Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

işlerim rutin aylık işler melikecim yoğun değilim ben bir yılsonlarında ve ilk 3 ay çok yoğun oluyorum
birde rutinin dışında eğer firmalarda bir iş olursa yoğunluk oluyo onun dışında yoğun olmuyorum
zaten buraya ayırdığım zamandan belli oluyodur kaydirigubbakcemile3

kız nminnak senin de epey bi kaynanatör sorunun var anladığım kadarıyla
takma kafana görme duyma hiç bi şeyi .....ayşe günaydın

epey çok asgari bir tabir cancağızım eşek yüküyle mi desem fil yüküyle mi bilemedim.görme duyma olayını beceremiyom az gamsız bir insan olaydım süper olacakdı amma annemin lafıyla beter beyinliyim ben her haltı takıyom kafama çok yaşamam bu gidişle.dile kolay 2 yılın entrikaları unutulmuyo be güzelim.şimdi gelecek ya iyice stres bastı bir an önce gelse gitse ve rabbim bana en yüklüsünden sabır verse innşalllah.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin aplacımmm
bu hafta düğün dimi ne giycenn

hoşbulduk gözelller asılsınız mairtbettt sendedemi kaynana sorunu var canım
ben sürekli yanındayım bide beni düşünsene şurda pazardan beri yokkk ama yarın gelicek buraya otuduğumu görse kudurur neymiş efendimde internet elektrik faturası çok gelirmiş sanki kendi ödüyor
bende eşime derim söyle bahçeyi sulamamsın su faturası çok geliyor
kendi kesesinden hiç bişey çıkmazzz
dur bakalım yarın gelincez başlar yine acı yapalım salça yapalım ömrümü yir benim

herkesee günaydınlarrrr

ne oldu yaa dün görümce sorunu bugün kaynana kimler üzüyo sizi böylee lmaz: melike sıkma canını olayları bilmiyorum ama kaynanan gelmeden kendini negatifleştirirsen gitmesine kadar çok zorluk çekersin benden söylemesi..Eşinin yani senin değer verdiğin kişinin annesi diyip kendini sakinleştir kendi anneni aklına getir canım..

küçük melikem demek yarın cinsiyet belli olacak hadi hayırlısıııııı canımmm merak ediyommm kızmı erkekmiii eyvahedigeldismile

ayşe sen eski arkadaşımız ayşemisin acep

ipeğim sen nasılsın bugün bakalım

tuğbişimmm en iyisi temkinli şekilde 1 hafta beklemek bakalımm inşallahh hayırlara vesile olacak bu bekleyiş

eskiden burda ayşemi vardı ben yine bi ara uğramıştım sevdam amabilmiyorumkismile

su gibi gelsin gitsin hiç sana yük olmadan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin aplacımmm
bu hafta düğün dimi ne giycenn

amin canım ....düğün bu hafta canım cuma akşamı start veriliyo :roflol:
siyah elbise giyicem canım sen sormuşken bende sorayım ya kızlar şimdi
cumartesi istanbulda nikah varya o hiç sorun değil buradaki kuaförüme gidicem
ama pazar günü nasıl olacak bilmiyorum balıkesirde düğün saçımı başımı nasıl yapacam bilmiyorum diyorumki saçıma burada nasıl bi şey yaptırsamki pazar günü
kendi yapacağım küçük rötuşlarla idare etsem

amann benimki uzaktaa ayda 1 yada 1.5 ayda görüyorumm şimdiye kadar bişeyinide görmedimm ama uzak olduğuda iyii geöen ben seviyom diye sütlaç yapmış banaaa
ama ama bişi oıldu beni çok üzdüü mutlağın lambası patladıı ışığı açınca pat ettiii anam ben üzüldüm elimde kaldıı diye off falan diyom önemli deil demediiiii eşim sinirlendii senden önemli mi bırakk üzülmeyi diyee

kız ne o mairtbertt allahs eni sabha sabah güldürdün zırt zurt gibi netmişin adımı öle ilahikaydirigubbakcemile3 ayh deme yarana tuz basmışım haberim yok.ben bir yıl oldu ayrılalı ama hatun beni iyice düşman belledi oğlunu ondan uzaklaştırdım diye delü ya adam ediyoz iş güç sahibi ettik haberi yok dizinini dibinde olcak eoğlu gelinde hizmetçi olacak ona yeter ya anama etmediğim hizmeti ettim ama yetmiyor.en çekemediğim tocemin yanında beni sever gibi görünüp rol kesiyo ama o olamdımı habire laf sokuyo densiz.ayh neyse kızları şişirmyelim bu illet dertlerle şimdi ikisininde morale ihtiyacı var biz arkada buluşup çekiştirelim deeermişim puhahaha,haa bizimki gelince bende giremem pek nete anam bi ton laf eder zaten malzeme arıyor çanak tutamam hiç

kızz kızz kesinn kızz enlemesinee aldımm kiloyuu bide iiçime öle doğuyoo tabii gardaşım yatmıştıya benim için istihareye onunda etkisi var hayırlısı olsun bakamm

hee yorgun yorgun işe gelecekk maşa falan yaptırsann maşa dağılınca daha güsel oluyoo olmaz mıki ben maşanın ilk halini sevmem ertesş gün ki hali daha hoşşş ne dersinn quzuu

demek eski ayşe değilsin olsunn canımm böyleside iyi hoşgeldin canım

ipeğim saç şeklini bilmiyorum eğer düzse maşa pek tutmaz ama dalgalı falansa bencede maşa yada sosis yaptır en iyisi bu olur canım

yaww şekerler bende diş ağrısı başladıı bide kulağıma vuruyo namıssızz
aman aman allah şifa versin miniş çürük falan mı gel hacettepeye alalım randevu bizim toceye diyim olar mı innşallah geçici bişeydir

tatlım fön dicem hem sade hem şık ama sıcakda zor olabilir rahatsız eder ,sen en iyisi kuaförüne sor bence çok çetrefilli bişe yapmasın ardından sen de düzeltip bi şekle sokabilesin ertesi gün.dalgalı fön çektirip dağınık toğuz yaptır abartısız,ertesi gün kendin tekrar şekle sokabilirsin bozulsa bile bikaç tel tokayla

seni düşünecek değil heralde hatta sinir olmuştur tocen öle deyince eminim.en başından uzakta olmak güzel biz bi kere iç içe girince sıyrılması kendindende çektirdiklerinden de zor oluyor daha yeni yeni görmüyorum rüyalarımda o safhayı atlattım şükür

bende maşa düşündüm ama bakalım başka ne fikirler çıkıcak

aman boşverin kızlarrrr fazla açmayalayım az çektirmiyorlar da napıcan gülü seven dikenine katlanırmışşş

20lik diş quzumm gıııı 2 senedenn beri çıkmaya çalışıyoo yine hortladı ağrısııı
hee kaynanama sinir olduu benimki zaten öz kaynana değill benimm seherr koycamya kıs olursa vefat eden kaynanamın adııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…