Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır olsun rüyan canım
bir topik var rüya yorumlayan bir kaç kişi vra o topikte isteresen oraya anlat rüyanı ,ben hiç anlamam rüyalaradan :sm_confused:

tatlı yaptın mı datlummm

sen neler yaptın sen anlat birazz ..
ben her bayram olduğu gibi durgun geçtii yinee ..eltimle bir kaç komşu bayramına gittik sonra teyzeme gittim çok kalabalıktı yarım saat oturdum geldimm akşam yemeğinede kaynanamlar çağırdı onlara gittik öylee iştee boshayallersmile

günaydın kedersiz
günaydın canımm
seni pek bir durgun görüyorum bu aralarr ilaçlar yapıyo diyeceksin ama biraz relax olsan diyorum ne dersinn olumunekankayizsmile

günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan

oooo bu ne güzel bir günaydın böyle günaydın canımm kaydirigubbakcemile5

ipeğim canım doktor kontrolün güzel geçmiş canım..... büyük finale ne kadar kaldı canım merakla senden gelicek habeleri bekliyoruz..... opuyorumnanaktan

amann quzuu gıı ben 1. 3.ve 4. günü paso tek başıma evdeydimm kociş çalışıyoduuu 1. günü 23ten sonra gittim kaynanamlara 2. günde annemlere eccik gezdim daytı teyze falan sonra 2. gecesi terrar evvv
bide dün gezdimm bu kadarr yan 2. günü hariç diğer günler iğrençtiiiiiiiiiiii

günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan
ayyyyyyy mersii bebemmmmmm
GÜNAYDINN QUZUUUU
ipeğim canım doktor kontrolün güzel geçmiş canım..... büyük finale ne kadar kaldı canım merakla senden gelicek habeleri bekliyoruz..... opuyorumnanaktan

İNŞALAHH BEBEMMMMMM

BEN RÜYAMI ANLATIPP GELİYİMMMM

geçen sefer 8 gün gonal f iğne olmuştuk leydim finale herhalde 12 gün falan kaldı
kedersizim bende farkındayım durgunum biraz ama stresli değilim canım

eski bayramlar yokk yada varda biz erişkinlere yok biz çocukken bayramları iple çekerdikk her bayram sabahın köründe uyanır kıyafetlerimi giyer (bazı bayramlar geceden elbiselerimi giydiğim bile olmuştur :)) sabahın köründe şeker toplamaya çıkardık arkadaşlarlaa ondan sonra akrabalara giderdik bayram parası toplamak için ahhh ahhh keşke hep çocuk kalsak boshayallersmile

rüyan hayır olsun bebemmmmmm bende merak ettim hadi yorumlatta gel...... eyvahedigeldismile
sağol bebemmmmm yazdımm geldimm bakammmmm daha ses yokk

hee walla quzuu gıı eskidenn nasılda güseldii aynene walla bizde öle yapıyodukk ahh ahh

saol quzumm yazdım geldimm rüyamııı hayır olsun bakammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…