üzgünüm tatlımmmtuba çıkmaaaaaaaaaaaaaaa ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr acı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok:
leydim bende öyle düşünüyorum inşallah hamiledr
minnak iyiyim canım sen nasılsın neden geç kaldın bugün
üzgünüm tatlımmm
şimdi bişey diyecem tubişe oda alınacak neyse ben en iyisimi susayım başım önüme eğip demiyim bişeyy:çok üzgünüm:
aman iyi ol durgun olunca iyi olmuyo beee,ben napıyım bus efer ağrılar peşimi bırakmadı o baya bi uykusuz kaldım o yüzden geç kalktım azıcık kahvaltı falan derken anca gelebildim
bizim topiğin farkı bu :1rolleyes:kıslar yaaaaaaaaaaaa sabah sabah bu ne hız . kendimi film izliyom gibi hissettim macera, komedi, dram, gerilim hepsi var topikte brezilya dizilerini geçtik..... :roflol: :roflol: :roflol:
yangına körükle gidiyon sendesöle söle içinde kalmasın bacım bak içinde kalırsa tansiyonun fırlar sen söle söle tubişimiz alınmaz canım..... :teselli:
minnak okuma kız geçmişi gel iki laf edelim geçmişte bi şy yok
kankiminmde dediği gibi dışardan izlemeyi seviyorsun herhal biraz aksiyonun içine dal ben gibi :roflol: :roflol: :roflol: içinde olmak daha zevkliiöle kedersizim macerayı çok severim sölemesi ayıp çok cesurumdur...... hani deli cesareti derler aynen ondan var birazck bende yawruuuuum sırnaşık şey
boşuna bekleme benceee boshayallersmilekıslar sevdaya alınıp gitiiği için üzüldüm ..... tubişede çok ama çok kızıyorum artık... gelde söle ne diyceksen ağaç oldum burda işlerim var kötükedihüso
kıslar sabah geçe kalmışız ya eşimle uyanmadan rüyamda hamileymişim karnımda hareket ediyodu yavrum ilk defa böle bi rüya gördüm... karnımda bebeğim hareket ediyodu oynyodu..... fena oldum kıslar ya boshayallersmile
sağol canımcım geçiyo innşallah benimki bişe değil alışkınım her ay sen iyi ol hem çalılıyorsun ben yan gelip yatıyorum dayanmazsamgeçmiş olsun
geçmiş olsun büyük melike ağrı kesici falan aldın mı... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?