hayır olsun rüyan canımbayram nasıl geçtii aplaa
yaa bi rüya gördüm hala etkisindeyimm anlatıyım hemenn
rüyamda ölüyorum annemle vedalaşıyorumm en zoruyduu
sorgu melekleri gelecekmiş ama telefonda konuşuyorum bi adam sesii ama acayip ürkütücü daha etkisindeyim sesin cehennme gidecem sanıyorumm ama gitmiyorum galiba cennete gidecektimm
hayır olsun melikem ....bayram normal bi haftasonu gibi geçti
hangii topikk quzu ben bilmeyommmhayır olsun rüyan canım
bir topik var rüya yorumlayan bir kaç kişi vra o topikte isteresen oraya anlat rüyanı ,ben hiç anlamam rüyalaradan :sm_confused:
günaydınn quzummmmmgünaydın kızlarr opuyorumnanaktan
tatlı yaptın mı datlummm
günaydın canımmgünaydın kedersiz
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan
sen neler yaptın sen anlat birazz ..
ben her bayram olduğu gibi durgun geçtii yinee ..eltimle bir kaç komşu bayramına gittik sonra teyzeme gittim çok kalabalıktı yarım saat oturdum geldimm akşam yemeğinede kaynanamlar çağırdı onlara gittik öylee iştee boshayallersmile
ayyyyyyy mersii bebemmmmmmgünaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan
ipeğim canım doktor kontrolün güzel geçmiş canım..... büyük finale ne kadar kaldı canım merakla senden gelicek habeleri bekliyoruz..... opuyorumnanaktan
amann quzuu gıı ben 1. 3.ve 4. günü paso tek başıma evdeydimm kociş çalışıyoduuu 1. günü 23ten sonra gittim kaynanamlara 2. günde annemlere eccik gezdim daytı teyze falan sonra 2. gecesi terrar evvv
bide dün gezdimm bu kadarr yan 2. günü hariç diğer günler iğrençtiiiiiiiiiiii
aman stresli olmada varsın durgun ol .çekeriz biz senin bu halini ne yapalımm :1hug:geçen sefer 8 gün gonal f iğne olmuştuk leydim finale herhalde 12 gün falan kaldı
kedersizim bende farkındayım durgunum biraz ama stresli değilim canım
sağol bebemmmmm yazdımm geldimm bakammmmm daha ses yokkrüyan hayır olsun bebemmmmmm bende merak ettim hadi yorumlatta gel...... eyvahedigeldismile
eski bayramlar yokk yada varda biz erişkinlere yok biz çocukken bayramları iple çekerdikk her bayram sabahın köründe uyanır kıyafetlerimi giyer (bazı bayramlar geceden elbiselerimi giydiğim bile olmuştur :)) sabahın köründe şeker toplamaya çıkardık arkadaşlarlaa ondan sonra akrabalara giderdik bayram parası toplamak içinahhh ahhh keşke hep çocuk kalsak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?