Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzeelll valla sevindim böyle olmana ilk hallerindeki gibi devam etseydin olmazdı zaten alsanaalsanasmile
aleyküm selamm :a015: özledim onunla sohbet muhabbetimizii hayırlısıyla gelir inşallah..bebeişleri eve gelince daha da zorlaşıcak gelmesi sırnaşık şey onlar iyi olsunlarda vardın ayda bir gelsin razıyımm :1hug:

ee bayramda ne yaptınız bakalımm yaptınmı tatlını ipeğimm nurcanım tarif vermiş dün akşam okudum

bende memleketteydim işte çalıştık geldik..bu aradaaa ipeğim araba çok berbat çıktı zararına satıyos bizim işler hep zararına oluyo zatenn..neyse herşeyin hayırlısı diyek yinede..kaç kere yolda kaldık neyseki eşim anlıyoda yapıyo yoksa ormanlarda kalırdık kaydirigubbakcemile3

küçük melikemm ne güzell bebişin sağlıklı imiş maşallahh size 3 lü testten de korkma oda temiz çıkar canım.bu arada cinsiyeti belli olması gerekti yoksa bellide benmi kaçırdımm :2:

benimde ne çok konuşasım varmış sizleee kaydirigubbakcemile3 güya işim var ama kaldım yine burdaa aklinialirimsmile

şahsen ben memleketede gitmedim istanbulda geçirdik akraba ziyaretleri felan ama annemi görmediim ta hiç tadı yoktu

canım beni en çok sizlerin okuduğu salavat umutlandırdı cesaretlendirdi o kadar ısrar etmeme rağmen beni dinlemeyip başladınız ve iki gün içinde bitirdiniz dedim bunda bir hayır var sonra nevoma anlattım bunu o da çok güzel şeyler anlattı hastanede şahit olduğu duyduğu şeyleri onunda çok etkisi oldu hatta bana anlattığı bu umut hikayelerini kızlarda duysun dedim ben kendim anlatmak isterim dedi geldiğinde buradan da yazıcak o hikayeyi sürekli kendime telkinde bulunuyorum bu tedavi olumlu sopnuçlanıcak 9 ay
sorunsuz geçicek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diyorum bunun çok önemli olduğunu söyledi nevo işte böyle canım sizler sayesinde umutlandım allah razı olsun

ah ipeğim ben de salavatlardan okumak istedim ama malesef kanamam çok oldu kandilden önce yumurtalıklarda kist olmuş hastanedeydim hep o yüzden giremedim kandil günü girdim ama sana ulaşamıyacağım için okuyamadım ama çok üzüldüüüm ama herkese kandil günü sabaha kadar isimlerinizle dua ettim rabbim kabul eder inşallah

çok şükür haticem ne olsun iyi diyelim iyi olalım benim de bir dahaki aya kaldı ümitler :Saruboceq:

sağlık olsun canım inanki rabbim ne zaman isterse o verecek olmuyo bizim çabslsrımızla tefekkür etmemiz lazım o herşeyin en iyi zamanını bizden iyi biliyor sabredelim bakalım sou güzel olacak inşallah

ayy ne güzell bak böyle bak hayata tabikii :lepi: inşallahh canımmm dediğin şekilde olacakk :Saruboceq: okunan dualar kabul olur inşallah canım.demek nevomun anlatıcakları var bak merak ettimmm :bbo: onun sohbetlerini ösledim zaten :çok üzgünüm:
yapılan hiçbir dua karşılıksız kalmaz bacım eninde sonunda dualar bize yardımcı olacaktır ben hep böyle düşünüyom..

sağlık olsun canım inanki rabbim ne zaman isterse o verecek olmuyo bizim çabslsrımızla tefekkür etmemiz lazım o herşeyin en iyi zamanını bizden iyi biliyor sabredelim bakalım sou güzel olacak inşallah

öyle kuzum ya ama artık eskisi kadar karamsar değilim buraya geldiğimden beri daha umutluyum sadece beklemek biraz zor geliyo işte her ay o kadar sabırsız bir insan olduğum için.Ama biliyorum rabbimin izniyle olacak innşallah ipekim önümüzü açacak sonra kuluçka makinaları gibi sıraya giricez hayırlısıyla:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…