Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende maşa düşündüm ama bakalım başka ne fikirler çıkıcak
hee wallaa emme güsel olurrrr daha çok fikir değiştirirsinn kanımcaa bende öleyim bi türlü karar veremem en azından kıyafete karar vermişsin datlımm
aman boşverin kızlarrrr fazla açmayalayım az çektirmiyorlar da napıcan gülü seven dikenine katlanırmışşş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hıımm yirmilise yapacak bişe yok zaten kuzum o biraz hırpalar hatta ağzının içindeki bütün dişler ağrıyo hissi verir çeneni bile ağrıtır ama çürük falan olmaması daha iyi en azından bir süre ağrır geçer merak etme karanfil falan çiğne hafifletir

bende hep pırasa saçlı olmak istemişimdir lmaz: benim saçlarım hafif dalgalı herşekle giriyo gayet ama ben düz kullanmayı tercih ettiğimden uğraşması zor oluyo şimdi ise uzun zamandır hiçççç saçıma bakmıyom topluyom çıkıyomm bu aralar çok bakımsızımm zaten hiç istemiyo canım bişey yapmak :umursamaz:

saçlarım düz benim sevdam ....minnakım fön çok basit olur sizden gelen öneriler doğrultusunda
kuaföre sorarım dağınık topuzmu maşamı derim onunda önerisiyle ikisinden birini yaptrırım

şekerlerr bende elişi yapıyorum biliyosunuzz istersenin bende havlu örnekleri ve alltta yüklediğim örneklerden örerim yada sizin istediğinizz örneklerr

küçük melike keşke önceden aldırsaydın 20 liği çıkmıyosa bekletme 20 likleri şuanda yapılcak bişey yok ona ama hamilelik emzirme bitince sakın bekletme iyi değil..

aynen canım babamın cenazesinden beri bende çok bıraktım kendimi
makyaj yapmıyorum (benim makyajım göz makyajıdır) ne bulursam onu giyiyorum
sanki haftasonu dışarı çıkmış gibi geliyorum işe hiç içimden bi şey yapmak gelmiyo
havalarda çok sıcaktı ya onunda etkisi oldu

kılzar be çıksam müsadenizle koltuğumun birini sildim biri kaldı onu da sileyim toce aradı az önce saat 2 gibi drya gidicem diş dolgusu için randevu almış.offf hiç canım istemiyor ne koltuk silmek ne diş doldurtmak koltuğu dr silse ben dişimi doldursam sankiş daha kolay gibi böylesi haaa bu arada yurcanım hoşgeldin sevdam ben sana hoşgeldin dedim mi demediysem kusuruma bakma ben bugün yalelliyim biraz

hee quzuu bütün ağzımm acıyoo biliyomusunn(
sabahh azımı açamıyodum şimcikk hafifledi eccik öle yapacam quzu ilaç da kullanamaıyorumm maleseff
amann quzu bende dışarı çıkacağım zamann süslüyüm evde paspalll( böle de seviyomuşş benim kisii emme bende hepp saçlarım dalgalı yada kıvırcık istedimm
saçlarım düz benim sevdam ....minnakım fön çok basit olur sizden gelen öneriler doğrultusunda
kuaföre sorarım dağınık topuzmu maşamı derim onunda önerisiyle ikisinden birini yaptrırım
dağınık topuzz yaptırma datlumm gıı maşa bozulsa da çok hoşş duruyoo

günaydın kızlarr
ayşe hoşgeldinn .senin kaynanandan bende de var 5 sene birlik yaşadık az çektirmedi bana şimdide altlı üstlü oturuyoruz değişne bişey yok yine aynı..

melikem yarın cinsiyeti belli olacak dimek .evet ben rüyamda kız gördüm ama hani sen dondurmayı yiyemiyorsun ya benim yengemde çok sevmesine rağmen yiyemiyo onun oğlu olacak bu yüzden sneinde oğlandır diye düşünüyorum. eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez ikiside evlat sonuçtaa..

küçük melike keşke önceden aldırsaydın 20 liği çıkmıyosa bekletme 20 likleri şuanda yapılcak bişey yok ona ama hamilelik emzirme bitince sakın bekletme iyi değil..
hiç sorma aplamm kaldıı başıma belaa öncede ara ara başlıyodu ağrıı daa korkuyodum gitmeyee artıkk tee ne zaman giderimm bilememm ayy aplamm pasoo yeniliyo ağrıı

o da güsell geçmiş olsun bebemmm kıs şimdi gösler şiş şişş neyse dişine ağladınn sansınlarrr uu kıyamamm sana burdan uçarım bak yorma kendini

meike geçmiş olsun yirmilik ağrısı çok kötü oluyo allah yardım etsin
sasol bebemm Allah razı olsun inşalahhh

hoşgeldin quzumm yok kıs artık yiyorumm walla ekşi tatlı herbişeyii yiyommmm sumo gibi oldummm hayırlıs olsun quzummm bana dua edinn nolur temiz çıksın testt

günaydın kedersiz
günaydın canımm
melikem 20lik diş ağrısını çok iyi bilirm 2 sene çektim o ağrıyıı.sen şimdi hamilesindir diye çektieremezsinn ..ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yarım çay bardağı ılık suya 2 çay kaşığı tuz koyuyordum ağrıyan dişime gargara yapıyordum biraz hafifletiyordu ağrıyı

minnak güle güle kolay gelsin

sağol canım sana da kolay gelsin artı iyi muhabbetler çok sayfa tlatmayın okuyamıyom sonra

o da güsell geçmiş olsun bebemmm kıs şimdi gösler şiş şişş neyse dişine ağladınn sansınlarrr uu kıyamamm sana burdan uçarım bak yorma kendini[/QUOTE]

sağol minişim sanada geçmiş olsun ha ha zaten bahane arıyom bide orda ağlarım ayh sulugöz tahire oldum bu ara neyse yok yok ağlamıyım çirkin oluyorum çok o zaman.uç hadi uç hacettepedeyim gel buluşalım dolgu çıkışı yavrum saa karanfilli gazoz ısmarlıyımkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kedersizimi ii sen altı üstlü kolaymı kim gelmiş evine kim gidiyor anasımı geliyor bacısı bakın bi bakın der en iyisi uzaklık en iyisi
kızlarrrrrrr kızmayın evde bi tane sigara vardı bulamıyorummm ya allah kahretsin beni canım o kadar istiyorki uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…