Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sorma sevdam allahtan ev temizliğini iğnler başladıktan sonraya bırakmadım ypamazdım şimdi evim temiz bir süpürge açıp toz aldım mı yeter bu düğün işi de karşımdaki insan swevdiğim biri olsa hladen anlayan biri olsa bu kadar kafama takılmaz aman canım zaten çok bitkinim bir gün katlanırım derim ama karşımdakiyle soğuk savaş halinde olduğum için hiç istemiyorum ......
selam canım hoşgeldin

ilk sana vermiyecmki haberi kankim dururken sana düşmezz :mymeka:

sen yeterki hamile kal hangimize haber verdiğinin önemi yok ....bu arada o arkadaşa bende cevap yazmak istemedim ilk kez gördüm onu burda birden sanki aylardır bizi tanıyomuş gibi selamsız sabahsız kendini tanıtmadan kedersiz hamilemi demesi tuhaf geldi çünkü

sevdam böyle çıkmasaydın ya kırgın gitme
benim nazımı çekiyordu bu kız ondan böyle yazdım birde senin moralini düzelteyim sana haber verecm dedimm aman sanki hamile kaldımda haberi verecemm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu ilk son meselesi değil nurcan..senin gözündeki sıram önemli değil..
ulaaa bu kadar körmüsün ben,im sevgimi görmemekle burda bangır bangır bağırıyorumm sevda ipek esra nevo bunların yeri ayrı yanımda demiyormuyuz bu yüzden kaç kişi alınmadımı bu lafımıza benim sizin sevginizden şüphem yok ama senin varsa bilemiyorum artık canın saolsun ne diyim

günaydııın

kız tubiş ne güzel artık bol bol dua etmek istiyorum derken
nerden çıktı şimdi şeytana uymak duymamış olayım minnoş
duyma duyma saçmalamışım ben daha çook kuran okıcam çok dua edicem şeytana uyupta ne olcak sonra vicdan azabı çekiyorum okuduğum kabul olmuyo zannediyorum canişş
aak ulan aak boshayallersmile tşk fıstığımmmmopuyorumnanaktan
yav senin o görümceye varya benim kaynana gibi bi hatun lazım

heeeey burda neer oliiiyyyyyyyy lmaz: sevda dur kız bak sana çok önemli bişey dicem dur gitme sakın size haberlerim var hemde çok önemli şok etkisi yaratacak bıngıldağınız titricek ses ver bakem ordamısın

heeeey burda neer oliiiyyyyyyyy lmaz: sevda dur kız bak sana çok önemli bişey dicem dur gitme sakın size haberlerim var hemde çok önemli şok etkisi yaratacak bıngıldağınız titricek ses ver bakem ordamısın
ben ona naz yapayım dedim ama rolleri değiştik o yapıyo bana nazıı
bu

bence gereksiz yere alınganlık yapıyoo hade tedavide olsa anlıycam alınganlığını ama durup duruken(bana göre öyle ) alınması beni çok üzdü

tubiş bana yaptıklarını o da kendi görümcesinden görsün inşallah
çünkü allah şahidim ben ona gerçekten böyle davranmasını gerektirecek bi şey yapmadım
eğer bugün tedavi görüyorsam sebeplerinden biride odur neyse allah büyük .....
senin haberin neymiş merak ettim yaz bakem

ama yeşil ışık yanıyo ya ama niye böle olduki ooo desene nazımız geçip kimseye bişey diyemicez
ne var bundahepimiz birbirimizi biliyoruz en özellerimizi açıyoruz birbirimize ( şılak)herşey bittide bumu derdimiz bea sevdaaaa okuyosan ses ver çokta büyütülecek bişey değil bebim kadersiz gacisi hamile olsunda hiçbirimize sölemesin ne yapak sanki şaka yaptı şakaaaa olmasın sonu kakaaaaaaa
kızlar arkadaş gelcek az sonra kuaföre gidicez sevda gelseydi size bi haberim vardı hemde bomba haber çok mutlu olup çokta şaşırcaktınız kurban olduğum allah nelere kadir bakın ama sevo gelmeden kedersize selam çakmadan hiçbirinize sölemicem bende heyecan içinde tıpiği açmıştım size müjde vereyim diye en iisi çekilip gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…