aynen öle yapıyorum bak gidemedim diğer koltuğunda yarısını sildim aradadiş dolgusumuu yaptıracaksın bilmiyorumkismile
tamam canım sana kolay gelsin arada uğra ama daha hızlı yaparsın işlerini :)))
pek iyi olurdu ama uzak be kuzum hem toce beni bekle birlikte çıklaım der sonra ben sende memek yersem toce sonra beni yer benim evde memek yok.ama ya sen hiç çıkmıyormusun avmye falan mesela ben antarese ankamalla falan gidiyorum senin gittiğin varsa buluşalım bigün valla
melikem model çok güzel ama kopyamalak istiyom beceremiyom neyse kalsında eşim gelince netten çıkarım bendi örümde eklim inşş
neyse kızlar bana musade biraz gezeyim eltime dolacağım yine gelirim inşallahhh
neyse ben işlerime bakayım kızlar işlerim yoğunlkaştı
günaydın nurcanım hoşgeldin
saol bidenemm çok mersii quzuuumelikem ellerine asğlık canım çok güzel yapmışsın danteli ama benim dantelim yeterince var canım
aynen öle yapıyorum bak gidemedim diğer koltuğunda yarısını sildim arada
yesin kıs kocan değill mi bebemm optimuma gidiyos daha çok bebemm en son nişsanda gitmiştimmm antarese memek yemiştik kocişlee optimuma sık çıkarızz ama inşalahh bir günn görüşürükk ankamala da 2 ay önce gitmiştikk kanımcaa
minişim dimek dantel falan yapıyosun ha maşallah valla ben hiç beceremem zaten sermiyorumda evimde tek bir dantel yok hepsi hurçlarda bekliyor kısım olarsa çeyiz hazır ehe ehe
Duru gelmiş geçmişi okumaya çalışırken işi çıkar sonra akşam olur
duru iyi akşamlar der ve gider ....bir duru klasiğine daha hoşgeldiniz
Dantel çok güzel görünüyo ama ütüsü falan vakit aldığı için
bende kullanmıyorum dantellerimi zaten iki takım var fazla yok
kızlar kahvaltı yapıp geliyorum eşim bugün biraz geç gelecek onun beklersem başıma ağrı girecek yine ben en iyisi karnımı doyurayım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
GÜnaydııınnnnnnnnnnn bacılarımgeçmişi okumaya daldım okuyamadan çıktım kaydirigubbakcemile3 tuğbayı merak ettim sanırım 1 hafta bekliycez
NE GÜLÜYOSUN YALANMI :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?