- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım benimde adetime yakın hep bacaklarım ağrırı ama senin ilk defa oluyorsa bilemem neden olmasınki canım
umudunukaybetme canım o kadar mucizler duyuyoruzki RABBİM öyle mucizeler veriyorki insanlara seninde neden olmasın canım ALLAH verdiktn istedikten sonra hiç bişey engel değil yeterki biz O na inanlım ,güvenelim
canim zaten ben biliyorum onun mucizesi olmadan hamile kalmamama imkan yok
eger hamile kalrisam ki ins hamileyimdir rabbimin mucizesine bir daha tanik olacagiz
cunku gercekten benim hamile klamam imkansiz
canım tüpbebek tedavisi gördünmü daha önce ??sormuş veya sen söylemiş olabilirsin ama hatırlamıyorum
inşallah allahın izniyle olur...
canim esime tese yapildi ama sperm bulunamadi sperm bulunamayincada bizde yapamadik
bize donor onerdiler ama bunu bende esimde kabul edemezdik
ben esimin bebegini tasimak istiyorum
eşimin tanıdık bir arkadaşı vardı onada tese yapılmış hiç sperm bulamamışlar ama drlar 6 ay sonra yine gel demişler ona yani sizin tedavi şansınız yine var demek istiyorum eğer tekrar başlıyacaksanız bir dahaki tedaviye eşin beslenmesine dikkat etsin keçi boynuzu kürü uygula ceviz,fındık,fıstık,havuç suyu bide çakşır kökü var onun kürünü yap oda spermlere iyi geliyormuş
canim esime tese yapildi ama sperm bulunamadi sperm bulunamayincada bizde yapamadik
bize donor onerdiler ama bunu bende esimde kabul edemezdik
ben esimin bebegini tasimak istiyorum
evet umudunukaybetme arkadaşım kedersiz arkadaşımında dediği gibi sperm arttırıcı bir sürü kürler şifalı bitkiler var nickin ne güzel umudunu hiç kaybetme olurmu mücadeleye devam... önce allahın izniyle sonra dualarla inşallah sende bebek sahibi olursun ...
canim esime verdigim kurleri ne sen sor ne ben soylum adamin bagirsaklarini bozduk
ilacda kullaniyor
insallah olur
eşimin tanıdık bir arkadaşı vardı onada tese yapılmış hiç sperm bulamamışlar ama drlar 6 ay sonra yine gel demişler ona yani sizin tedavi şansınız yine var demek istiyorum eğer tekrar başlıyacaksanız bir dahaki tedaviye eşin beslenmesine dikkat etsin keçi boynuzu kürü uygula ceviz,fındık,fıstık,havuç suyu bide çakşır kökü var onun kürünü yap oda spermlere iyi geliyormuş
kız dünür...geldim işte..halletmem gereken işler vardı..ondan hemen çıkmak zorunda kaldım...ben sizlerden ayrı kalırmıyım...birazda eski dostlarla takıldım...
herşeye rağmen hala umut dolu olman çok güzel canımm Şeniz Rabbimden hiçbir zaman ümit kesilmez kesinlikle spermi yok diyipte normal yolla hamile kalanlar duydum canım.Herzaman eşinin spermi yok diye bir yoktur beslenme çok önemli kedersizinde dediği gibi bunlara dikkat edip yeniden deneyebilirsiniz ama bunları bir ay değil en az 6 ay kullanması gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?