Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aplammm inşalahh bu günler unutulacakk ilerde senin için neler çektik die anlatacaksınızzz

aplamm nolur böyle yapmaaa ya götürecekk inşalahh kendi okulunda da oıkuyacakk sana burdann bi uçarımmmmmmmmklava:

iğneler bana sinir yaptığı gibi duygusallıkta vermişti durup duruken ağlıyordum ben birdee

kıslar sabah geçe kalmışız ya eşimle uyanmadan rüyamda hamileymişim karnımda hareket ediyodu yavrum ilk defa böle bi rüya gördüm... karnımda bebeğim hareket ediyodu oynyodu..... fena oldum kıslar ya boshayallersmile

aplamm hayır olsunn gerçekk olsunn rüüyann inşalahhhhhhhhhhhhhh

başım çok şiddetli ağrımıyo benim ağrı konusunda en büyük sıkıntım eklem yerlerimdeki ağrılar... şişkinlik hissi yumoşlar büyüdükçe başlar o da daha yok birde geçen sefer
yumoşlar büyürken kasıklarım çok ağrımıştı gece uyuyamadığımı bilirim bakalım bu sefer nasıl olucak kafamçokkarıştı

hayır olsun canım .geçen bende rüyamda günüm gecikmiş sağlık ocağına gidiyorum test yapmak için hemşire bana pozitif diyoo.. rüya işte okadar çabuk zaman geçmişki bir oğlum oluyo tıpkı eltimin oğluna benziyo bende amca çocukları oldukları ne kadar belli ne çok benziyorlar birbirne diyorum

ipeğim ne demişler beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsalsır... ...... bizim melekler gelsinde hayırlısıyla ben şu yaşadıklarıma elhadülillahh drim geçerim.... yeterki hayırlısıyla vakti saatinde gelsin meleklerimizde...... boshayallersmile

iğneler bana sinir yaptığı gibi duygusallıkta vermişti durup duruken ağlıyordum ben birdee
yani bu iğneler bizi alt üst ediyo ucunda bu kadar büyük mükafat olmasa bu çekilecek iş değil

hayır olsun en kısa zamanda gerçek olsun :ecrin_bebek:

hayır olsunn quzuuuuu inşallahh gerçekk olurr rüyanızzz

neyse kaçtımm benn midemm bulanmasaaa çok duracamda midemde halayy çekiyolarr yafffff gidim aciik daha uyuyumm

kedersizim inş... rüyalarım gerçek olur ve tez vakitte hamile olduğumuzu yazarız canım kardeşim.. sen neler yapıyosun nurcanım tedavi için tekrara düşünüyomusunuz.. yada nerde yaptırmayı düşünüyosunuz.....

a.sa.sa.salkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…