Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekiyorum eşim azospermi umudumuz tedavi sonrası mikrotese inşallah buradaki herkesle beraber bende hamile kalırım hepimizin bebek özlemi sona erer

merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekiyorum eşim azospermi umudumuz tedavi sonrası mikrotese inşallah buradaki herkesle beraber bende hamile kalırım hepimizin bebek özlemi sona erer

merhaba canım hoşgeldin aramıza ...canım İNŞALLAH hepimizin tontiş tontiş bebişleri olacak yeterki umudmuzu bitirmeyelim sabırlı ve güçlü olalımguclubacismile guclubacismile

merhaba canlarim benim ,nasilsiniz?
salancim tebrik ederim,RABBIM kucagina da almayi nasib eder insallah.kendine iyi bak,tadini cikar.
baharim tedavin hayirli ugurlu olsun,her sey guzel olacak ALLAHIN izniyle.
ben iyiyim,tedavim de iyidir,yarindan itibaren folekulum izlenecek,insallah zamaninda patlar.
rahmime giden delik cok kucuk diyor dr,o yuzden sperm ulasmiyor,bide esimde sperm o kadar da yuksek diyil ki dar delikten gecsin,bugun esim de yeni sperm analizi verdi,insallah yarin guzel sonuc aliriz,dualariniza ihtiyacim var,canlarim benim.
dr o deliyi genisletmek icin icime sokladigi kalmadi,cok aci cekiyorum,bu hafta sonuna kadar devam edicek,her seferinde ölup diriliyorum.ama sora hic kimsenin cekdiklerimi cekmemesi icin dua edyorum.
hakkimizda hayirlisi olsun.optum canlarim benim.

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

CANIM BENİM İYİ OLMANA SEVİNDİM İNŞALLAH EŞİNDE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN YOKTUR SENİNDE YUMURTALARIN İYİ GELİŞİR VE ÇATLAR (PATLAR)kaydirigubbakcemile3 ÇOK TATLISIN YAA ÇOK ŞİRİN KONUŞUYORSUN olumunekankayizsmile

BU ÇEKTİĞİN SIKINTILARIN SONUCUNDA RABBİM SENİ BİR MELEKLE(BEBEK) ÖDÜLLENDİRİR CANIM BENİM DUALRIMDA OLACAKSIN :Saruboceq:

canim,cok guldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,nerden buluyosun bu omikleri?iyimisin?bi yenilik varmi napiyorsun?kur falan kullaniyomusun?ben bal tarcin corekotu kullaniyorum,bi de folekulum tam yetisdeyinde havuc suyu kullanicam catlasin diye.

insallah canim,her sey guzel olur.
napiyim, dusunerek yaziyorum,bazen oluyor boyle yanlislar.bilmiyorumkismile
esim basimi kestirmis yatalim diyorkaydirigubbakcemile,iyi geceler canim,yarin yine girmeye calisirim,cok optum

SİZİN İÇİP SEÇİP BURAYA KOYUYORUM BİRAZ EĞLENELİM AMA DİMİ HEP BEBEK KONUSUNDAN KONUŞACAK DEĞİLİZ YA :hulya:
CANIM BEN HİÇ BİŞEY YAPMIYORUM VALLA OLURUNA BIRAKTIM OLURSA OLUR OLMAZSA NE YAPALIMboshayallersmile
CANIM İNŞALLAH SEN GÜZEL SONUÇ ALACAKSIN NE GÜZEL KÜRLERE FALANDA BAŞLAMIŞSIN HADİ BAKALIM SENDE BU AZİM VARKEN SENİN SIPA ERKENDEN GELECEK İNŞALLAH

tamam canım ıyı geceler sıze bende bırazdan Çıkarım meryem suresını okumadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…