sempatiksalakcinni ipeğim demek saki,n sakin duruyon birden parlıyon yani sağ gösterip soldan soldan dalıyon heeee.. ben onuda yapamadım bacım ben direk dalıyodum millete kaynım bize gelmişti maç izlemeye adamı kovmaktan beter ettim abi şu tv nin sesini kıs sağırmısınız falan ...bu sadace milyonda biri eltilerim eşimin burnundan geldi o iğneleri kullanırken akşam oluyodum o iğneleri artık tamam pini çekilmiş bomba gibiydim...yanıma korkudan kimse yaklaşamıyodu.... ertesi gün öğleden sonra düzeliyodum.. bide hormonlarımı yükselttiği için başım çatlıycak gibi oloyodu.... vücudum su topladığı için 7 gün kullandım ALLAH tan.... daha devam etseydi katil olup çıkardımheralde.... hey ALLAH ım yavrum için ne hallare düştüm ama o hala gelmedi...... sempatiksalakcinni
aplamm nolur böyle yapmaaa ya götürecekk inşalahh kendi okulunda da oıkuyacakk sana burdann bi uçarımmmmmmmmklava:
iğneler bana sinir yaptığı gibi duygusallıkta vermişti durup duruken ağlıyordum ben birdeesempatiksalakcinni ipeğim demek saki,n sakin duruyon birden parlıyon yani sağ gösterip soldan soldan dalıyon heeee.. ben onuda yapamadım bacım ben direk dalıyodum millete kaynım bize gelmişti maç izlemeye adamı kovmaktan beter ettim abi şu tv nin sesini kıs sağırmısınız falan ...bu sadace milyonda biri eltilerim eşimin burnundan geldi o iğneleri kullanırken akşam oluyodum o iğneleri artık tamam pini çekilmiş bomba gibiydim...yanıma korkudan kimse yaklaşamıyodu.... ertesi gün öğleden sonra düzeliyodum.. bide hormonlarımı yükselttiği için başım çatlıycak gibi oloyodu.... vücudum su topladığı için 7 gün kullandım ALLAH tan.... daha devam etseydi katil olup çıkardımheralde.... hey ALLAH ım yavrum için ne hallare düştüm ama o hala gelmedi...... sempatiksalakcinni
iğneler bana sinir yaptığı gibi duygusallıkta vermişti durup duruken ağlıyordum ben birdee
tamam guzum iyiym benn uçma yeterki sennn :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:aplamm nolur böyle yapmaaa ya götürecekk inşalahh kendi okulunda da oıkuyacakk sana burdann bi uçarımmmmmmmmklava:
kıslar sabah geçe kalmışız ya eşimle uyanmadan rüyamda hamileymişim karnımda hareket ediyodu yavrum ilk defa böle bi rüya gördüm... karnımda bebeğim hareket ediyodu oynyodu..... fena oldum kıslar ya boshayallersmile
sempatiksalakcinni ipeğim demek saki,n sakin duruyon birden parlıyon yani sağ gösterip soldan soldan dalıyon heeee.. ben onuda yapamadım bacım ben direk dalıyodum millete kaynım bize gelmişti maç izlemeye adamı kovmaktan beter ettim abi şu tv nin sesini kıs sağırmısınız falan ...bu sadace milyonda biri eltilerim eşimin burnundan geldi o iğneleri kullanırken akşam oluyodum o iğneleri artık tamam pini çekilmiş bomba gibiydim...yanıma korkudan kimse yaklaşamıyodu.... ertesi gün öğleden sonra düzeliyodum.. bide hormonlarımı yükselttiği için başım çatlıycak gibi oloyodu.... vücudum su topladığı için 7 gün kullandım ALLAH tan.... daha devam etseydi katil olup çıkardımheralde.... hey ALLAH ım yavrum için ne hallare düştüm ama o hala gelmedi...... sempatiksalakcinni
tamam guzum iyiym benn uçma yeterki sennn :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
aplamm nolur böyle yapmaaa ya götürecekk inşalahh kendi okulunda da oıkuyacakk sana burdann bi uçarımmmmmmmmklava:
güle güle melaikemmmmmmmm kuzum hadi yat uyu da büyüt meleğini küçücüğümmmmmmm opuyorumnanaktan
gardaşımm öptüm bendeeee seni değil ama yeğenimii :1closedeyes: (kokmuş seni hıhh)
hayır olsun canım .geçen bende rüyamda günüm gecikmiş sağlık ocağına gidiyorum test yapmak için hemşire bana pozitif diyoo.. rüya işte okadar çabuk zaman geçmişki bir oğlum oluyo tıpkı eltimin oğluna benziyo bende amca çocukları oldukları ne kadar belli ne çok benziyorlar birbirne diyorumkıslar sabah geçe kalmışız ya eşimle uyanmadan rüyamda hamileymişim karnımda hareket ediyodu yavrum ilk defa böle bi rüya gördüm... karnımda bebeğim hareket ediyodu oynyodu..... fena oldum kıslar ya boshayallersmile
yani bu iğneler bizi alt üst ediyo ucunda bu kadar büyük mükafat olmasa bu çekilecek iş değiliğneler bana sinir yaptığı gibi duygusallıkta vermişti durup duruken ağlıyordum ben birdee
kıslar sabah geçe kalmışız ya eşimle uyanmadan rüyamda hamileymişim karnımda hareket ediyodu yavrum ilk defa böle bi rüya gördüm... karnımda bebeğim hareket ediyodu oynyodu..... fena oldum kıslar ya boshayallersmile
hayır olsun canım .geçen bende rüyamda günüm gecikmiş sağlık ocağına gidiyorum test yapmak için hemşire bana pozitif diyoo.. rüya işte okadar çabuk zaman geçmişki bir oğlum oluyo tıpkı eltimin oğluna benziyo bende amca çocukları oldukları ne kadar belli ne çok benziyorlar birbirne diyorum
kokulu kokulu öpcüklerimi gönderiyorumm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizgörüşürükk quzularr
beni de öp öpmezsen gitmem bakkkkkk hadii kıss öp çabıkkkkkkk
a.sa.sa.salkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisipeğim ne demişler beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsalsır... ...... bizim melekler gelsinde hayırlısıyla ben şu yaşadıklarıma elhadülillahh drim geçerim.... yeterki hayırlısıyla vakti saatinde gelsin meleklerimizde...... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?