Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

devletten direk rapor almak evet çok zor oluyomuş ben bilemiyorum süreci ama üniversite ve araştırma hast.veriyo yada özel hastanelerden bazıları kendileri ilgilenip çıkarıyo ek para yine veriyosunuz tabi..

yeditepe üniv.bana 2.tedavim için rapor çıkartırlarsa 3100 tl +%50 ilaçlar dedi yani 4000 tl raporlu hali bedel çıkarmıştı hatırladığım kadarıyla

eeee hemen hemen aynı fiyat bizim banka çıkarırsanız ilaçların hepsini doktor parasınında 1200 tl sini karşılarız diyo ama çıkarabilsek yeditepe özel değilmi

kızlar tüp bebkten önce iğne tedavisi uyguladılar mı size.az önce okudumda önce ilaç tedavisi sonra iğne sonra tüp bebeğe geçilir diyor.bana ilk gittiğim dr hiçbi tahlil falan yapmadan klomen vermişti 2 ay kullandım sonuç mafiş tabi sonra ankrada tüm tahliller yapıldı bişe yok bekleyin dediler.acaba tekrar ilaçtan mı başlatırlar.hah başladım yine soru bombardımanına.ama bilmemek ayup değil öğrenmmek dimi bakın 3 sene sonra vazelin faciasından direkten döndüm yaaa

tedavi sürecinde tamamen iğne kullanıyosun canım hemde baya çok göbekten kalçadan koldan ama tedaviden önce ben kullanmadım iğne

minnak bana hiç ymurta takibi yapılmadı bizim doktor aşılamayı uygun gördü önerdi
bizde kabul ettik ben hşiç klomen kullanmadım .....gidiyorum hadi görüşürüz

hah ak bide yumurtlama takibi çıktı bana da demediler hiç takip edelim falan diye yaa bu doktorlar niye takip etmedi beni

kızlar merhaba hepinizeeeeee..
ipeğim ve sevdam inşallahhhhhh tedavileriniz pozitif sonuçlanır...artık halaylar çekeriz burdaaaaaaa....

önce yumurtaları büyütüyolar iğneyle sonra çatlamasını engellemek için iğne sonrada çatlasın diye iğne vuruluyosun canım

hııı demek öyle az biraz anladım şimdi neyse baklaım bekleyelim görelim sırada ne var.tamam canım sanada kolay gelsin bende çıkıcam duşa falan giricem malum şu halde sürekli pis hissediyorum kendimibayanssulusmile toce gelince mis olayım nu halde ne kadar olunursa artııınfisfisfis hadi öperim hoşçakal haticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…