incir kuru uyquladim gecen ay.sizin sitelerden bulmusdum.bi de bir tabletim var dyufaston diye onu kullaniyorum.
bir dahaki sefere biz antalya tüp bebekte yaptıracağız.co-kültür yaptıracağız kısmetse.
bir dahaki sefere biz antalya tüp bebekte yaptıracağız.co-kültür yaptıracağız kısmetse.
adetim duzenli diyil.gecikmem oluyor.bi de adetim az oluyor.yani olan da koyo rengde oluyor.yani hic kana benzemiyordu.incir kuru uyguladikdan sora bir az duzeldi.sizce neden ne ola bilir.
evet canım insan biraz fazla bakınca gözleri ağrıyor..bende çok kalamıyorum...hadi neyse bizden sana izin git dinlen akşam görüşürüz..çaya bekleriz..byyyyyyyyy
tamam lovesam sen git yat dinlen çok yorma kendini allaha emanet olun:ecrin_bebek:
lovesa evet hayırlı olsun transferin.bir ara anlat hikayeni görüşelim.ikizlerin olsun dilerim.
etrafimda her kes cok kolay hamile kaliyor.folekulumu 2-3 ay izledi doktor.onceleri yetismiyordu dogru durust.3 ay once yetisdi ama 2 tane guclu igne yaptirdim.bi turlu catlamadi.ondan sora da izlemedim.doktor diyor 2-3 ay bekliyelim belki olur.am benim sabrim kalmadi.
sen hangi tadvileri gordun kadersiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?