Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

incir kuru uyquladim gecen ay.sizin sitelerden bulmusdum.bi de bir tabletim var dyufaston diye onu kullaniyorum.

[sıze="2"]canım senin adetin kaçgünde bir gelir umarım düzenlidir değilse eğer soğan kürüde işe yarıyor o kürüde araştır derim [/sıze]

kedersiz senin neresi ya da hengi doktordu?
eti puf seni de tebrik ederim.yeni mi öğrendin hamileliğini?nasıl hamile kaldın,neler kullandın ?ne zamndır tedavideydin ?anlat biraz lütfen..

evet doktor çok önemli,odur yönlendiren..
eğer paracıysanızda yandınız.sizden para koparmak için tedaviyi uzattıkça uzatır ona bağımlı yapar..
nevbaharın dediği gibi allah herşeyin hayırlısı ile karşılaştırsııııın:)

adetim duzenli diyil.gecikmem oluyor.bi de adetim az oluyor.yani olan da koyo rengde oluyor.yani hic kana benzemiyordu.incir kuru uyguladikdan sora bir az duzeldi.sizce neden ne ola bilir.

MONA ROSA cım yukarda yazmıştım ama görmedin herhalde canım biz izmirde irenbe tüpbebek merkezinde yapmıştık dr umun adı dilek aslandı

kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım sabahtan beri bilgisayarın başındayım size doyum olmuyo gerçekten aklım sizde kalıcak.keşke leptop olsaydıda kucağımdan yazardım sizeee..
öpüyorum kocamaaaaaan sizi HOŞÇAKALIIIIIIIN..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
LoveSA, bulut83, Eti_puf, kedersiz56, MONA ROSA, nevbahar76, yildiz_azeri

ıŞTE BUDUUUUUUUUUUR

bir dahaki sefere biz antalya tüp bebekte yaptıracağız.co-kültür yaptıracağız kısmetse.

SEN ANTALYALIMISIIIN??ne güzeeel yaaa bende antalya tüp bebekte yaptırdıım kesinliklee ordan şaşma ve doktorun KEMAL BEY olsun..ŞİMDİDEEN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN CANIM BENİİİİİİM..:1hug:

bir dahaki sefere biz antalya tüp bebekte yaptıracağız.co-kültür yaptıracağız kısmetse.

bugün üye olan lovesa arkadaşımız sana yardımcı olacak ozaman ..çünkü oda antalyada tüpbebek tedavisi gördü 7 gün sonra sonuç alacak :CüvCüv:

evt gördüm canım.kısmet işte kısmet olmayınca bir tarafını da yırtsan olmuyor işte...en iyisi sallaaaaaaaa demek galiba

evet canım insan biraz fazla bakınca gözleri ağrıyor..bende çok kalamıyorum...hadi neyse bizden sana izin git dinlen akşam görüşürüz..çaya bekleriz..byyyyyyyyy

tamam lovesam sen git yat dinlen çok yorma kendini allaha emanet olun :ecrin_bebek:

etrafimda her kes cok kolay hamile kaliyor.folekulumu 2-3 ay izledi doktor.onceleri yetismiyordu dogru durust.3 ay once yetisdi ama 2 tane guclu igne yaptirdim.bi turlu catlamadi.ondan sora da izlemedim.doktor diyor 2-3 ay bekliyelim belki olur.am benim sabrim kalmadi.

adetim duzenli diyil.gecikmem oluyor.bi de adetim az oluyor.yani olan da koyo rengde oluyor.yani hic kana benzemiyordu.incir kuru uyguladikdan sora bir az duzeldi.sizce neden ne ola bilir.

canım benim adetlerim düzenli ama seninki gibi çok az oluyor dr a sölemiştim bir ara önemli değil demişti koca karıyada söeldim o da çok kansız olduğun için az geliyor demişti

evet canım insan biraz fazla bakınca gözleri ağrıyor..bende çok kalamıyorum...hadi neyse bizden sana izin git dinlen akşam görüşürüz..çaya bekleriz..byyyyyyyyy

tamam lovesam sen git yat dinlen çok yorma kendini allaha emanet olun :ecrin_bebek:

lovesa evet hayırlı olsun transferin.bir ara anlat hikayeni görüşelim.ikizlerin olsun dilerim.

SAĞOLUN KIZLAAAAAAR tamam merak etmeyin beniii.yatıcam hemen..
MONA TATLIM ANLATIRMI BÜYÜK BİR ZEVKLE HEMDE.DİLERİM GEREK KALAMZDA MUCİZENE HEMEN KAVUŞURSUUUN..:1hug::1hug:

:teytey::teytey: bay baaaaya.s.

çok kolay hamile kalan olduğu kadarda kalamaynalrda var canım ...bizimde olacak inşallah yeterki rabbim bize biraz daha dayanma gücü versin ..canım senin yumurtama sorunun var bence senin dr un bir şeyleri eksik yapıyor sanki başka bir dr a gitsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…