Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ıNŞALLAH sanal ıNŞALLAHHHHH uğur getirdiğin kızlardan sonra bizede uğur getiririsin ıNŞALLAHHHHHHHH

bende çıkıyorum kızlar sanal sende kenidne dikkat et güzelim yorma kendini bu aralar

ınŞallah sanalım bu seferde bızlere uĞur getırırsın kımse bebeksız kalmaz...artık bebeklerımızle ılgılı konuŞuruz....

bende geldim bende 2 senedir uğraşıyorum eşimde problem çıktı ve tüp bebek dendi ne yapacağımı bilmiyorum

bende geldim bende 2 senedir uğraşıyorum eşimde problem çıktı ve tüp bebek dendi ne yapacağımı bilmiyorum

moralini bozma canım benimde sorun eşimde boshayallersmile Allahtan bu durumumuza çare var ya olmasa ne olacaktı yerimsenibenhem ALLAHtan umut kesilmez burda bir arkadaşımız (eti_puf) onunda sorun eşindeydi ama şuanda hamile hiç belli olmuyor bu işler a.s

bu arada kızlar bugün etipufumuz gelmedi ne oldu acaba yinemi rahatsızlandı

of ya sinir oldum 1 saattir hepinize cevap yazdım. sonra sayfam düştü ve bütün yazdıklarım gittiiiikötükedihüso

kızlar geçen aydan bende fonksiyonel bi kist oluşmuş
pek önemli değil dedi dr.
ama sabah e2 tahlili vericem
50 nin altında çıkarsa tedavim başlicak
50 nin üstünde çıkarsa doğum kontrol hapı (8 yıllık evliliğimde ilk defa doğum kontrol hapı kullanacammm fisfisfis)
canlarım beni merak etmişsiniz sağolunnnn
yarın kurs var, sabah tahlil, ordan kurs, ordan dr, sonra tekrar kurs -tatlicadiarzu-

canım İNŞALLAH tahlilin iyi çıkarda haplara gerek kalmadan tedavine başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…