Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızzllaaar kederssizzz hamilee miii baştan okuyorum haber aldınızzmıı.benndeeee hamile olmak istiiyorummm
merhaba canım benim hamle olduğumu sormuşsun arkdaşlara sana neden cevap vermemişler anlamadım maalsefki hamile değilim bekliyorum daha boshayallersmile
inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın kaç senelik evlisin canım bu arada seni daha önce buralarda görmedim yoksam gizli hayranımmısınn

Melikem gardaşım çok sevindim inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer hamişliğin bebeğinin sağlıkla al kucağına birtanemm

iyi geceler kıslarrrrrrrrr ben geldim yoğun ve yorucu bir bayramın ardından buralara geldim kıslar ..... kıslar bu arada hepinizin bayramını ayrı ayrı kutlıyorum.. inş. daha nice bayramlara çoluğumuzla çocuklarımızla eşimizle ve tüm sevdiklerimizle geçirmek nasip eder mevlaam......

BİR LEYDİM GÖRDÜM SANKİİİ sengözlerimebaksanab

kuzummmmmmmm canım benim kusura bakma geçmişi okuyodum görmedim sonrada görümcem çağırdı misafir gelmiş aşağıya indim candım şimdi çıktım...... bitanem hepinizi çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkk ösledim valla.... olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan melikecim hamileliğinin sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inş. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım benim .... küçücüğüm benim.... opuyorumnanaktan

ipeğim canım hayırlısıyla büyük güne az kalmış canım... müjdeli haberini dört gözle bekliyoruz canım... dualarımızdasın.... opuyorumnanaktan

kıslar eşim pc. yi istiyo kaçıyorum yatayım erkenden.... sabah eltimin oğlu okula başlıyo.... küçük kızını bana bırakıcak sonrada kuran dersi var sonra görüşürüz kıslar...... opuyorumnanaktan

canım hadi hayırlısı inşallah herşey dilediğin gibi gelişir duamı ett,m allah kabul etsin canişş
GÜnaydıııınnnnnnnnnnnn herkesiinn geçmiş bayramı kutlu olsuunnnnn
senindeeeeopuyorumnanaktan
şeker ben burda elli kere dedimki tıpa takın yeter gelmesin artık ben kararlıyım bu ay tampon yapıcam öö geldi artık beaa..şaka bi yana hep diyorum üzümeyelim o kırmızı kartşarı görünce ne mutlu bizlereki en azından düzenli olarak her ay selam çakıyolar ya oda olmasa bide onunla uğraşcaktık hayırlısı diyek madem belki bigün yorulurda gelmekten vazgeçer boshayallersmile
şekerler benim kociş geldii eccikk süsleniyimmmmm
az süslen azzz nohut var içerde sakın yaramazlık yapmayın heee lmaz: uşağı dürtüp dürtüp rahatsız etmeyin olarmı :kedi:
kızzllaaar kederssizzz hamilee miii baştan okuyorum haber aldınızzmıı.benndeeee hamile olmak istiiyorummm
kedersizmi nasıl ne ara keşke gerçek olsada mutluluktan sabbaha kadar ağlasam ( ağlamak için bahane arıyorumda )...ahh canım aaah bizde senin o isttediğinden istiyoruz daa:çok üzgünüm:
canım ya geçmiş olsun üzüldüm...araba durunca ben arkadan ittim deme düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3hmm demek ormanda hee sempatiksalakcinni neeyyyysee
dediğin gibi herşeyde olduğu gibi bundada bi hayır vardır inşallah inşalallah alıcaksın o bebeyi kucağına ipem ben canı gönülden umuyor,öyle olmasını diliyor hatta çok inanıyorum
ben o tedaviden sonraki hallerimi düşündükçe allah kimseye yaşatmasın kimsenin umudunu yok etmesin diyorum ve inan bana artık eskisinden daha çok dua etmek istiyorum perşembe gecesi lütfen bana unuttırma kenzül arş ve yasin okumak istiyroum
geçmiş olsun canım inş.önemli değildir kistler.. hadi bana deki tubiş kendiliğinden yok olabilecek kist türü bunlar de sevinem hadeeeee
canım yaaa dediğin gibi o yaştaki o çağdaki bi çocuk için çok zor bi durumdur ama taktirde etmedim değil ipem maşallah onaki okuma peşinde bi hedefi amacı var eferim ona
kızlar merhaba hepinizeeeeee..
ipeğim ve sevdam inşallahhhhhh tedavileriniz pozitif sonuçlanır...artık halaylar çekeriz burdaaaaaaa....
sevda mı odamı tedaviye başladı ay ne kadaaan fransız kalmışım ne kadaaan ayıp bakın şu yaptığımaaa:kedi:
leydim meleğim nirelerdesin kıs sen kuzuum ösledim seni hemde çook seninde geçmiş bayramın mübarek,duaların kabul olsun tatlişşşşzemuszemus

fıstıklar nabersiniz nasıl geçti bayramlar götürdünüzmü bol bol tatlıları zeytin yağlıları cokacimcoookoooh yarasın şifa olsun hepimizee ben memeleketime gittim saçının teline kurban olduğum anamla oynaştım o mis kokusunu içime çektim buruk bi bayram geçirdim izmirden kardeşim gelmişti herkes evdeydi ammaaa bi eksiğim abim, kadersizim yoktu ailem yarımdı duygusala bağladım iice yaw neyse geldi geçti işte ecik kara bulutlar geldi beri doğru nasıl boğazıma kadar geldi herşey anlatamamm şeytan gidip geliyo yine yanıma aç kafa bi müzik çek perdeleri durma iç dağıt kafayı nefesin tükenene kadar geberene kadar ağla zırla diyo sanki ne olcak beaa kızlar ya kırk kere allah ıslah etsin deyinde ıslah olam uymak istemiyorum o lanet şeytana
neyse canlarım öpüyorum hepinizi allahım iyi günlerimizi aratmasın :Saruboceq:seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan

günaydııın

kız tubiş ne güzel artık bol bol dua etmek istiyorum derken
nerden çıktı şimdi şeytana uymak duymamış olayım minnoş

Melikem gardaşım çok sevindim inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer hamişliğin bebeğinin sağlıkla al kucağına birtanemm
Allah razı olsunn bidenemm inşalahhhhh Rabbim sizede nasib etsinn inşalahhhhhhhhhhhh
aminn quzuuu inşalahhhhhh
opuyorumnanaktan melikecim hamileliğinin sorunsuz geçmesine çok sevindim canım inş. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım benim .... küçücüğüm benim.... opuyorumnanaktan
küçücüğün seni yesinn gızzzzzzz
aminn datlumm inşalahhhhhhhh Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşalahhh
yokk gıı bişi bapmıyommm
ayy walla benim koca korkuyoo yanıma yaklaşırkenn
kıss quzumm hiç sorma sadece 2. günüm çok güseldii diğerlerinde hep evde tek başımaydımmmm çok şükür annemleri falan da gördümmm emme çok yemedimm gıııss
ay kurbnan olurum aplamm naparsın oda memleketinde sizlerden ayrıı aynı duyguları oda yaşamıştır hatta daha kötüdür abinn kimseleri görememiştirr
belkii böylesi onlar için daha hayırlı
uyma datlumm şeytana kışş diii bakımmmmmmm
kızlar ben birazdan çıkıcam doktora gidiyorum
iyi akşamlar
aplamm ne yaptınn nasıl geçtii
Allah razı olsun hatice apla ağzına yüreğine sağlıkk
aminn inşalahh bende bi tuhaf oldum yaa
küçük melikemm ne güzell bebişin sağlıklı imiş maşallahh size 3 lü testten de korkma oda temiz çıkar canım.bu arada cinsiyeti belli olması gerekti yoksa bellide benmi kaçırdımm :2:
Allah razı olsun çok şükür datlumm inşalahh 3lü de temiz çıkacak aplamm dra cinsiyetini sormadım o da söylemedii
ama perşembe soracamm cinsiyetinii ama kanımca bence kızz

inşalahh hayırlı haberler alacaz aplamm umut kadar güsel bişey var mı ya sendende razı olsun Rabbim quzumm
çok merak ettimm
ayy sizi ısırasımm geldiii yafff
inşalahh burda göbecikler atcaz Rabbimin izniylee
öyle olacakk inşalahh aplammm sen hep böle pozitiff ol
a.s aplam sende çok slm söleekonuşursan eğerr
oy oy maşalahh bebişleree Rabbimin izniyle geçsinler eve inşalahh

günaydınnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın melikem iyiyim sen nasılsın doktor iyi geçti
bir sorun yokmuş dün diğer iğneye başladık cuma tekrar kontrol var

bayram nasıl geçtii aplaa
yaa bi rüya gördüm hala etkisindeyimm anlatıyım hemenn
rüyamda ölüyorum annemle vedalaşıyorumm en zoruyduu
sorgu melekleri gelecekmiş ama telefonda konuşuyorum bi adam sesii ama acayip ürkütücü daha etkisindeyim sesin cehennme gidecem sanıyorumm ama gitmiyorum galiba cennete gidecektimm

ben sana bu şarkı sözünü göndermek istiyorum tubişim benden sana gelsinn buyrunnnnnnnnn

Buda Geçer buda geçer
Alışmalısın alışmalısın alışmalısın
Hemen karar verme sabret
Buda geçer dayanmalısın dayanmalısın dayanmalısın
Böyle kalmaz zamanla düzelir elbet
Buda geçer arkadaş buna üzülme
Yar başka bir gündür yarını bekler
Buda geçer arkadaş sakın üzülme
Buda geçer buda geçer
Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız
Hayat gönlünce olmaz yanılıyorsun
Ömrün yaslada dolmaz büyütüyorsun
Gül geç birşeyin kalmaz ne duruyorsun
Buda Geçer buda geçer
Alışmalısın dayanmalısın dayanmalısın
Böyle kalmaz zamanla düzelir elbet
Buda geçer arkadaş buna üzülme
Yar başka bir gündür yarını bekler
Buda geçer arkadaş sakın üzülme
Buda geçer buda geçer
Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız

bizde seni çok özledik ama gelmiyorsun iştee yoksun ne zamandırrr benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…