Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm ipekcim nasılsın geçmiş bayramın mübarek olsun gelemedim hiç ramazan dolayısıyla onuda bitirdik allahın izniyle neler yapıyon tedavin nasıl gidiyor başka kimseler yok galiba

hoşgeldin hatice bugün kimse gelmedi bayram sonrası çalışanların işleri yoğun
evde onlanlarında sanırım bayram sonrası temizliği var bugün

hoşgeldin hatice bugün kimse gelmedi bayram sonrası çalışanların işleri yoğun
evde onlanlarında sanırım bayram sonrası temizliği var bugün

kızzllaaar kederssizzz hamilee miii baştan okuyorum haber aldınızzmıı.benndeeee hamile olmak istiiyorummm

herkeseee selamlarr
ipeğimm geçmiş olsun canımm az daha sık dişini bak güzel günler yakınn inanıyorumm

hatice hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun ramazan hepimizi etkiledi hayırlısıyla atlattık

ben yoğunum kızlar bi bakayım dedim sizleree...malumm izindi bayramdı derken işlerim çok birikti..

sende hoşgeldin canım geçmiş bayramın mübarek olsun

sevda hoşgeldin canım nasılsın

iyi diyelim canım bitkinim bende tatilden çıkıp çalışmak zor geldi heleki bu kadar yoğun olunca..

seninde ağrıların varmış canım maalesef iğnelerin etkisi canım 10-15 gün daha iğneler için sabretcezz sonraaa meraklı bekleyişşş delikafadulden sonraaa hayırlısıylaa güzel haberler gelecek bu tedavinde çok ümitli ve nurcanımında dediği gibi bende çok heyecanlıyımm :Saruboceq: Şeniz

bende ilk zamanlardaki gibi değilim bende çok heyecanlı ve ümitliyim canım
inşallah sonu beklediğimiz gibi olur....bu arada nevbaharın çok çok selamı var
bayramdan önce gelmişti sitede bakım olduğu için yazamamaış msnde konuştuk
bebekler hastanedeymiş ama durumları iyiymiş kilo alıyolarmış ilk fırsatta gelicek

kız anam ben ay tedavi gördüm aydır kendimi toplayamadım bu ne biçim şeymiş böyle rabbim inşallah bir daha nasip etmeden tedavileri bebeklerimizi bize bağışlasın

ne güzel tane birden bebeği var ah darısı başımıza inşallah sakın ümidini kaybetme tabi olmayınca insan sarsılıyo ama ümitlenmek çok güzel ben hiç heyecanlı felan değildim ama heyecanlanmakta lazım rabbim dilediğin gibi versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…