Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıs tuba çabuk söle ne olur bak derse gitmem lazım derse girmeden öğreniyim yoksa derte aklım burda kalır çalışamam ama acı sen bu arkadışına yaaaaaaaa :sinifsinif:

kıslar yaaaaaaaaaaaa sabah sabah bu ne hız . kendimi film izliyom gibi hissettim macera, komedi, dram, gerilim hepsi var topikte brezilya dizilerini geçtik..... :roflol: :roflol: :roflol:

leydim bende öyle düşünüyorum inşallah hamiledr
minnak iyiyim canım sen nasılsın neden geç kaldın bugün

aman iyi ol durgun olunca iyi olmuyo beee,ben napıyım bus efer ağrılar peşimi bırakmadı o baya bi uykusuz kaldım o yüzden geç kalktım azıcık kahvaltı falan derken anca gelebildim

üzgünüm tatlımmm
şimdi bişey diyecem tubişe oda alınacak neyse ben en iyisimi susayım başım önüme eğip demiyim bişeyy:çok üzgünüm:

söle söle içinde kalmasın bacım bak içinde kalırsa tansiyonun fırlar sen söle söle tubişimiz alınmaz canım..... :teselli:

kıslar yaaaaaaaaaaaa sabah sabah bu ne hız . kendimi film izliyom gibi hissettim macera, komedi, dram, gerilim hepsi var topikte brezilya dizilerini geçtik..... :roflol: :roflol: :roflol:
bizim topiğin farkı bu :1rolleyes:
söle söle içinde kalmasın bacım bak içinde kalırsa tansiyonun fırlar sen söle söle tubişimiz alınmaz canım..... :teselli:
yangına körükle gidiyon sende
anlaşılan macerayı seviyorsun bu kadarı yetmedi herhall delikafadulden

öle kedersizim macerayı çok severim sölemesi ayıp çok cesurumdur...... hani deli cesareti derler aynen ondan var birazck bende yawruuuuum sırnaşık şey

birazdan eşim gelecek çıkacam .bir dahada zor gelirim bugün
akşam anca okurum tubişin haberini

kıslar sevdaya alınıp gitiiği için üzüldüm ..... tubişede çok ama çok kızıyorum artık... gelde söle ne diyceksen ağaç oldum burda işlerim var kötükedihüso

öle kedersizim macerayı çok severim sölemesi ayıp çok cesurumdur...... hani deli cesareti derler aynen ondan var birazck bende yawruuuuum sırnaşık şey
kankiminmde dediği gibi dışardan izlemeyi seviyorsun herhal biraz aksiyonun içine dal ben gibi :roflol: :roflol: :roflol: içinde olmak daha zevklii

dermişimmmmm :çok üzgünüm:

kıslar sevdaya alınıp gitiiği için üzüldüm ..... tubişede çok ama çok kızıyorum artık... gelde söle ne diyceksen ağaç oldum burda işlerim var kötükedihüso
boşuna bekleme benceee boshayallersmile
bizim kızlar meraktan çatlatmayı çok severr

aaah ah o rüyalardan o kadar çpok gördümki artık hiç umutlanmıyorum çünkü ben film gibi rüya görüyorum zaten normaldede gün içinde ne yaşadoıysam ne izlediysem ne düşündüysem rüyamda,ama olsun gerçekte olana kadar rüyalarda buluşuyoruz minişimle ve hep kız oluyo öyle istiyorum ya ehe ehe.

sağol canımcım geçiyo innşallah benimki bişe değil alışkınım her ay sen iyi ol hem çalılıyorsun ben yan gelip yatıyorum dayanmazsam
geçmiş olsun büyük melike ağrı kesici falan aldın mı... :teselli:

sağol tatlış içiyorum içmem mi yoksam deli danalar gibi tepiniyorum sabha kadar oyyy çekilir ağrı değil valla allah düşmanıma vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…