Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim benim ya senin gibi bi arkadas buldum ya RABBIME sukurler olsun.
iyi ki varsin.hep bebk konusu cok yoruyor,boyle yapman daha iyi.
insallah sende yavrunu cok beklemezsin,inan tum kalbimle istiyorum hayirli evlat sahibi olmani,burdaki ve bebek ozlemi ceken herkesin.ALLAH hepimizin yuzunu guldursun,cabalarini bosa cikarmasin.

BİZİM SORUN İKİMİZDE ONDA SPERM HAREKETSİZLİK BENDE PCOS VE TEK TÜP :a015:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ne yapacaĞımı bılmıyorum ben doktorlar tÜp bebek dıyorlar ama onun ıÇın durumumda yok eŞımle konuŞuyoruzda her Şey zor gÖrÜnÜyor

Kadersİz56 sende ne gİbİ bİ sorun var

CANIM BENİMDE SORUN EŞİMDE SAYI VE HAREKET YETERLİ DEĞİL AMA DRLAR NORMAL YOLADA OLABİLİR DİYO boshayallersmileBEN DAHA ÖNCE 2 DEFA AŞILAMA 2 TÜPBEBEK DENEDİM AMA SONUÇ ALAMADIM MAALESEF boshayallersmile

CANIM BENDE TEDAVıYE BAŞLAMAK ıSTıYORUM AMA BıZDE MADDı YÖNDEN BAŞLIYAMIYORUZ MAALESEF BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK boshayallersmile
CANIM SOĞAN SUYU KÜRÜ DENEDıNMı HıÇ PKOLULARDA GÜZEL SONUÇ VERıYOR DENEMEDıYSEN TAVSıYE EDERıM

amin canim,cümlemize insallah..kesinlikle haklisin hayatta acisiyla tatlisiyla hersey bizim icin tabiki,imtihan dünyasindayiz..Rabbim cümlemize isyana düsmeden ona siginma bilinci ve güclü bir sabir versin..normal muayeneden pek farkli olmuyor yani aci bakimindan ama tabi normalde bile huzursuz olurken adetliyken daha bir huzursuz oluyor kasiyor insan kendini..Allah yardimcin olsun canim..a.s.

canim inan ben de bilmiyorum neden düzensiz ictigimi iste caktirmadan hamile kalma umuduyla olsa gerek,ama yanlis yaptigimi biliyorum cünkü bu ay ara kanamam oldu düzensiz ictigim icin:bbo: önümüzdeki aydan itibaren kulllanmiycam artik..yarin doktor terminim var insallah ona herseyi anlatip gerekli arastirmalarin yapilmasini istiycem..5 yil beklemek istemesinin nedeni benim kariyer yapmami istedigi icin..cocugumuza daha iyi ve güzel bir gelecek saglayabilmek icin..ama cok sükür kötü durumda degiliz..sadece esim calisiyor ama tabiki anca kit kanaat geciniyoruz..ve o cok ince düsünüyor,kendi cocuklugunda yasadiklarini ve ilk cocugunda yasadiklarini ona yasatmak istemedigini söylüyor..hak veriyorum ama rizkimizi veren allah onun da rizkini verir diyorum..hem yasim ilerliyor hem de bu ikinci evliligim..ilk evliligimin gidisati umutsuz bir vakka oldugu icin ben hep korundum istemedim..simdiyse ben istiyorum esim istemiyor senağlama..ve cevrenin artik yasin kac oldu olmuyormu yoksa ilkindede yapmadin simdide yok niye yapmiyorsunuz vs.vs..gibi sözler daha cok bozuyor psikolojimi..insallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda verir..Rabbim daha beter acilarla imtihan etmesin insallah..

canım bence eşini ikna ettikten sonra hapı bırakman daha doğru olur
böyle bir içiyosun bir içmiyosun adet döngünü daha beter bozuyosun

evet haklisin canim ama esimin ikna olmasi oldukca zor görünüyor..ben doktorumla konusup,doktorumun artik hap kullanmamin sakincali oldugunu söyledigini öne sürerek ona artik kullanmayacagimi söyliycem..her ne kadar isine gelmese de kendisi alsin önlemini..gercekten bu ay adet döngüm bozuldu ara kanamalarim oldu..mafoldumben hayirlisi bakalim ilerleyen günler neler gösterecek..

benimde sorun eşimde sayı ve hareket yetersizliği dr lar olabilir tedavi için erken diyor ama olmuyor 7 aydır kadersiz56 hanım acaba eşinize nasıl bi tedavi uygulandı benim eşime ilaç dahi verilmedi ama %43 hareketsiz var ve 11.2 milyon sanırım dikkate alınacak değerler bunlar çırpınıyorum bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..

günaydın minnoşlar nasılsınız
nevbahar canım inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar ilaca gerek kalmaz
kedersiz çok güzeldi gönderdiklerin yemek duasına bayıldım
ersu tekrar hoşgeldin çok iyi yaptın buraya gelmekle burada çok güzel dostluğumuz var
herkes birbirine destek oluyo hamile kalan arkadaşlarımız (vefasız olanlar hariç) bizi bırakıp gitmiyo dualarıyla destek oluyo bize tam yerindesin yani
etipufum bi ce de çık meraklandırma bizi

nevom inşallah kist sorun olmaz testin düşük çıkar ve tedaviye başlarsın canım
olmasada gelecek ay olur canım sakın kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…