Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:hulya: hayırlısı olsun ipeğim geç olsun güç olmasın.... demek gonal f kullanıyosun ben hiç ondan kullanmadım bende hep merional kullanıldı... ilk kullandığımda bir şey hissetmedim ama ikici tedavimde beynim yerin oynıycak gibiydi mahvetti beni hormonlarım çok yükselmişti... şimdide aynısı olursa diye çok korkuyorum.... keşke bende senin gibi durgun olabilsem ortalığı birbirine katıyodum... :hulya:

leydim bu arada masa örtüne başladım canım en geç 1 haftaya biter inşallahh ..dün bocukçuya gittim kopulmayan ip varmış onuda aldım daha dayanıklı olur artık

geçen gün melikenin gördüğüne benzer bir rüya bende gördüm
teyzem ölmüş ölü haliyle tekrar gelmiş bize oradan haber veriyo
teyze kızının halamın oğlunun orada göründüğünü yani ölceğini söylüyo tuhaf bi rüyaydı
böyle rüyamı olur dedim kaydirigubbakcemile3 hiç yorumu varmıdır bakmadım

valla ben bu bayramda stres topu oldum öle geldim memleketten bidaha böle bayram yaşamak istemiyorum..... :umursamaz:

saolasın kedersizim sultanım ellerin dert görmesin inş..... 1 haftada bitiricen mi maşallaahhhh kıs elinde pek hızlıymış bacım.... vereliniortak

hayırr olsunn aplammm gıı bi tuhaff oldummm
valla ben bu bayramda stres topu oldum öle geldim memleketten bidaha böle bayram yaşamak istemiyorum..... :umursamaz:

hayırdırr quzu ne olduu bebemmm

aman stresli olmada varsın durgun ol .çekeriz biz senin bu halini ne yapalımm :1hug:
çekecen tabi :umursamaz:

leydim ben merional i aşılamalarda kullandım canım ...bende durgunum birden
sinirlenebiliyorum tahammülsüzüm biraz dengesizim yani susskun suskun duruyorum
sonra birden sinirleniyorum bağırıp çağırıyorum sempatiksalakcinni

saolasın kedersizim sultanım ellerin dert görmesin inş..... 1 haftada bitiricen mi maşallaahhhh kıs elinde pek hızlıymış bacım.... vereliniortak
bazen görümcem yardım ediyo bana .dün teyzemde az yardım etti saolsun hafta sonu yine gel yaparız beraber dedi giderim belki benden daha iyi yapıyo teyzemm :))

ipeğim rüyan hayır olsun inş...... kıslar bende 9 da uyandım eşimle uyuya kalmışız eşimde hemen apar topar işe gitti.. bende hemen buraya daldım.. eltim küçük kızını diğer eltime bırakmış heralde kapıya geldi eşimin ayakkabılarını görünce aşağı indi.... onun oğluda bugün 1. sınıfa başlıyo... giderken yakalım maşallahhh çok yakışıklı olmuş paşamız..... bizim çocuklarımızın okula gittiği günleri ne zaman görcez inş... yada diyorum acaba ben o günleri görürmüyüm..... boshayallersmile

görecenn tabii quzummm nedenn görmeyesin ki Rabbimin iznşylee olacakk hepsiideeee

o günleri görürüz diye umut ediyorum bendee .eşim hep hayal kuruyo çocuğum olursa okula başladığı zaman ben onu götürüp geiteecem kendi okulumda olacak diye hayal ediyo garibim boshayallersmile

o günleri görürüz diye umut ediyorum bendee .eşim hep hayal kuruyo çocuğum olursa okula başladığı zaman ben onu götürüp geiteecem kendi okulumda olacak diye hayal ediyo garibim boshayallersmile

aplamm nolur böyle yapmaaa ya götürecekk inşalahh kendi okulunda da oıkuyacakk sana burdann bi uçarımmmmmmmmklava:

sempatiksalakcinni ipeğim demek saki,n sakin duruyon birden parlıyon yani sağ gösterip soldan soldan dalıyon heeee.. ben onuda yapamadım bacım ben direk dalıyodum millete kaynım bize gelmişti maç izlemeye adamı kovmaktan beter ettim abi şu tv nin sesini kıs sağırmısınız falan ...bu sadace milyonda biri eltilerim eşimin burnundan geldi o iğneleri kullanırken akşam oluyodum o iğneleri artık tamam pini çekilmiş bomba gibiydim...yanıma korkudan kimse yaklaşamıyodu.... ertesi gün öğleden sonra düzeliyodum.. bide hormonlarımı yükselttiği için başım çatlıycak gibi oloyodu.... vücudum su topladığı için 7 gün kullandım ALLAH tan.... daha devam etseydi katil olup çıkardımheralde.... hey ALLAH ım yavrum için ne hallare düştüm ama o hala gelmedi...... sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…