Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

diş dolgusumuu yaptıracaksın bilmiyorumkismile
tamam canım sana kolay gelsin arada uğra ama daha hızlı yaparsın işlerini :)))
aynen öle yapıyorum bak gidemedim diğer koltuğunda yarısını sildim arada

yesin kıs kocan değill mi bebemm optimuma gidiyos daha çok bebemm en son nişsanda gitmiştimmm antarese memek yemiştik kocişlee optimuma sık çıkarızz ama inşalahh bir günn görüşürükk ankamala da 2 ay önce gitmiştikk kanımcaa[/QUOTE]

optimuma hiç gitmedim ama dediğim gibi bebiş olmadan görüşelim olunca zor çıkarsın dışarı.çıkmayı düşünürsen hemen haberim olsun gelirim ben tamam

tamam canımmm iyi gezmeelerr görüşürüzzz

minişim dimek dantel falan yapıyosun ha maşallah valla ben hiç beceremem zaten sermiyorumda evimde tek bir dantel yok hepsi hurçlarda bekliyor kısım olarsa çeyiz hazır ehe ehe

Duru gelmiş geçmişi okumaya çalışırken işi çıkar sonra akşam olur
duru iyi akşamlar der ve gider ....bir duru klasiğine daha hoşgeldiniz

melikem ellerine asğlık canım çok güzel yapmışsın danteli ama benim dantelim yeterince var canım
saol bidenemm çok mersii quzuuu

optimuma hiç gitmedim ama dediğim gibi bebiş olmadan görüşelim olunca zor çıkarsın dışarı.çıkmayı düşünürsen hemen haberim olsun gelirim ben tamam[/QUOTE]

tamam bidenemm ama benim kociş pekk yalnız çıkarmaz beni dışarıı inşalahh görüşürüzz bidenemm walla yolun butarafa düşerse beklerimmm gordiona gittin mi hiçç

minişim dimek dantel falan yapıyosun ha maşallah valla ben hiç beceremem zaten sermiyorumda evimde tek bir dantel yok hepsi hurçlarda bekliyor kısım olarsa çeyiz hazır ehe ehe

kızında sana çekersee oda hurça koyar onunda kızına kaır öle devam eder :))
ayy ben çok severimm gıııı

Dantel çok güzel görünüyo ama ütüsü falan vakit aldığı için
bende kullanmıyorum dantellerimi zaten iki takım var fazla yok

kızlar kahvaltı yapıp geliyorum eşim bugün biraz geç gelecek onun beklersem başıma ağrı girecek yine ben en iyisi karnımı doyurayım

GÜnaydııınnnnnnnnnnn bacılarım geçmişi okumaya daldım okuyamadan çıktım kaydirigubbakcemile3 tuğbayı merak ettim sanırım 1 hafta bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…