hem yorucu hemde mutlu geçecek görümce cadısından kurtuluyorsunn sempatiksalakcinniay kızlar ya bu hafta çok yorucu geçecek
görümcemin cuma kınası cumartesi nikahı pazar balıkesirde düğün var
bütün izinlerimi transfer sonrası kullanmak istediğim için izinde almıyorum
düğünden işe gelcem zaten halsizim nasıl geçicek bilmiyorum çok gözümde büyüyo
dua edin kazasız belasız sıkıntı çekmeden gidip gelelim
gece mesasi vardı belkimmminnak melike bugün geç kaldı
hem yorucu hemde mutlu geçecek görümce cadısından kurtuluyorsunn sempatiksalakcinni
gece mesasi vardı belkimm
hayırlısıyla inşallah ....eğer gittiği yerdede bize yaptığını yaparsa mutluluğum uzun sürmez inşallah adam olur oturur benimde mutluluğum daim olur ...gider ayak yaptı yapacağını zaten bayramın 1.günü neredeyse kavga edecektik ucundan döndük ...hiç istemiyorum
düğününe gitmek sonrada diyorum böyle davranma allah korusun yolda başımıza bi iş gelmesin hayırlısıyla gidip gelelim
canım ya geçmiş olsun üzüldüm...araba durunca ben arkadan ittim deme düşer bayılırım kaydirigubbakcemile3hmm demek ormanda hee sempatiksalakcinni neeyyyysee
sevda mı odamı tedaviye başladı ay ne kadaaan fransız kalmışım ne kadaaan ayıp bakın şu yaptığımaaa:kedi:
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrr günaydındınlarrrrrrrrrrrr güzellerimmmmmmm opuyorumnanaktan
slmm kıslarr bennn gedlımm memeleketteydımmm dun geldımm gıremedım kusuraa bakmayınn olurmuu sıze hbr veremedım sımdıı cıkmamm lazım eltıyee gıdecemm hepınızıı cokk sevıuyorumm hepınız benım için degerlısınızzzzz bu aradaa gecmıs bayramınız mubarek olsunnnn
ay kızlar ya bu hafta çok yorucu geçecek
görümcemin cuma kınası cumartesi nikahı pazar balıkesirde düğün var
bütün izinlerimi transfer sonrası kullanmak istediğim için izinde almıyorum
düğünden işe gelcem zaten halsizim nasıl geçicek bilmiyorum çok gözümde büyüyo
dua edin kazasız belasız sıkıntı çekmeden gidip gelelim
nurcanım alıntı yapamamışım senin yazına dün ben açıkçası cevap vermek istemedim hamile değil yazmak istemedim..yakında hamile kaldığında yazıcam söz HAMİLEE diyeee delikafadulden
herkeseee selammlarr bu arada sositososito
anaa bizim azmanda gelmişş
valla böyleleri hiç mutlu olmuyo eğerki eşide kendi gibiyse bilememde tencere kapak misali ama aklı başında bir adam çekemz böyle bir kişiliği ..manyak yaa bu görümcen ne istiyo sendeennn
yok demek için erken hele bir akşam olsun depreiş senin iç güdülerin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bu aralar azmanın hiçç takati yok kafamçokkarıştı biraz önce telefonda eşim soruyo bu akşam varmı diye yokkkk yokk diyomm benn düşünün yaniii :1shok: bitkinimm yaaa kendime gelemem bikaçgün sürer :1closedeyes:
selam canım hoşgeldin
ilk sana vermiyecmki haberi kankim dururken sana düşmezz :mymeka:
ohh ne alaaa valla böylelerini bir kaşık suda boğcan diğer abilerinden yüz bulmuş desene aman bırak yaa sana uzak ceheneme yakın olsunnşimdilik damadı avucunn içine almış görünüyo ama sessiz atın tekmesi pek olur derler
bir gün dayanamazsa koyar kapının önüne ....benimle derdi yaptığı saçmalıklara şımarıklıklara hem eşimin hem benim sessiz kalmaması diğer abileri hiç bi şeyine lkarışmıyo biz bi şey söyledilermi fikrimizi söylüyoruz onun için bize gıcık oluyo birde
okulu bitirip iki sene istanbula dönmedi bizde okulun bitti gel artık dedik
para gönderemeyiz dedik ve göndermedik derdi o hanımefendi istedi ki ben eşek gibi kazandığımı ona göndermeye devam edeyim
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sevdammmm alındınmı yoksam sennn hee :teselli: tamam yaa kimseye demiyecem ben verecm haberi şakkıdıpeki öle olsun canım bizde yerimizi bilelim nerde olduğumuzu da ona göre davranalımm sizlere..sanki ben ilk bana söyle dedimm hamile diye yazıcam dedim yani soranlara amann kime haber verirseniz verin..10 kuruşluk neşemide aldın götürdün mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?