hee wallaa emme güsel olurrrr daha çok fikir değiştirirsinn kanımcaa bende öleyim bi türlü karar veremem en azından kıyafete karar vermişsin datlımmbende maşa düşündüm ama bakalım başka ne fikirler çıkıcak
aman boşverin kızlarrrr fazla açmayalayım az çektirmiyorlar da napıcan gülü seven dikenine katlanırmışşş
20lik diş quzumm gıııı 2 senedenn beri çıkmaya çalışıyoo yine hortladı ağrısııı
hee kaynanama sinir olduu benimki zaten öz kaynana değill benimm seherr koycamya kıs olursa vefat eden kaynanamın adııı
bende hep pırasa saçlı olmak istemişimdirlmaz: benim saçlarım hafif dalgalı herşekle giriyo gayet ama ben düz kullanmayı tercih ettiğimden uğraşması zor oluyo şimdi ise uzun zamandır hiçççç saçıma bakmıyom topluyom çıkıyomm bu aralar çok bakımsızımm zaten hiç istemiyo canım bişey yapmak :umursamaz:
hee quzuu bütün ağzımm acıyoo biliyomusunnhıımm yirmilise yapacak bişe yok zaten kuzum o biraz hırpalar hatta ağzının içindeki bütün dişler ağrıyo hissi verir çeneni bile ağrıtır ama çürük falan olmaması daha iyi en azından bir süre ağrır geçer merak etme karanfil falan çiğne hafifletir
amann quzu bende dışarı çıkacağım zamann süslüyüm evde paspalllbende hep pırasa saçlı olmak istemişimdirlmaz: benim saçlarım hafif dalgalı herşekle giriyo gayet ama ben düz kullanmayı tercih ettiğimden uğraşması zor oluyo şimdi ise uzun zamandır hiçççç saçıma bakmıyom topluyom çıkıyomm bu aralar çok bakımsızımm zaten hiç istemiyo canım bişey yapmak :umursamaz:
dağınık topuzz yaptırma datlumm gıı maşa bozulsa da çok hoşş duruyoosaçlarım düz benim sevdam ....minnakım fön çok basit olur sizden gelen öneriler doğrultusunda
kuaföre sorarım dağınık topuzmu maşamı derim onunda önerisiyle ikisinden birini yaptrırım
hiç sorma aplamm kaldıı başıma belaa öncede ara ara başlıyodu ağrıı daa korkuyodum gitmeyee artıkk tee ne zaman giderimm bilememm ayy aplamm pasoo yeniliyo ağrııküçük melike keşke önceden aldırsaydın 20 liği çıkmıyosa bekletme 20 likleri şuanda yapılcak bişey yok ona ama hamilelik emzirme bitince sakın bekletme iyi değil..
kılzar be çıksam müsadenizle koltuğumun birini sildim biri kaldı onu da sileyim toce aradı az önce saat 2 gibi drya gidicem diş dolgusu için randevu almış.offf hiç canım istemiyor ne koltuk silmek ne diş doldurtmak koltuğu dr silse ben dişimi doldursam sankiş daha kolay gibi böylesi haaa bu arada yurcanım hoşgeldin sevdam ben sana hoşgeldin dedim mi demediysem kusuruma bakma ben bugün yalelliyim biraz
ellerine sağlık canım çok güzel örmüşsünn ..diğer resimlerinide bekliyoruzzzşekerlerr bende elişi yapıyorum biliyosunuzz istersenin bende havlu örnekleri ve alltta yüklediğim örneklerden örerim yada sizin istediğinizz örneklerr
sasol bebemm Allah razı olsun inşalahhhmeike geçmiş olsun yirmilik ağrısı çok kötü oluyo allah yardım etsin
günaydın kızlarr
ayşe hoşgeldinn .senin kaynanandan bende de var 5 sene birlik yaşadık az çektirmedi bana şimdide altlı üstlü oturuyoruz değişne bişey yok yine aynı..
melikem yarın cinsiyeti belli olacak dimek .evet ben rüyamda kız gördüm ama hani sen dondurmayı yiyemiyorsun ya benim yengemde çok sevmesine rağmen yiyemiyo onun oğlu olacak bu yüzden sneinde oğlandır diye düşünüyorum. eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez ikiside evlat sonuçtaa..
ellerine sağlık canım çok güzel örmüşsünn ..diğer resimlerinide bekliyoruzzz
günaydın canımmgünaydın kedersiz
minnak güle güle kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?