merhaba canım benim hamle olduğumu sormuşsun arkdaşlara sana neden cevap vermemişler anlamadım maalsefki hamile değilim bekliyorum daha boshayallersmilekızzllaaar kederssizzz hamilee miii baştan okuyorum haber aldınızzmıı.benndeeee hamile olmak istiiyorummm
BİR LEYDİM GÖRDÜM SANKİİİ sengözlerimebaksanab
canım hadi hayırlısı inşallah herşey dilediğin gibi gelişir duamı ett,m allah kabul etsin canişşkızlar bana müsade bugün eve dönüyoruzzz inşş bu hafta içi beklediğimiz kararname gelir de yeni eve taşınabiliriz net bulduğum an sizi haberdar etmeye çalışacağım duaaaaaa edin kızlar Rabbime emanetsiniz hepiniz kalın sağlıcakla selametle benide çokkkkkkk özleyin)) hepinizi ayrı ayrı öpyorum cici bakın kendinize selam ve dua ile
senindeeeeopuyorumnanaktanGÜnaydıııınnnnnnnnnnnn herkesiinn geçmiş bayramı kutlu olsuunnnnn
şeker ben burda elli kere dedimki tıpa takın yeter gelmesin artık ben kararlıyım bu ay tampon yapıcam öö geldi artık beaa..şaka bi yana hep diyorum üzümeyelim o kırmızı kartşarı görünce ne mutlu bizlereki en azından düzenli olarak her ay selam çakıyolar ya oda olmasa bide onunla uğraşcaktık hayırlısı diyek madem belki bigün yorulurda gelmekten vazgeçer boshayallersmileçok şükür diyelim canım ya ne olsun işte anneme gittim dün akşam döndük eve bayramın son günü de bu ayın istenmeyen misafiri çıktı geldi tabi ama şükür geçen ayki gibi gecikip boşa ümitlendirmedi sağolsun beni napalım kısmet.az bi ağrım var ama ilaç içtim birazdan hafifler heralde.sen neyaptın bayramda anlat bakalım
az süslen azzz nohut var içerde sakın yaramazlık yapmayın heeeşekerler benim kociş geldii eccikk süsleniyimmmmm
kedersizmi nasıl ne ara keşke gerçek olsada mutluluktan sabbaha kadar ağlasam ( ağlamak için bahane arıyorumda )...ahh canım aaah bizde senin o isttediğinden istiyoruz daa:çok üzgünüm:kızzllaaar kederssizzz hamilee miii baştan okuyorum haber aldınızzmıı.benndeeee hamile olmak istiiyorummm
canım ya geçmiş olsun üzüldüm...araba durunca ben arkadan ittim deme düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3hmm demek ormanda hee sempatiksalakcinni neeyyyyseebende memleketteydim işte çalıştık geldik..bu aradaaa ipeğim araba çok berbat çıktı zararına satıyos bizim işler hep zararına oluyo zatenn..neyse herşeyin hayırlısı diyek yinede..kaç kere yolda kaldık neyseki eşim anlıyoda yapıyo yoksa ormanlarda kalırdık kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi herşeyde olduğu gibi bundada bi hayır vardır inşallah inşalallah alıcaksın o bebeyi kucağına ipem ben canı gönülden umuyor,öyle olmasını diliyor hatta çok inanıyorumcanım beni en çok sizlerin okuduğu salavat umutlandırdı cesaretlendirdi o kadar ısrar etmeme rağmen beni dinlemeyip başladınız ve iki gün içinde bitirdiniz dedim bunda bir hayır var sonra nevoma anlattım bunu o da çok güzel şeyler anlattı hastanede şahit olduğu duyduğu şeyleri onunda çok etkisi oldu hatta bana anlattığı bu umut hikayelerini kızlarda duysun dedim ben kendim anlatmak isterim dedi geldiğinde buradan da yazıcak o hikayeyi sürekli kendime telkinde bulunuyorum bu tedavi olumlu sopnuçlanıcak 9 ay
sorunsuz geçicek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diyorum bunun çok önemli olduğunu söyledi nevo işte böyle canım sizler sayesinde umutlandım allah razı olsun
geçmiş olsun canım inş.önemli değildir kistler.. hadi bana deki tubiş kendiliğinden yok olabilecek kist türü bunlar de sevinem hadeeeeeah ipeğim ben de salavatlardan okumak istedim ama malesef kanamam çok oldu kandilden önce yumurtalıklarda kist olmuş hastanedeydim hep o yüzden giremedim kandil günü girdim ama sana ulaşamıyacağım için okuyamadım ama çok üzüldüüüm ama herkese kandil günü sabaha kadar isimlerinizle dua ettim rabbim kabul eder inşallah
canım yaaa dediğin gibi o yaştaki o çağdaki bi çocuk için çok zor bi durumdur ama taktirde etmedim değil ipem maşallah onaki okuma peşinde bi hedefi amacı var eferim onakızlar biraz önce tertemiz giyinmiş güzel yüzlü bir erkek çocuuğu geldi
lise 1 başlıyomuş bizim çaycı tanıyomuş ailemin durumu çok kötü okul ihtiyaçlarım için eksiğim var dedi
yardım topluyomuş öyle üzüldümki o kadar kibar efendi bi çocukti tutamadım kendimi ağlıyorum
ergenlik çağındaki bir çocuk için ne kadar ağır bişeydir kimbilir hiç tanımadığı birinden yardım istemek allah yardım etsin
sevda mı odamı tedaviye başladı ay ne kadaaan fransız kalmışım ne kadaaan ayıp bakın şu yaptığımaaa:kedi:kızlar merhaba hepinizeeeeee..
ipeğim ve sevdam inşallahhhhhh tedavileriniz pozitif sonuçlanır...artık halaylar çekeriz burdaaaaaaa....
leydim meleğim nirelerdesin kıs sen kuzuum ösledim seni hemde çook seninde geçmiş bayramın mübarek,duaların kabul olsun tatlişşşşzemuszemusiyi geceler kıslarrrrrrrrr ben geldim yoğun ve yorucu bir bayramın ardından buralara geldim kıslar ..... kıslar bu arada hepinizin bayramını ayrı ayrı kutlıyorum.. inş. daha nice bayramlara çoluğumuzla çocuklarımızla eşimizle ve tüm sevdiklerimizle geçirmek nasip eder mevlaam......
Allah razı olsunn bidenemm inşalahhhhh Rabbim sizede nasib etsinn inşalahhhhhhhhhhhhMelikem gardaşım çok sevindim inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer hamişliğin bebeğinin sağlıkla al kucağına birtanemm
aminn quzuuu inşalahhhhhhiyi geceler kıslarrrrrrrrr ben geldim yoğun ve yorucu bir bayramın ardından buralara geldim kıslar ..... kıslar bu arada hepinizin bayramını ayrı ayrı kutlıyorum.. inş. daha nice bayramlara çoluğumuzla çocuklarımızla eşimizle ve tüm sevdiklerimizle geçirmek nasip eder mevlaam......
küçücüğün seni yesinn gızzzzzzzopuyorumnanaktan melikecim hamileliğinin sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inş. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım benim .... küçücüğüm benim.... opuyorumnanaktan
yokk gıı bişi bapmıyommmcanım hadi hayırlısı inşallah herşey dilediğin gibi gelişir duamı ett,m allah kabul etsin canişş
senindeeeeopuyorumnanaktan
şeker ben burda elli kere dedimki tıpa takın yeter gelmesin artık ben kararlıyım bu ay tampon yapıcam öö geldi artık beaa..şaka bi yana hep diyorum üzümeyelim o kırmızı kartşarı görünce ne mutlu bizlereki en azından düzenli olarak her ay selam çakıyolar ya oda olmasa bide onunla uğraşcaktık hayırlısı diyek madem belki bigün yorulurda gelmekten vazgeçer boshayallersmile
az süslen azzz nohut var içerde sakın yaramazlık yapmayın heeelmaz: uşağı dürtüp dürtüp rahatsız etmeyin olarmı :kedi:
kedersizmi nasıl ne ara keşke gerçek olsada mutluluktan sabbaha kadar ağlasam ( ağlamak için bahane arıyorumda )...ahh canım aaah bizde senin o isttediğinden istiyoruz daa:çok üzgünüm:
canım ya geçmiş olsun üzüldüm...araba durunca ben arkadan ittim deme düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3hmm demek ormanda hee sempatiksalakcinni neeyyyysee
dediğin gibi herşeyde olduğu gibi bundada bi hayır vardır inşallah inşalallah alıcaksın o bebeyi kucağına ipem ben canı gönülden umuyor,öyle olmasını diliyor hatta çok inanıyorum
ben o tedaviden sonraki hallerimi düşündükçe allah kimseye yaşatmasın kimsenin umudunu yok etmesin diyorum ve inan bana artık eskisinden daha çok dua etmek istiyorum perşembe gecesi lütfen bana unuttırma kenzül arş ve yasin okumak istiyroum
geçmiş olsun canım inş.önemli değildir kistler.. hadi bana deki tubiş kendiliğinden yok olabilecek kist türü bunlar de sevinem hadeeeee
canım yaaa dediğin gibi o yaştaki o çağdaki bi çocuk için çok zor bi durumdur ama taktirde etmedim değil ipem maşallah onaki okuma peşinde bi hedefi amacı var eferim ona
sevda mı odamı tedaviye başladı ay ne kadaaan fransız kalmışım ne kadaaan ayıp bakın şu yaptığımaaa:kedi:
leydim meleğim nirelerdesin kıs sen kuzuum ösledim seni hemde çook seninde geçmiş bayramın mübarek,duaların kabul olsun tatlişşşşzemuszemus
kıss quzumm hiç sorma sadece 2. günüm çok güseldii diğerlerinde hep evde tek başımaydımmmm çok şükür annemleri falan da gördümmm emme çok yemedimm gıııssfıstıklar nabersiniz nasıl geçti bayramlar götürdünüzmü bol bol tatlıları zeytin yağlıları cokacimcoookoooh yarasın şifa olsun hepimizee ben memeleketime gittim saçının teline kurban olduğum anamla oynaştım o mis kokusunu içime çektim buruk bi bayram geçirdim izmirden kardeşim gelmişti herkes evdeydi ammaaa bi eksiğim abim, kadersizim yoktu ailem yarımdı duygusala bağladım iice yaw neyse geldi geçti işte ecik kara bulutlar geldi beri doğru nasıl boğazıma kadar geldi herşey anlatamamm şeytan gidip geliyo yine yanıma aç kafa bi müzik çek perdeleri durma iç dağıt kafayı nefesin tükenene kadar geberene kadar ağla zırla diyo sanki ne olcak beaa kızlar ya kırk kere allah ıslah etsin deyinde ıslah olam uymak istemiyorum o lanet şeytana
neyse canlarım öpüyorum hepinizi allahım iyi günlerimizi aratmasın :Saruboceq:seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
aplamm ne yaptınn nasıl geçtiikızlar ben birazdan çıkıcam doktora gidiyorum
iyi akşamlar
Allah razı olsun hatice apla ağzına yüreğine sağlıkkah ipeğim ben de salavatlardan okumak istedim ama malesef kanamam çok oldu kandilden önce yumurtalıklarda kist olmuş hastanedeydim hep o yüzden giremedim kandil günü girdim ama sana ulaşamıyacağım için okuyamadım ama çok üzüldüüüm ama herkese kandil günü sabaha kadar isimlerinizle dua ettim rabbim kabul eder inşallah
aminn inşalahh bende bi tuhaf oldum yaakızlar biraz önce tertemiz giyinmiş güzel yüzlü bir erkek çocuuğu geldi
lise 1 başlıyomuş bizim çaycı tanıyomuş ailemin durumu çok kötü okul ihtiyaçlarım için eksiğim var dedi
yardım topluyomuş öyle üzüldümki o kadar kibar efendi bi çocukti tutamadım kendimi ağlıyorum
ergenlik çağındaki bir çocuk için ne kadar ağır bişeydir kimbilir hiç tanımadığı birinden yardım istemek allah yardım etsin
Allah razı olsun çok şükür datlumm inşalahh 3lü de temiz çıkacak aplamm dra cinsiyetini sormadım o da söylemediiküçük melikemm ne güzell bebişin sağlıklı imiş maşallahh size 3 lü testten de korkma oda temiz çıkar canım.bu arada cinsiyeti belli olması gerekti yoksa bellide benmi kaçırdımm :2:
inşalahh hayırlı haberler alacaz aplamm umut kadar güsel bişey var mı ya sendende razı olsun Rabbim quzummcanım beni en çok sizlerin okuduğu salavat umutlandırdı cesaretlendirdi o kadar ısrar etmeme rağmen beni dinlemeyip başladınız ve iki gün içinde bitirdiniz dedim bunda bir hayır var sonra nevoma anlattım bunu o da çok güzel şeyler anlattı hastanede şahit olduğu duyduğu şeyleri onunda çok etkisi oldu hatta bana anlattığı bu umut hikayelerini kızlarda duysun dedim ben kendim anlatmak isterim dedi geldiğinde buradan da yazıcak o hikayeyi sürekli kendime telkinde bulunuyorum bu tedavi olumlu sopnuçlanıcak 9 ay
sorunsuz geçicek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diyorum bunun çok önemli olduğunu söyledi nevo işte böyle canım sizler sayesinde umutlandım allah razı olsun
ayy sizi ısırasımm geldiii yafffiyi diyelim canım bitkinim bende tatilden çıkıp çalışmak zor geldi heleki bu kadar yoğun olunca..
seninde ağrıların varmış canım maalesef iğnelerin etkisi canım 10-15 gün daha iğneler için sabretcezz sonraaa meraklı bekleyişşş delikafadulden sonraaa hayırlısıylaa güzel haberler gelecek bu tedavinde çok ümitli ve nurcanımında dediği gibi bende çok heyecanlıyımm :Saruboceq: Şeniz
öyle olacakk inşalahh aplammm sen hep böle pozitiff olbende ilk zamanlardaki gibi değilim bende çok heyecanlı ve ümitliyim canım
inşallah sonu beklediğimiz gibi olur....bu arada nevbaharın çok çok selamı var
bayramdan önce gelmişti sitede bakım olduğu için yazamamaış msnde konuştuk
bebekler hastanedeymiş ama durumları iyiymiş kilo alıyolarmış ilk fırsatta gelicek
günaydııın
kız tubiş ne güzel artık bol bol dua etmek istiyorum derken
nerden çıktı şimdi şeytana uymak duymamış olayım minnoş
günaydın melikem iyiyim sen nasılsın doktor iyi geçti
bir sorun yokmuş dün diğer iğneye başladık cuma tekrar kontrol var
ben sana bu şarkı sözünü göndermek istiyorum tubişim benden sana gelsinn buyrunnnnnnnnnfıstıklar nabersiniz nasıl geçti bayramlar götürdünüzmü bol bol tatlıları zeytin yağlıları cokacimcoookoooh yarasın şifa olsun hepimizee ben memeleketime gittim saçının teline kurban olduğum anamla oynaştım o mis kokusunu içime çektim buruk bi bayram geçirdim izmirden kardeşim gelmişti herkes evdeydi ammaaa bi eksiğim abim, kadersizim yoktu ailem yarımdı duygusala bağladım iice yaw neyse geldi geçti işte ecik kara bulutlar geldi beri doğru nasıl boğazıma kadar geldi herşey anlatamamm şeytan gidip geliyo yine yanıma aç kafa bi müzik çek perdeleri durma iç dağıt kafayı nefesin tükenene kadar geberene kadar ağla zırla diyo sanki ne olcak beaa kızlar ya kırk kere allah ıslah etsin deyinde ıslah olam uymak istemiyorum o lanet şeytana
neyse canlarım öpüyorum hepinizi allahım iyi günlerimizi aratmasın :Saruboceq:seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kuzummmmmmmm canım benim kusura bakma geçmişi okuyodum görmedim sonrada görümcem çağırdı misafir gelmiş aşağıya indim candım şimdi çıktım...... bitanem hepinizi çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkk ösledim valla.... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?