kızlar biraz önce tertemiz giyinmiş güzel yüzlü bir erkek çocuuğu geldi
lise 1 başlıyomuş bizim çaycı tanıyomuş ailemin durumu çok kötü okul ihtiyaçlarım için eksiğim var dedi
yardım topluyomuş öyle üzüldümki o kadar kibar efendi bi çocukti tutamadım kendimi ağlıyorum
ergenlik çağındaki bir çocuk için ne kadar ağır bişeydir kimbilir hiç tanımadığı birinden yardım istemek allah yardım etsin
çok şükür haticem ne olsun iyi diyelim iyi olalım benim de bir dahaki aya kaldı ümitler :Saruboceq:
şansa bak sevdam ya iinşallah bunu satınca derli toplu bir araba bulursunuz
ah ipeğim ben de salavatlardan okumak istedim ama malesef kanamam çok oldu kandilden önce yumurtalıklarda kist olmuş hastanedeydim hep o yüzden giremedim kandil günü girdim ama sana ulaşamıyacağım için okuyamadım ama çok üzüldüüüm ama herkese kandil günü sabaha kadar isimlerinizle dua ettim rabbim kabul eder inşallah
lise 1 başlıyomuş bizim çaycı tanıyomuş ailemin durumu çok kötü okul ihtiyaçlarım için eksiğim var dedi
yardım topluyomuş öyle üzüldümki o kadar kibar efendi bi çocukti tutamadım kendimi ağlıyorum
ergenlik çağındaki bir çocuk için ne kadar ağır bişeydir kimbilir hiç tanımadığı birinden yardım istemek allah yardım etsin
hayırlısı olsun canım bu ay kendini hazırlasrsın canım
hazırlıyorum şimdiden ama innşallah yumrutlama günlerimde gelmez kaynanalarCADIARZU
şimdi daha iyi araba bakalım diyos eski arabanın derdi bitmiyo uzun vadeli taksit olur ama hiçolmazsa elimizde arabamız olur diyos bakalım canım yaa hayırlısı boshayallersmile annemler fındıktan bana para ayırdı bu kürler işe yaramazsa 2011 de ikinci tedavimin yarı parası hazır olcak o yüzden arabaya daha sıcak bakıyom bilmiyorumkismile
bizde bir ay olacak araba alalı kuzum gerçekten büyük bir rahatlık,kenarda köşede hiç paramız kalmdı inan çıplak gibi hissediyor insan kendini ama darlık olmadan varlık olmuyor haliylen hesabımızı bilicez.ya bişe sorcam bu tedavi masrafları ne kadar tutuyorki merak ettim olaki bende başlardsam bileyim
hatice ben niyetini biliyorum canım üzülme hiç
bende unutmamak için kandil günü isimlerinizi kağıda yazdım tek tek dua ettim
rabbim yardımcısı olsun herkesin derdi bambaşka onun yaşındaki çocuklar internet başından kalkmazken o ne yapıyo işte rabbim onu o şekilde imtihan ediyor
120 lira eksiği varmış ben ancak 20 lira verebildim bu aralar o kadar sıkışığızki
hepsini veremedim
120 lira eksiği varmış ben ancak 20 lira verebildim bu aralar o kadar sıkışığızki
hepsini veremedim
melikem hastaneden hastaneye değişiyo canım ama tüpbebek en az 5000 tl diyeyim sana
Abaauuuuv çokmuş be eee devlet ne kadarını karşılıyor bunun.
minnak 6 bine yakın tutuyo ama şimdiden tedaviyi masrafları düşünme strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?