SİZİN İÇİP SEÇİP BURAYA KOYUYORUM BİRAZ EĞLENELİM AMA DİMİ HEP BEBEK KONUSUNDAN KONUŞACAK DEĞİLİZ YA :hulya:
CANIM BEN HİÇ BİŞEY YAPMIYORUM VALLA OLURUNA BIRAKTIM OLURSA OLUR OLMAZSA NE YAPALIMboshayallersmile
CANIM İNŞALLAH SEN GÜZEL SONUÇ ALACAKSIN NE GÜZEL KÜRLERE FALANDA BAŞLAMIŞSIN HADİ BAKALIM SENDE BU AZİM VARKEN SENİN SIPA ERKENDEN GELECEK İNŞALLAH
BİZİM SORUN İKİMİZDE ONDA SPERM HAREKETSİZLİK BENDE PCOS VE TEK TÜP :a015:moralini bozma canım benimde sorun eşimde boshayallersmile Allahtan bu durumumuza çare var ya olmasa ne olacaktı yerimsenibenhem ALLAHtan umut kesilmez burda bir arkadaşımız (eti_puf) onunda sorun eşindeydi ama şuanda hamile hiç belli olmuyor bu işler a.s
bu arada kızlar bugün etipufumuz gelmedi ne oldu acaba yinemi rahatsızlandı
ne yapacağımı bilmiyorum ben doktorlar tüp bebek diyorlar ama onun için durumumda yok eşimle konuşuyoruzda her şey zor görünüyor
Kadersİz56 sende ne gİbİ bİ sorun var
inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... insan evlenmeden önce evliliğin hiç bu yönlerini düşünemiyordu ne bilim başa gelmeyince bilinmez derlerye hani bebek için bu kadar uğaşcaz sıkıntılar çekzez falan aklıma gelmezdi evlilik hayalleri kurarken ama bizde böyle sınanıyoruz belkide büyük allahım böyle deniyo sabrımızı isyan edicekmiyiz diye ama umutsuzluğa kapılmak yok artık tıptada herşeyin çaresi var diyip olacak olacak demek kendimizi motive etmek lazım tedavine devam et tabiki bende adet olunca gidicem ayyy hiç adetliyken muayene olmamıştım yaaa bide benim çok yoğun oluyo şakır şakır nasıl olcak merak ediyorum :kedi::kedi:
ilksencim içme boşverolumunekankayizsmile hem sen neden düzensiz içiyorsunki ilaçlarını hormonlarını alt üst edecen kıss bilmiyorumkismile...bende jollita arkadaşımıza katılıyorum sen (çaktırmadan ) hamile kal bak ozaman bence eşin senden daha çok mutlu olacak hem 5 sene neden beklemek istiyorki?? sen hemen hamile kalmaya bak canım olumunekankayizsmile
canım bence eşini ikna ettikten sonra hapı bırakman daha doğru olur
böyle bir içiyosun bir içmiyosun adet döngünü daha beter bozuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?