Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Sevda nasılsın hoşgeldin...... Bulut sanada güle güle

iyiyim canım yoğunum birazdan çıkıcam önce yemek sonra yine evraklara dalıcam :umursamaz: sen nasılsın canım

kızlar ben bu ay yapmayı düşündüğüm şeyleri anlatayım
adet bitiminden 3.günü belime bardak koyup vikslicem sonra ilişkiye giricem
adetim bittikten 1 hafta sonra hamama gidip o yumurta olayını yapıcam
eşime de çakşır otu macunu bulsaydım daha da iyi olacaktı ama bulamadım keçi boynuuna acilen başlatıcam ilaçlarına içiyo zaten bikaç ay böyle denicem
yılmak yok yola devam :lepi:

canım bardak ve vıcks olayını anladımda hamam gidip yumurta olayı neki onu bilemedim ?????

bu şiirleri yazan adamda bizim gibi bebek özlemi çkeiyor galiba (sedat yıldırım)

senağlama senağlama senağlama senağlama

hadi hayırlısı canım ben sadece polene devam ediyorum
iyice tembelleştim ne bacaklar havaya ne cenin pozisyonu hiiiç bi şey yapmıyorum

ya kizlar birsey soracam
ama bilmiyorumbelki size komik gelir
ya benimadetime az kaldi ayaklarim agrima ya basladi
sizce birseyler olabilir mi

canım bardak ve vıcks olayını anladımda hamam gidip yumurta olayı neki onu bilemedim ?????

etipuf arkadaşımız hamile kaldığı ay hamama gitmiş ve beline yani kuyruk sokumuna 3 adet yumurta akından sürmüş 10 bekletmiş yine sürmüş bu şekilde bitenen kadar devam etmiş canım beli çekiyomuş hamileliğe yardımcı bir olaymışkafamçokkarıştı zaten benimde çoğu arkadaşım yumurtlama dönemine yakın hep hamam giderlerdi ve şuan hepsi hamile akannehir tabi bundan diyemeyiz ama yapmak lazım işte

ya kizlar birsey soracam
ama bilmiyorumbelki size komik gelir
ya benimadetime az kaldi ayaklarim agrima ya basladi
sizce birseyler olabilir mi

benim adetime yakın kasık ağrılarım hep bacağıma vurur canım ve adet olurum lmaz: yani dermanı kalmaz bacağımın bilmiyorum tabi herkeste farklı olabilir:lepi:

seni bu ay çok azi,mli görüyorum:lepi: hadi bakalım sen bu azimle başaracaksın İNŞALLAH:Saruboceq:

benim adetime yakın kasık ağrılarım hep bacağıma vurur canım ve adet olurum lmaz: yani dermanı kalmaz bacağımın bilmiyorum tabi herkeste farklı olabilir:lepi:

ya bilmiyorum
benim hic adetimde ayaklarim agrimazdi bu ilk
sizce olabilirmi
ben hic ihtimal bile vermiyorum ama yinedeacaba demeden de duramiyorum
birde bu haftalarda ayaktada cok kaldim ama ne bileyim iste
bir yanim inaniyor bir yanim inanmiyor

hadi hayırlısı canım ben sadece polene devam ediyorum
iyice tembelleştim ne bacaklar havaya ne cenin pozisyonu hiiiç bi şey yapmıyorum

aaa tembellik yokkk lmaz: azimle delicez inşallahh :roflol: :roflol:

seni bu ay çok azi,mli görüyorum:lepi: hadi bakalım sen bu azimle başaracaksın İNŞALLAH:Saruboceq:

yaa ne bilim hayal kırıklığına hayatta gelemiyorum olumsuzluğa olmadı demeye o yüzden şimdi daha da azimliyim klava: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…