bacağıma vurur canım ve adet olurumlmaz: yani dermanı kalmaz bacağımın bilmiyorum tabi herkeste farklı olabilir:lepi:
ya kizlar birsey soracam
ama bilmiyorumbelki size komik gelir
ya benimadetime az kaldi ayaklarim agrima ya basladi
sizce birseyler olabilir mi
hadi hayırlısı canım ben sadece polene devam ediyorum
iyice tembelleştim ne bacaklar havaya ne cenin pozisyonu hiiiç bi şey yapmıyorum
seni bu ay çok azi,mli görüyorum:lepi: hadi bakalım sen bu azimle başaracaksın İNŞALLAH:Saruboceq:
Benimde çok ayaklarım ağrır bacaklarım ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?