Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim dualarımız sizinle inşalahh herşey istediğiniz gibi olurrrr özledikk kısss bende öptüm şekerrr
bayrammm yaa ondan a.s
kaydirigubbakcemile3

ayy tabi millet fır fırr geziyorrrr

herkeseee iyi bayramlarrrr gerçi biraz geç oldu ama anca geldim memleketen ..

artık yarın toplanırız bayram dolayısıyla kimsecikler yok

kanki geçmiş bayramın kutlu olsun
nasılsın canım ..tedavin nasıl geçiyo hangi aşamasına geldin şuanda

seninde canım ....iyiyim sen nasılsın canım bugün gonal f başlar
herhalde adet oldum öğleden sonra gidicem doktora

iyiyim bende kankim saolasınn olumunekankayizsmile
haden bakalım çok az kaldı sonuna geliyorsun bbende senin kadar heyecanlyım inan eyvahedigeldismile

evet canım az kaldı inşallah bir sorun olmazsa 10 -12 gün sonra falan
transfer olur
hakkında hayırlıs olsun canımmm
kanki ya benim görümcem çağırdı çarşıya çıkacaz işleri var beraber gidelim diye seslendi ordanda teyzemlere uğrayabiliriz seni burda yaznılız bırakacam ama birazdan gelir diğer kızlar
ha bu arada esra evine gelmiş dün akşam konuştuk onunla seni çok sordu tedavisi nasıl geçiyo diye gelir oda herhalde
görüşürüz canımm Şeniz

günaydın mı olsun tünaydın mı bilemedim ipekim geçmiş bayramını kutlarım yavrus ne var ne çok bakalım

çok şükür diyelim canım ya ne olsun işte anneme gittim dün akşam döndük eve bayramın son günü de bu ayın istenmeyen misafiri çıktı geldi tabi ama şükür geçen ayki gibi gecikip boşa ümitlendirmedi sağolsun beni napalım kısmet.az bi ağrım var ama ilaç içtim birazdan hafifler heralde.sen neyaptın bayramda anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…