acilde dil altı hap veriyorlar .normalde kullanmıyorummkanki sende tansiyon sorunu var galiba tansiyon ilacı vermiyolarmı
kim ulen o düüşmaaan aramızda casusmu var yokhsamm ..hmm dur anladım ben onu p.k yemiş o düşman burda hepimiz kardeşiz ne güzel bi samimiyet ki bakın ufak alınganlıklarımız olsada ertesi gün hiç birşey omamış gibi devam edebiliyoruz maşallah samimiyetimizehelal olsun sevdyaa bizim düşman okuyorsaaa içinin yağlarını erimiştir
bekarmı hmm o zaman onun derdi bellii koca istiyoo allah ıslah etsin çile veren insanlara bi gecede ahiretini göstersinde ertesi gün normal insan olmaya çalışsın ah etme şuan boşver yüce kapıyo havale et bulur belasınıtubiş bana yaptıklarını o da kendi görümcesinden görsün inşallah
çünkü allah şahidim ben ona gerçekten böyle davranmasını gerektirecek bi şey yapmadım
eğer bugün tedavi görüyorsam sebeplerinden biride odur neyse allah büyük .....
senin haberin neymiş merak ettim yaz bakem
oooh yarasın bacımasevdanın yüzünden aç karnına sigara içiyorum şuandaa
şşştttt sus şuan sülememmmkız sevda nazı bırak benim için birbirinize alınmaya değmez
tubbiş sende haberini ver hadi hamilemisin yoksa çabuk söyle
benimle daha seviyeli konuşabilrsin taaammı :1closedeyes:ya tubiş anlatı ver çatlacaksın bizi çatlakk ,sana çatlak diyorum diye alınmıyorsun dimi
valla artık kiminle nasıl konuşacağımı şaşırdım böyle değildik biz artık eskisi gibi değiliz sankii öyle hisediyorumm
2 sene önce koluma 24 saat bir tansiyon aleti takmışlardı tansiyon hastasımıyım diye 24 saat içinde 2 defa çıkmıştı tansiyonum dr tansiyon hastası değilsin demişti ilaç versek bu sefer normal olan tansiyonun düşecek düşer bayılırsın demiştidoktorlar daha iyi bilir tabi ama sürekli kullandığın ilacın olsa
böyle acillik olmassın kankim ya
2 sene önce koluma 24 saat bir tansiyon aleti takmışlardı tansiyon hastasımıyım diye 24 saat içinde 2 defa çıkmıştı tansiyonum dr tansiyon hastası değilsin demişti ilaç versek bu sefer normal olan tansiyonun düşecek düşer bayılırsın demişti
hoşgeldin melişimmmselam olsun hatun güzelleri ne o ya ortalık karışmış az bi geç kaldım noluyo yaa ya da durun ben geçmişi okuyum anlamazsam bidaha sorarım,nurcanım geçmiş olsun bu arada ne o neye sinirlendinde fırladı o tensiyon bakıyım,ipekim bugün nasılsın
banada öyle geliyoo :teytey:kıslar bence tubiş hamile halasını dayısını annesini ardığına göre........ :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?