Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah arkadaşım inşallah... böyle muradına ermiş olanlarınız yazınca içim daha bir umut dolu oluyor...

sanalcım seni burdanda tebrik edeyim canım ne mutlu sana RABBİM biz isteyenlerede nasip etsin İNŞALLAH :Saruboceq:

HAYDİ KIZLAR HALAYA
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım arkadaşım hepimiz öyleyiz..eğrki içimizde biraz umut olmasa inanki hayat zehir olur...biliyoruzki insan umutlaruyla hayalleriyle yaşıyor..yoksa hiç sayılırız.RABBıM içimizdeki umutlarımızı yeşertsin..ki bizlerde yaşama hayata daha sıkı sıkı sarılalım..ben mesela öyle bir an geliyorki umutlarımı yitiriyorum...kendimi boşlukta hissediyorum..çaresizce..ne yapacağını bilmeden...onun için her zaman içimizdeki inancımızı umudumuzu yeşetmeliyizki isteklerimize hayallerimize kavuşalım...

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance: :dance: :dance:

aslında önemli olan umudumuzu kaybetmemiz ama bunu ben demiycem kimseye çünkü bana dedikleri zaman ben kızıyodum teselli vermesinler diye.çünkü işlemiyodu bana.bol bol dua edin duanın açamycağı kapı yokmuş bunu be sefer daha iyi anladım ben.

SANAL BURAYA YUMRUK HAVAYAAA olumunekankayizsmile

OLEYYY OLEYYY OLEYYYYYYYYhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

geliyorum dünürüm..ne güzel bir mutluluk...demekki rabbim kulunu üzmezmiş..vaktini beklermiş...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
SANAL canım seni kutluyorum..inşallah kucağınada alacağın günleri göreceksin hayırlısıyla...darısı bizim gibi bebek hasreti çekenlerin...en tez zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

NEDENSE KK DA HAMİLE HABERİNİ ALINCA BÖYLE OLUYORUM sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito AMA ÇEVREMDEN BİRİ HAMİLE KALINCADA BÖYLEEEEE :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

teselli etmek güzelde uygun cümleleri bulmak önemli sanırım. bide insanlarım ayy kafana takma bebek olayını unut demeleri yokmu .... şakamı yapıyorlar ne ayol nasıl unutayım heryerde hamile, heryerde bebek sanatçılarında hepsi coştumu naptı anacım hangi kanalı açsan bir ünlünün yaa bebeği olmuş ya hamile hadi gelde özenme...

kızlar o zaman topiğimizin 3. hamişi sanal oluyor...

1 . duru

2. etipuf

3.sanal
veeeeeeeeeee kızlar inşallah peşpeşe hamiş haberi gelir....kızlar ayağınızı iyi sürükleyin bizlerde gelelim peşinizden....amanda amannnnnnnnnnnnnnn topiğimiz hamişlerle dolsun kimse bebeğine özlem duymasın...onunla olsun bebeği..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
hihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus

DEMEKKİ NEYMİŞ UMUDUMUZU KAYBETMİYECEKMİŞİZlmaz:
DEMEKKİ NEYMİŞ BOL BOL DUA EDECEKMİŞİZ:Saruboceq:
SONRA BÖYLE OLACAKMIŞIZ:CüvCüv:

Tez zamanda inşallah.............AMİN.....

bende en çok hayırlısını iste demelerine kızıyorum benim nasıl bir
insan olduğumu bilen de bilmeyende böyle bilgiç bir edayla hayırlısını iste demiyolarmı boğmak geliyo içimden zaten hayırlısı için dua ediyorum

sisiyi unuttun :mymeka:

ya arkadaşlar size bişey diyimmi.ben nişanlanınca bzim mahalledeki herkes peşpeşe nişanlanmıştı.öyleki mahallemizn bitane altın kzı vardı onu bile vermiştik.ayağım uğurlu geldi.üniversiteyi kazanıncada öyle olmuştu benm peşimden mahallede genç kalmdı hepimiz biyelere girdik.inş burada böyle peşime gelirsiniz hepiniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: aha böyle olurruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…