- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bende ilk zamanlardaki gibi değilim bende çok heyecanlı ve ümitliyim canım
inşallah sonu beklediğimiz gibi olur....bu arada nevbaharın çok çok selamı var
bayramdan önce gelmişti sitede bakım olduğu için yazamamaış msnde konuştuk
bebekler hastanedeymiş ama durumları iyiymiş kilo alıyolarmış ilk fırsatta gelicek
ee bayramda ne yaptınız bakalımm yaptınmı tatlını ipeğimm nurcanım tarif vermiş dün akşam okudum
bende memleketteydim işte çalıştık geldik..bu aradaaa ipeğim araba çok berbat çıktı zararına satıyos bizim işler hep zararına oluyo zatenn..neyse herşeyin hayırlısı diyek yinede..kaç kere yolda kaldık neyseki eşim anlıyoda yapıyo yoksa ormanlarda kalırdık kaydirigubbakcemile3
şahsen ben memleketede gitmedim istanbulda geçirdik akraba ziyaretleri felan ama annemi görmediim ta hiç tadı yoktu
olsun canım bi sonraki bayramda görürsün inş.
ne güzeelll valla sevindim böyle olmana ilk hallerindeki gibi devam etseydin olmazdı zaten alsanaalsanasmile
aleyküm selamm :a015: özledim onunla sohbet muhabbetimizii hayırlısıyla gelir inşallah..bebeişleri eve gelince daha da zorlaşıcak gelmesi sırnaşık şey onlar iyi olsunlarda vardın ayda bir gelsin razıyımm :1hug:
sevdam haticem geçmiş bayramınızı kutlarım nasılsınız
sağolasın canım hoşgeldin seninde bayramın mübarek olsun iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
çok şükür haticem ne olsun iyi diyelim iyi olalım benim de bir dahaki aya kaldı ümitler :Saruboceq:
canım beni en çok sizlerin okuduğu salavat umutlandırdı cesaretlendirdi o kadar ısrar etmeme rağmen beni dinlemeyip başladınız ve iki gün içinde bitirdiniz dedim bunda bir hayır var sonra nevoma anlattım bunu o da çok güzel şeyler anlattı hastanede şahit olduğu duyduğu şeyleri onunda çok etkisi oldu hatta bana anlattığı bu umut hikayelerini kızlarda duysun dedim ben kendim anlatmak isterim dedi geldiğinde buradan da yazıcak o hikayeyi sürekli kendime telkinde bulunuyorum bu tedavi olumlu sopnuçlanıcak 9 ay
sorunsuz geçicek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diyorum bunun çok önemli olduğunu söyledi nevo işte böyle canım sizler sayesinde umutlandım allah razı olsun
sağlık olsun canım inanki rabbim ne zaman isterse o verecek olmuyo bizim çabslsrımızla tefekkür etmemiz lazım o herşeyin en iyi zamanını bizden iyi biliyor sabredelim bakalım sou güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?