merhaba arkadaşlar gecen geceki yazımdan beni hatrlarsınız mutlaka.ben sizler gibi bebek özlemi çekenlerdenim.ve en okadar mücadle tedaviden sonra Rabbim bana acıdı ve bi evlat verdi.onun için çok gözyaşı döktüm yemeden içmeden kesildim ama umudumu kaybetmedim.ve olduuu işte bende hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance: :dance: :dance:
kızlar o zaman topiğimizin 3. hamişi sanal oluyor...
1 . duru
2. etipuf
3.sanal
veeeeeeeeeee kızlar inşallah peşpeşe hamiş haberi gelir....kızlar ayağınızı iyi sürükleyin bizlerde gelelim peşinizden....amanda amannnnnnnnnnnnnnn topiğimiz hamişlerle dolsun kimse bebeğine özlem duymasın...onunla olsun bebeği..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
hihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus
teselli etmek güzelde uygun cümleleri bulmak önemli sanırım. Bide insanlarım ayy kafana takma bebek olayını unut demeleri yokmu .... şakamı yapıyorlar ne ayol nasıl unutayım heryerde hamile, heryerde bebek sanatçılarında hepsi coştumu naptı anacım hangi kanalı açsan bir ünlünün yaa bebeği olmuş ya hamile hadi gelde özenme...
kızlar o zaman topiğimizin 3. hamişi sanal oluyor...
1 . duru
2.sisi
3. etipuf
4.sanal
veeeeeeeeeee kızlar inşallah peşpeşe hamiş haberi gelir....kızlar ayağınızı iyi sürükleyin bizlerde gelelim peşinizden....amanda amannnnnnnnnnnnnnn topiğimiz hamişlerle dolsun kimse bebeğine özlem duymasın...onunla olsun bebeği..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
hihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?