Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bayram çocuklar için güzel zaten büyük olduğun zaman her şey daha farklı oluyor bayramın bile diğer günlerden farkı yok.Benim için artık ramazan bayramları güzel tabi çünkü anneme gidicem kurbanda kayınvalideye.gelen giden çok oldu mu

geçmiş olsun canım allah şifanı versin anladım bişey olduğunu zaten.tam da haftabaşı tüh,ilaç falan aldın mı ağrı kesici ya da kas gevşetici

geçmiş olsun canım allah şifanı versin anladım bişey olduğunu zaten.tam da haftabaşı tüh,ilaç falan aldın mı ağrı kesici ya da kas gevşetici

minoset dışında bi ilaç kullanamıyorum maalesef (oda bi işe yaramadığı için içmiyorum)
zaten bu ağrılarda iğnenin yan etkileri

oyyy kıyamam minoset evet ya boşa ilaç çöplüğü yapıyo mideyi ben de majezik içiyorum nasılsa geldi gelen diye.hım evet kuzum napıcan sabredicen,eve gidince ılık bi duş alıp sıcak su falan yapıp uzanıcan en kestirme yol o

hç yormuyorum kendimi zaten ilkinde de böyle olduğum için
hazırlıklıyım zemuszemus

slm kızlarrr hoşgelmişsinizz bakalımmmmmmmm
bende bugün dr gittim çok şükür herşeyy normalmişş bi problem yokmuşş perşembede 3lü test için gidecez eşim izinli bugün gezmeye gitçezz o gelmeden size bakım didim
nasılsınızzzz

hoşgeldin canım ...gözünaydın inşallah 3lü testte temiz çıkar

sonu güzel olsun da innşallah bu çektiklerine değer canım ya ağrı sızı gelir geçer nasıl olsa gönül ağrısı olmasın yeterki.ben de bitince doktora gitsem mi diyorum ama toce diyor bu ay da bekleyelim bilmiyorum ne yapsam,geçen sağlık raporu için sağlık ocağına gittim,aile hekimi de biraz daha bekleyin dedi.neye dayanarak söyledi bilmiyorum ama boşa beklemiş olmak istemiyorum ne bileyim,bir de kayınvalideler gelecek bu ay onlar gitsin bari diyorum onlar buradayken gitmek de istemiyorum doktora bi ton soru soracak

hoşgeldin menikem nasılsın oh oh maşallah sonuna kadar bir sorun olmadan atlatırsınız innşallah kuzum,benim misafir geldi malesef bu ay da

minnakçım biz aceleci oluyoruz herşey olsun bitsin diyoruz ama eşinle birlikte karar verip gitmeniz
daha iyi bence bekleyin eşin de kendini hazır hissedince gidersin hem kayınvaldeler yanındayken zor olur

hoşgeldin menikem nasılsın oh oh maşallah sonuna kadar bir sorun olmadan atlatırsınız innşallah kuzum,benim misafir geldi malesef bu ay da

hoşbuldum aplacımmmm
inşalahhh quzummm
hayırlısı olsun aplammm kurban olduğum hepimizin hakkında hayrlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…