bende duymuştum onu quzumm gıı wlla duramazsam yaparım bendeee saol bebemm walla zorr lşimdi hafif ağrı bu şiddetlenecekkgünaydın canımm
melikem 20lik diş ağrısını çok iyi bilirm 2 sene çektim o ağrıyıı.sen şimdi hamilesindir diye çektieremezsinn ..ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yarım çay bardağı ılık suya 2 çay kaşığı tuz koyuyordum ağrıyan dişime gargara yapıyordum biraz hafifletiyordu ağrıyı
sağol canım sana da kolay gelsin artı iyi muhabbetler çok sayfa tlatmayın okuyamıyom sonra
o da güsell geçmiş olsun bebemmm kıs şimdi gösler şiş şişş neyse dişine ağladınn sansınlarrr uu kıyamamm sana burdan uçarım bak yorma kendini
benim KANKA gördü beni kaçtıı .korkma kızım gel yapmıycam bişi sana :)))
bende duymuştum onu quzumm gıı wlla duramazsam yaparım bendeee saol bebemm walla zorr lşimdi hafif ağrı bu şiddetlenecekk
sağol minişim sanada geçmiş olsun ha ha zaten bahane arıyom bide orda ağlarım ayh sulugöz tahire oldum bu ara neyse yok yok ağlamıyım çirkin oluyorum çok o zaman.uç hadi uç hacettepedeyim gel buluşalım dolgu çıkışı yavrum saa karanfilli gazoz ısmarlıyımkaydirigubbakcemile3
yurcana da sevdayada günaydın demiştim ama sanırım ben görünmez olmuşum alınıyım mı acaba
aman yaa bırak kaç aydır içmiyorsun içme o kalan zıkkımıda başın döner başın ağrırı şimdi çıkar aklından o kalan sigarayııkaç aydır içmiyordum geçen bayramdan gelinlerden kalmıştı ama nereye koydummm bilmiyorummmmmmm
diş dolgusumuu yaptıracaksın bilmiyorumkismilesenden selam almadan gidermiyim aşkol bişe yapsanda bugün leyla gibiyim diyom ya hiç dokanmaz kafam bi dünya hah bide üstüne dolgu yaptırıcam iyice uyuşcam
ayy aplamm ağlama bak ağlarsan bende ağlarımm
kıss hastaneden sonra çık bize gelseneee yenşikentteyim ben alırım seniii ben sana memek de yaparımm bakk
birde burdakilerede göster http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lerle-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete.htmlörneği yükleedimm gardaşımm
sözünde dur ozaman içme lütfenn .bende bırakacam inşallahhahhh kedersiz biliyorum çok zor ama içiliyor gerçekten aşkıma söz vermişitim lanet olsun bana yine sözümde duramadım tiroit hastası oluduğum için doktor yasaklamştıı
birde burdakilerede göster http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lerle-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete.html
sözünde dur ozaman içme lütfenn .bende bırakacam inşallahhhttp://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lerle-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete.html
aynen canım babamın cenazesinden beri bende çok bıraktım kendimi
makyaj yapmıyorum (benim makyajım göz makyajıdır) ne bulursam onu giyiyorum
sanki haftasonu dışarı çıkmış gibi geliyorum işe hiç içimden bi şey yapmak gelmiyo
havalarda çok sıcaktı ya onunda etkisi oldu
kılzar be çıksam müsadenizle koltuğumun birini sildim biri kaldı onu da sileyim toce aradı az önce saat 2 gibi drya gidicem diş dolgusu için randevu almış.offf hiç canım istemiyor ne koltuk silmek ne diş doldurtmak koltuğu dr silse ben dişimi doldursam sankiş daha kolay gibi böylesi haaa bu arada yurcanım hoşgeldin sevdam ben sana hoşgeldin dedim mi demediysem kusuruma bakma ben bugün yalelliyim biraz
sol tıkla. resmi farklı kaydete bas .resimlerine eklenirmelikem model çok güzel ama kopyamalak istiyom beceremiyom neyse kalsında eşim gelince netten çıkarım bendi örümde eklim inşş
neyse kızlar bana musade biraz gezeyim eltime dolacağım yine gelirim inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?