Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hem yorucu hemde mutlu geçecek görümce cadısından kurtuluyorsunn sempatiksalakcinni

hem yorucu hemde mutlu geçecek görümce cadısından kurtuluyorsunn sempatiksalakcinni

hayırlısıyla inşallah ....eğer gittiği yerdede bize yaptığını yaparsa mutluluğum uzun sürmez inşallah adam olur oturur benimde mutluluğum daim olur ...gider ayak yaptı yapacağını zaten bayramın 1.günü neredeyse kavga edecektik ucundan döndük ...hiç istemiyorum
düğününe gitmek sonrada diyorum böyle davranma allah korusun yolda başımıza bi iş gelmesin hayırlısıyla gidip gelelim

valla böyleleri hiç mutlu olmuyo eğerki eşide kendi gibiyse bilememde tencere kapak misali ama aklı başında bir adam çekemz böyle bir kişiliği ..manyak yaa bu görümcen ne istiyo sendeennn

yokkk yokk itmedimm canım gerek kalmadı becerikli kocacım yaptı
kız bu topikte dün herkes herşeyi yanlış anladı delikafadulden ben tedaviye başlamadım sadece kürler kullanıyom saraçoığlunun okadar sempatiksalakcinni

günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan

günaydınn leydimmm nerelerdesinn yaaa CADIARZU

hoşgeldinn fatoşşş seninde mübarek olsun :lepi:

yaa zaten herşey üst üste gelir bu durumlarda lmaz: gitmemezlik yapamazsın ama zaten vucut olarak bitkin olacan hem yolculuk düğün ev iş allahımmm güç kuvvett versinn canım

nurcanım alıntı yapamamışım senin yazına dün ben açıkçası cevap vermek istemedim hamile değil yazmak istemedim..yakında hamile kaldığında yazıcam söz HAMİLEE diyeee delikafadulden

herkeseee selammlarr bu arada sositososito

ben bir yandan boncukları yapıyorum bir yandan size bakıyorum işlerimde olduğu gibi duruyo .eşim geldiği zaman kahvaltımızı yaptıktan sonra yaparım artık temizliğimi

selam canım hoşgeldin

ilk sana vermiyecmki haberi kankim dururken sana düşmezz :mymeka:

ben hamile kalınca ilk ipekime söyliyecemm inşşş o versin size haberimi :sinifsinif:

valla böyleleri hiç mutlu olmuyo eğerki eşide kendi gibiyse bilememde tencere kapak misali ama aklı başında bir adam çekemz böyle bir kişiliği ..manyak yaa bu görümcen ne istiyo sendeennn

şimdilik damadı avucunn içine almış görünüyo ama sessiz atın tekmesi pek olur derler
bir gün dayanamazsa koyar kapının önüne ....benimle derdi yaptığı saçmalıklara şımarıklıklara hem eşimin hem benim sessiz kalmaması diğer abileri hiç bi şeyine lkarışmıyo biz bi şey söyledilermi fikrimizi söylüyoruz onun için bize gıcık oluyo birde
okulu bitirip iki sene istanbula dönmedi bizde okulun bitti gel artık dedik
para gönderemeyiz dedik ve göndermedik derdi o hanımefendi istedi ki ben eşek gibi kazandığımı ona göndermeye devam edeyim

yok demek için erken hele bir akşam olsun depreiş senin iç güdülerin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam canım hoşgeldin

ilk sana vermiyecmki haberi kankim dururken sana düşmezz :mymeka:

peki öle olsun canım bizde yerimizi bilelim nerde olduğumuzu da ona göre davranalımm sizlere..sanki ben ilk bana söyle dedimm hamile diye yazıcam dedim yani soranlara amann kime haber verirseniz verin..10 kuruşluk neşemide aldın götürdün mafoldumben

ohh ne alaaa valla böylelerini bir kaşık suda boğcan diğer abilerinden yüz bulmuş desene aman bırak yaa sana uzak ceheneme yakın olsunn ..

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sevdammmm alındınmı yoksam sennn hee :teselli: tamam yaa kimseye demiyecem ben verecm haberi şakkıdı

sevdamm sen küstün bellii
vazgeçtim ilk sana verecem haberii
barışalım hadiii olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…