Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız sevda nazı bırak benim için birbirinize alınmaya değmez
tubbiş sende haberini ver hadi hamilemisin yoksa çabuk söyle

ya tubiş anlatı ver çatlacaksın bizi çatlakk ,sana çatlak diyorum diye alınmıyorsun dimi
valla artık kiminle nasıl konuşacağımı şaşırdım böyle değildik biz artık eskisi gibi değiliz sankii öyle hisediyorumm

size söylemedim dün gece acile gittim yine tansiyonum fırlamış ağrı kesici yaptılar bu sevda yüzünden çıkacak yine :sinifsinif:

helal olsun sevdyaa bizim düşman okuyorsaaa içinin yağlarını erimiştir
kim ulen o düüşmaaan aramızda casusmu var yokhsamm ..hmm dur anladım ben onu p.k yemiş o düşman burda hepimiz kardeşiz ne güzel bi samimiyet ki bakın ufak alınganlıklarımız olsada ertesi gün hiç birşey omamış gibi devam edebiliyoruz maşallah samimiyetimize
bekarmı hmm o zaman onun derdi bellii koca istiyoo allah ıslah etsin çile veren insanlara bi gecede ahiretini göstersinde ertesi gün normal insan olmaya çalışsın ah etme şuan boşver yüce kapıyo havale et bulur belasını
hee haberim var hemde haberlerin en güzeli ama kusura bakmayın lütfen sevo gelipte kedersizle slmlaşmazlarsa üzgü
n
m bu muhteşem haberden yoksun kalcaksınız
sevdanın yüzünden aç karnına sigara içiyorum şuandaa
oooh yarasın bacıma yavaş çek kız sünger gibi çekiyon beaa
kız sevda nazı bırak benim için birbirinize alınmaya değmez
tubbiş sende haberini ver hadi hamilemisin yoksa çabuk söyle
şşştttt sus şuan sülememmm
benimle daha seviyeli konuşabilrsin taaammı :1closedeyes:
yok be canımın içi ya ne alıncam sevo yapmazdı böle ama belkiş bize anlatmadığı yolunda gitmeyen bişeyler vardır onun verdiği stresten ters anlamış kırılmış olabilir hem baksana yorgunmuş hali takati kalmamış yanlış anlamazdı ama yorgunmuş garibim az önce bana armağan ettiğin şarkıyı bende size armağan ediyorum
ha ben çıktım hevesimi kursağımda koydunuz bende sevinmiştim herkes burda dşiye neyse ya ben sevincimi kendşm yaşarım kapatıyorum daha annemi kaynanamı abimi halamı dayımı yengemi aramam lazım hadi görüşürüz seviyoeum siziii

doktorlar daha iyi bilir tabi ama sürekli kullandığın ilacın olsa
böyle acillik olmassın kankim ya
2 sene önce koluma 24 saat bir tansiyon aleti takmışlardı tansiyon hastasımıyım diye 24 saat içinde 2 defa çıkmıştı tansiyonum dr tansiyon hastası değilsin demişti ilaç versek bu sefer normal olan tansiyonun düşecek düşer bayılırsın demişti

selam olsun hatun güzelleri ne o ya ortalık karışmış az bi geç kaldım noluyo yaa ya da durun ben geçmişi okuyum anlamazsam bidaha sorarım,nurcanım geçmiş olsun bu arada ne o neye sinirlendinde fırladı o tensiyon bakıyım,ipekim bugün nasılsın

tuba ALLAH rızası için söyle güzel habere ihtiyacımız var
sevdayı bekleme o belkkim şuanda çok uzaklarda belkim bir daha gelmiyecek buralara kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kedersizim

hoşgeldin melişimmm
saol canım az canım sıkılsa fırlıyo körolasıca tansiyon

kıslar konuya direk daldım kusura bakmayın..... sevdacım canım çabuk dönde şu çatlak tubamız bize müjdeli haber versin...... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…