Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tabiki sonucu aldığımız gibi bu sıkıntıların hepsini unutucaz
allah sonunu güzel nasip etsin yeterki zaten öyle bir ruh haliki
hastya olup ilaç kullansam bu etkileri kaldıramam bitse de kurtulsam derim
şimdi hiç öyle demiyorum her şey yolunda olsun ben herşeye razıyım diyorum

ya kıslar bişi sorcam ben meryem süresini bitirdim çok şükür kadir gecesinin günüde dası yapıldı .... ama orucuna başlamadaım.... kısmetse perşembe başlıycam ne diye niyet edicem ben yaaaaaaa..... bilmiyorum... bilmiyorumkismile

yok canım ne tedavisi bize biraz uzak biliyorsun ev aldık ..tedavi için kira parasından biriktirmeye çalışıyoruz bir türlü birikmiyoki paranın gözü çıksınn en son 2 bin tle kadar biriktirmiştik .. sonra tatil için bir kısmı gitti kış için odun kömür aldık yine anladığın topladığımız gibi gidiyo para ..eğer parayı denkleştirebilirsek tekrar izmirde deniyecez canım başka bir merkez var orya gidecez

ben dileğim gerçek olmasına diye niyet getirmiştimm

UMUTLA BEKLEDİM ŞÜKÜRLER TANRIMA
ARMAĞANSIN BANA ........... YAŞIMDA
DOKUNMADI BÖLE HİÇ BÖYLE BİR EL RUHUMA
ÖĞRENDİM BEN SEVMEYİ ........ YAŞIMDA

AYRILIK DERLER GÖZLERİNDEN ÖPMEM
SAÇLARIMDA AKLAR DİYORLAR Kİ ÇOK ERKEN
BEN HAYATI RENKLERDİRDİM GÖRMÜYORLAR
BEN HAYATA SARILMIŞIM BİLMİYOLARLAR......

SENİ BANA VEREN YARDAN ŞU TOPRAĞI GÖĞÜ YARDAN
AYIRMASIN SENİ YANIMDAN İKİ GÖZÜM CANIMSIN AMANNNNN.........

kıslar şu anda bu müziği dinliyorum.... boşluklardaki yaşım kaç olcak acaba........ mafoldumben

hayılısı olsun kedersizim .....bu ardada eviniz ayırlı olsun canım inş içinde çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu mesut oturursunuz canım.... :ecrin_bebek:

böyle duygusal müzikler dinlemeyin ne olur daha kötü oluyoruz .sabır etmekten başka çaremiz yok Allah bize güç ve sabır versin geçecek inşallah bu günlerimiz yeterki İNANALIMM

kıslar ben biraz duygusala bağladım bu sabah en iyisi kalkıp kahvaltımı yapayım... evimi toparlayım.. sonrada ders çalışayım saat 1 de ders başlıycak........sizleri çok öpüyorum.... ALLAH a emanet olun canlarım.... opuyorumnanaktan

hayılısı olsun kedersizim .....bu ardada eviniz ayırlı olsun canım inş içinde çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu mesut oturursunuz canım.... :ecrin_bebek:
AMİN İNŞALLAH CANM DARISI BÜTÜN EVSİZLERE İNŞALLAH

anası kim tabi inatçı olacak benim bebişim
kızım bende yarım kan arnavutluk var damarıma basıldımı fena inat yaparım kötükedihüso

OOWW BİLİYORUM SENİİ BU ARALARR KENDİ KENDİME SÖZ VERDİM ZATİ İPEĞİN DAMARINA BASMA FENA OLUR DEDİM . HATTA GEÇEN AKŞAM ESRAYADA DEDİM İPEĞİ BU ARALAR GERGİN GÖRÜYORUM HİÇ BULŞMIYIM BEN ONA BU GÜNLERDE :1rolleyes:

slmm kıslarr bennn gedlımm memeleketteydımmm dun geldımm gıremedım kusuraa bakmayınn olurmuu sıze hbr veremedım sımdıı cıkmamm lazım eltıyee gıdecemm hepınızıı cokk sevıuyorumm hepınız benım için degerlısınızzzzz bu aradaa gecmıs bayramınız mubarek olsunnnn

ay kızlar ya bu hafta çok yorucu geçecek
görümcemin cuma kınası cumartesi nikahı pazar balıkesirde düğün var
bütün izinlerimi transfer sonrası kullanmak istediğim için izinde almıyorum
düğünden işe gelcem zaten halsizim nasıl geçicek bilmiyorum çok gözümde büyüyo
dua edin kazasız belasız sıkıntı çekmeden gidip gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…