Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar biraz önce tertemiz giyinmiş güzel yüzlü bir erkek çocuuğu geldi
lise 1 başlıyomuş bizim çaycı tanıyomuş ailemin durumu çok kötü okul ihtiyaçlarım için eksiğim var dedi
yardım topluyomuş öyle üzüldümki o kadar kibar efendi bi çocukti tutamadım kendimi ağlıyorum
ergenlik çağındaki bir çocuk için ne kadar ağır bişeydir kimbilir hiç tanımadığı birinden yardım istemek allah yardım etsin

hatice ben niyetini biliyorum canım üzülme hiç
bende unutmamak için kandil günü isimlerinizi kağıda yazdım tek tek dua ettim

oyy duygusal ipekböcüüü senii kıyamam sanaaa,olmaz mı kuzum tabi zordur kim başkasına muhtaç olmak ister ki ama hayat bu işte rabbim yardım etsin herkesin ayrı bir derdi var işte

çok şükür haticem ne olsun iyi diyelim iyi olalım benim de bir dahaki aya kaldı ümitler :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım bu ay kendini hazırlasrsın canım

şansa bak sevdam ya iinşallah bunu satınca derli toplu bir araba bulursunuz

şimdi daha iyi araba bakalım diyos eski arabanın derdi bitmiyo uzun vadeli taksit olur ama hiçolmazsa elimizde arabamız olur diyos bakalım canım yaa hayırlısı boshayallersmile annemler fındıktan bana para ayırdı bu kürler işe yaramazsa 2011 de ikinci tedavimin yarı parası hazır olcak o yüzden arabaya daha sıcak bakıyom bilmiyorumkismile

allah razı olsun haticem ağzına sağlık

rabbim yardımcısı olsun herkesin derdi bambaşka onun yaşındaki çocuklar internet başından kalkmazken o ne yapıyo işte rabbim onu o şekilde imtihan ediyor

doğru düşünüyosunuz sevdam sürekli tamir için para harcamaktansa iyi bir araba
alırsın diğerine yapacağın masrafı bunun taksitlerine ödersin allah sağlık versin ödersiniz merak etme

hatice ben niyetini biliyorum canım üzülme hiç
bende unutmamak için kandil günü isimlerinizi kağıda yazdım tek tek dua ettim

allah razı olsun başkasının ismini vererek dua ettiğimiz zaman rabbim onların sayesinde hem bizimkini hemde isimlerini verdiğimiz kişilerinkini kabul edermiş

canım benimm oyy duygusallaştıı benim bacımm iyiceeee :teselli: allah yardımcısı olsun inan okadar zor günler geçiren insanlar varki hele ki başkasından yardım istemek okadar zordur..allah yardımcısı olsun anlayışlı insanlar çıkarsın karşısına ipeğim gibi olumunekankayizsmile

kızlar rapor hakkında bilginiz varmı eşimn kurumu rapır çıkarsak karşılıcak tedaviyi ama ne yapmam lazım hiç bilgim yok 3 aya kadar ancak çıkıyomuşya eşime şimdiden başlayalım diyorum

minnak 6 bine yakın tutuyo ama şimdiden tedaviyi masrafları düşünme strese girme

off ne bilim aklımda bulunsunda rabbim doğal yoldan nasip etsin ama gerekirse bilelim dedim.ben geçen yıl dedim dr ya gidince 3 yıl dolmada olmaz dedi erken sizin daha hiçbişe yaptırmamışsınız dedi.az önce baktım netten hacettpe 2bin 400 dolar diyor

benim toce hacettepede çalışıyo emekli sandığı az birazını devlet ödüyor herhalde amaaan bi sürü şey yazıyo valla kafam karıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…