- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sorma sevdam allahtan ev temizliğini iğnler başladıktan sonraya bırakmadım ypamazdım şimdi evim temiz bir süpürge açıp toz aldım mı yeter bu düğün işi de karşımdaki insan swevdiğim biri olsa hladen anlayan biri olsa bu kadar kafama takılmaz aman canım zaten çok bitkinim bir gün katlanırım derim ama karşımdakiyle soğuk savaş halinde olduğum için hiç istemiyorum ......yokkk yokk itmedimm canım gerek kalmadı becerikli kocacım yaptı
kız bu topikte dün herkes herşeyi yanlış anladı delikafadulden ben tedaviye başlamadım sadece kürler kullanıyom saraçoığlunun okadar sempatiksalakcinni
günaydınn leydimmm nerelerdesinn yaaa CADIARZU
hoşgeldinn fatoşşş seninde mübarek olsun :lepi:
yaa zaten herşey üst üste gelir bu durumlardalmaz: gitmemezlik yapamazsın ama zaten vucut olarak bitkin olacan hem yolculuk düğün ev iş allahımmm güç kuvvett versinn canım
nurcanım alıntı yapamamışım senin yazına dün ben açıkçası cevap vermek istemedim hamile değil yazmak istemedim..yakında hamile kaldığında yazıcam söz HAMİLEE diyeee delikafadulden
herkeseee selammlarr bu arada sositososito
selam canım hoşgeldin
ilk sana vermiyecmki haberi kankim dururken sana düşmezz :mymeka:
mafoldumben mafoldumben mafoldumbenneyse ben çıkıyorum işlerim yoğun görüşürüz
benim nazımı çekiyordu bu kız ondan böyle yazdım birde senin moralini düzelteyim sana haber verecm dedimm aman sanki hamile kaldımda haberi verecemm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbensevdam böyle çıkmasaydın ya kırgın gitme
ulaaa bu kadar körmüsün ben,im sevgimi görmemekle burda bangır bangır bağırıyorumm sevda ipek esra nevo bunların yeri ayrı yanımda demiyormuyuz bu yüzden kaç kişi alınmadımı bu lafımıza benim sizin sevginizden şüphem yok ama senin varsa bilemiyorum artık canın saolsun ne diyimbu ilk son meselesi değil nurcan..senin gözündeki sıram önemli değil..
sevdam böyle çıkmasaydın ya kırgın gitme
duyma duyma saçmalamışım ben daha çook kuran okıcam çok dua edicem şeytana uyupta ne olcak sonra vicdan azabı çekiyorum okuduğum kabul olmuyo zannediyorum canişşgünaydııın
kız tubiş ne güzel artık bol bol dua etmek istiyorum derken
nerden çıktı şimdi şeytana uymak duymamış olayım minnoş
aak ulan aak boshayallersmile tşk fıstığımmmmopuyorumnanaktanben sana bu şarkı sözünü göndermek istiyorum tubişim benden sana gelsinn buyrunnnnnnnnn
Buda Geçer buda geçer
Alışmalısın alışmalısın alışmalısın
Hemen karar verme sabret
Buda geçer dayanmalısın dayanmalısın dayanmalısın
Böyle kalmaz zamanla düzelir elbet
Buda geçer arkadaş buna üzülme
Yar başka bir gündür yarını bekler
Buda geçer arkadaş sakın üzülme
Buda geçer buda geçer
Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız
Hayat gönlünce olmaz yanılıyorsun
Ömrün yaslada dolmaz büyütüyorsun
Gül geç birşeyin kalmaz ne duruyorsun
Buda Geçer buda geçer
Alışmalısın dayanmalısın dayanmalısın
Böyle kalmaz zamanla düzelir elbet
Buda geçer arkadaş buna üzülme
Yar başka bir gündür yarını bekler
Buda geçer arkadaş sakın üzülme
Buda geçer buda geçer
Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız
yav senin o görümceye varya benim kaynana gibi bi hatun lazımşimdilik damadı avucunn içine almış görünüyo ama sessiz atın tekmesi pek olur derler
bir gün dayanamazsa koyar kapının önüne ....benimle derdi yaptığı saçmalıklara şımarıklıklara hem eşimin hem benim sessiz kalmaması diğer abileri hiç bi şeyine lkarışmıyo biz bi şey söyledilermi fikrimizi söylüyoruz onun için bize gıcık oluyo birde
okulu bitirip iki sene istanbula dönmedi bizde okulun bitti gel artık dedik
para gönderemeyiz dedik ve göndermedik derdi o hanımefendi istedi ki ben eşek gibi kazandığımı ona göndermeye devam edeyim
ben ona naz yapayım dedim ama rolleri değiştik o yapıyo bana nazııheeeey burda neer oliiiyyyyyyyylmaz: sevda dur kız bak sana çok önemli bişey dicem dur gitme sakın size haberlerim var hemde çok önemli şok etkisi yaratacak bıngıldağınız titricek ses ver bakem ordamısın
kaydirigubbakcemile3şifre (şılak) ordamısın şılak ses ver şılak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?