ipeğim ne demişler beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsalsır... ...... bizim melekler gelsinde hayırlısıyla ben şu yaşadıklarıma elhadülillahh drim geçerim.... yeterki hayırlısıyla vakti saatinde gelsin meleklerimizde...... boshayallersmile
kedersizim inş... rüyalarım gerçek olur ve tez vakitte hamile olduğumuzu yazarız canım kardeşim.. sen neler yapıyosun nurcanım tedavi için tekrara düşünüyomusunuz.. yada nerde yaptırmayı düşünüyosunuz.....
ben dileğim gerçek olmasına diye niyet getirmiştimmya kıslar bişi sorcam ben meryem süresini bitirdim çok şükür kadir gecesinin günüde dası yapıldı .... ama orucuna başlamadaım.... kısmetse perşembe başlıycam ne diye niyet edicem ben yaaaaaaa..... bilmiyorum... bilmiyorumkismile
inşallah canım inşallahhkankim inşallah bebeiş kendiliğinden gelir tedavi için biriktirdiğini
bebişin odası ve doğum için harcarsın
inşallah canım inşallahh
RABBİM seninde gönlüne göre versin inşallah bu tedavi ile gelecek inatçı bebişinnn
böyle duygusal müzikler dinlemeyin ne olur daha kötü oluyoruz .sabır etmekten başka çaremiz yok Allah bize güç ve sabır versin geçecek inşallah bu günlerimiz yeterki İNANALIMMUMUTLA BEKLEDİM ŞÜKÜRLER TANRIMA
ARMAĞANSIN BANA ........... YAŞIMDA
DOKUNMADI BÖLE HİÇ BÖYLE BİR EL RUHUMA
ÖĞRENDİM BEN SEVMEYİ ........ YAŞIMDA
AYRILIK DERLER GÖZLERİNDEN ÖPMEM
SAÇLARIMDA AKLAR DİYORLAR Kİ ÇOK ERKEN
BEN HAYATI RENKLERDİRDİM GÖRMÜYORLAR
BEN HAYATA SARILMIŞIM BİLMİYOLARLAR......
SENİ BANA VEREN YARDAN ŞU TOPRAĞI GÖĞÜ YARDAN
AYIRMASIN SENİ YANIMDAN İKİ GÖZÜM CANIMSIN AMANNNNN.........
kıslar şu anda bu müziği dinliyorum.... boşluklardaki yaşım kaç olcak acaba........ mafoldumben
AMİN İNŞALLAH CANM DARISI BÜTÜN EVSİZLERE İNŞALLAHhayılısı olsun kedersizim .....bu ardada eviniz ayırlı olsun canım inş içinde çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu mesut oturursunuz canım.... :ecrin_bebek:
anası kim tabi inatçı olacak benim bebişim
kızım bende yarım kan arnavutluk var damarıma basıldımı fena inat yaparım kötükedihüso
bana değil kendine söyle 2 daka önce bu yazıyı yazıyorsun sonra duygusala bağlıyorsunn alsanaalsanasmilene demiştik kedersizim.......
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR..................
kankim dokunma yanarsın ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?