- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekiyorum eşim azospermi umudumuz tedavi sonrası mikrotese inşallah buradaki herkesle beraber bende hamile kalırım hepimizin bebek özlemi sona erer
CANIM BENİM İYİ OLMANA SEVİNDİM İNŞALLAH EŞİNDE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN YOKTUR SENİNDE YUMURTALARIN İYİ GELİŞİR VE ÇATLAR (PATLAR)kaydirigubbakcemile3 ÇOK TATLISIN YAA ÇOK ŞİRİN KONUŞUYORSUN olumunekankayizsmilemerhaba canlarim benim ,nasilsiniz?
salancim tebrik ederim,RABBIM kucagina da almayi nasib eder insallah.kendine iyi bak,tadini cikar.
baharim tedavin hayirli ugurlu olsun,her sey guzel olacak ALLAHIN izniyle.
ben iyiyim,tedavim de iyidir,yarindan itibaren folekulum izlenecek,insallah zamaninda patlar.
rahmime giden delik cok kucuk diyor dr,o yuzden sperm ulasmiyor,bide esimde sperm o kadar da yuksek diyil ki dar delikten gecsin,bugun esim de yeni sperm analizi verdi,insallah yarin guzel sonuc aliriz,dualariniza ihtiyacim var,canlarim benim.
dr o deliyi genisletmek icin icime sokladigi kalmadi,cok aci cekiyorum,bu hafta sonuna kadar devam edicek,her seferinde ölup diriliyorum.ama sora hic kimsenin cekdiklerimi cekmemesi icin dua edyorum.
hakkimizda hayirlisi olsun.optum canlarim benim.
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
CANIM BENİM İYİ OLMANA SEVİNDİM İNŞALLAH EŞİNDE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN YOKTUR SENİNDE YUMURTALARIN İYİ GELİŞİR VE ÇATLAR (PATLAR)kaydirigubbakcemile3 ÇOK TATLISIN YAA ÇOK ŞİRİN KONUŞUYORSUN olumunekankayizsmile
BU ÇEKTİĞİN SIKINTILARIN SONUCUNDA RABBİM SENİ BİR MELEKLE(BEBEK) ÖDÜLLENDİRİR CANIM BENİM DUALRIMDA OLACAKSIN :Saruboceq:
canim,cok guldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,nerden buluyosun bu omikleri?iyimisin?bi yenilik varmi napiyorsun?kur falan kullaniyomusun?ben bal tarcin corekotu kullaniyorum,bi de folekulum tam yetisdeyinde havuc suyu kullanicam catlasin diye.
Kızlar ne kadar güzel şeyler var burda gülüyorum :)
ta kendisi canımersu hoşgeldin ben seni anneler kulubünden tanıyo olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?