Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kaç aydır içmiyordum geçen bayramdan gelinlerden kalmıştı ama nereye koydummm bilmiyorummmmmmm

bende duymuştum onu quzumm gıı wlla duramazsam yaparım bendeee saol bebemm walla zorr lşimdi hafif ağrı bu şiddetlenecekk

sağol minişim sanada geçmiş olsun ha ha zaten bahane arıyom bide orda ağlarım ayh sulugöz tahire oldum bu ara neyse yok yok ağlamıyım çirkin oluyorum çok o zaman.uç hadi uç hacettepedeyim gel buluşalım dolgu çıkışı yavrum saa karanfilli gazoz ısmarlıyımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayy aplamm ağlama bak ağlarsan bende ağlarımm
kıss hastaneden sonra çık bize gelseneee yenşikentteyim ben alırım seniii ben sana memek de yaparımm bakk

kıss hastaneden sonra çık bize gelseneee yenşikentteyim ben alırım seniii ben sana memek de yaparımm bakk[/QUOTE]

pek iyi olurdu ama uzak be kuzum hem toce beni bekle birlikte çıklaım der sonra ben sende memek yersem toce sonra beni yer benim evde memek yok.ama ya sen hiç çıkmıyormusun avmye falan mesela ben antarese ankamalla falan gidiyorum senin gittiğin varsa buluşalım bigün valla

yurcana da sevdayada günaydın demiştim ama sanırım ben görünmez olmuşum alınıyım mı acaba

site o kadar yavaşki yazdıklarım 5 dakkada geliyo .yoksam seni görmemezlik yapmaktan değil alsanaalsanasmile bugün ne güzel alınan yok bakıyorum alınmak için bahane arıyorsun sende:mymeka:
kaç aydır içmiyordum geçen bayramdan gelinlerden kalmıştı ama nereye koydummm bilmiyorummmmmmm
aman yaa bırak kaç aydır içmiyorsun içme o kalan zıkkımıda başın döner başın ağrırı şimdi çıkar aklından o kalan sigarayıı lmaz:

senden selam almadan gidermiyim aşkol bişe yapsanda bugün leyla gibiyim diyom ya hiç dokanmaz kafam bi dünya hah bide üstüne dolgu yaptırıcam iyice uyuşcam
diş dolgusumuu yaptıracaksın bilmiyorumkismile
tamam canım sana kolay gelsin arada uğra ama daha hızlı yaparsın işlerini :)))

ahhh kedersiz biliyorum çok zor ama içiliyor gerçekten aşkıma söz vermişitim lanet olsun bana yine sözümde duramadım tiroit hastası oluduğum için doktor yasaklamştıı

kıss hastaneden sonra çık bize gelseneee yenşikentteyim ben alırım seniii ben sana memek de yaparımm bakk

pek iyi olurdu ama uzak be kuzum hem toce beni bekle birlikte çıklaım der sonra ben sende memek yersem toce sonra beni yer benim evde memek yok.ama ya sen hiç çıkmıyormusun avmye falan mesela ben antarese ankamalla falan gidiyorum senin gittiğin varsa buluşalım bigün valla[/QUOTE]

yesin kıs kocan değill mi bebemm optimuma gidiyos daha çok bebemm en son nişsanda gitmiştimmm antarese memek yemiştik kocişlee optimuma sık çıkarızz ama inşalahh bir günn görüşürükk ankamala da 2 ay önce gitmiştikk kanımcaa

örneği yükleedimm gardaşımm
birde burdakilerede göster http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lerle-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete.html

ahhh kedersiz biliyorum çok zor ama içiliyor gerçekten aşkıma söz vermişitim lanet olsun bana yine sözümde duramadım tiroit hastası oluduğum için doktor yasaklamştıı
sözünde dur ozaman içme lütfenn .bende bırakacam inşallahh http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...lerle-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete.html

aynenn ipeğimm sıcaktandı sanırımm olsunn toplarız yakında kendimizi inşallahh

önemli değil canım takmam öle şeyleri canım hepimiz bu aralar leylayız galiba..kolay gele sana canım..doktora sölede koltukları silmeye gelsin kaydirigubbakcemile3

melikem model çok güzel ama kopyamalak istiyom beceremiyom neyse kalsında eşim gelince netten çıkarım bendi örümde eklim inşş
neyse kızlar bana musade biraz gezeyim eltime dolacağım yine gelirim inşallahhh

melikem model çok güzel ama kopyamalak istiyom beceremiyom neyse kalsında eşim gelince netten çıkarım bendi örümde eklim inşş
neyse kızlar bana musade biraz gezeyim eltime dolacağım yine gelirim inşallahhh
sol tıkla. resmi farklı kaydete bas .resimlerine eklenir
güle güle canım yine bekleriz

melikem ellerine asğlık canım çok güzel yapmışsın danteli ama benim dantelim yeterince var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…