Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol bidenemm çok mersii quzuuu

optimuma hiç gitmedim ama dediğim gibi bebiş olmadan görüşelim olunca zor çıkarsın dışarı.çıkmayı düşünürsen hemen haberim olsun gelirim ben tamam

tamam bidenemm ama benim kociş pekk yalnız çıkarmaz beni dışarıı inşalahh görüşürüzz bidenemm walla yolun butarafa düşerse beklerimmm gordiona gittin mi hiçç[/QUOTE]
yok tatlı gitmedim acity forum ankara genelde oaralara gidiyoruz benim toce de bırakmaz normalde ama arkideşimlen görüşücem deyince depeşime takılmaz yani izin verir
kızında sana çekersee oda hurça koyar onunda kızına kaır öle devam eder :))
ayy ben çok severimm gıııı

ı ıh hiç sevmem annemde sinir olurdu çeyşz görmeye falan götüremezdi beni ne bileyim hiç hazetmiyorum dantelden ehaliyle güzel yada çirkinde diyemiyorum pek cahil olduğum için o konuda

hoşgeldin durucum nasılsın herkes bi asabi bu güğnlerde hayırlara gelsin inşallah yurcanım afiyet şeker olsun lop lop et olsun he he he minişim sanda kolay gelsin

Melike güle güle .....kedersz afiyet olsun
durum günaydın hoşgeldin ne oldu kimi paraladın anlat bakem

müdürün müşterileri geliyo yurtdışından otel rezervasyonu istedi bende süt iznindeydim arkadaşıma söyledim bütün oteller doluymuş zar zor bir yer bulmuş kızcağız neyse pazartesi günü otel order gönderiyo ödemeyi misafir girmeden alıyolarmış böyle birşey olamayacağını müşteriler gittikten sonra şirketimiz tarafından ödeneceğini söyledik kabul etmediler yoksa misafirlerinizi almayız yada parayı onlardan alırız diye tehdit ediyoo ama gün içinde sürekli telefon trafiği yaşandı para yattı yatmadı bilmem ne neyse en sonunda ödendiğine karşın swip kağıdını faksladım onlara çıkış saatimde gelmişti neymiş efendim bu kağıt onlara hiç bişi ifade etmiyomuş parayı hesapta görmek isterniş biz iş bankası ile çalışıyoruz onlar garanti bankası hesap numaraları verdiler düşün yani tepem attı buna bir bağırırsın müdür odasında toplantı yapıyodu walla toplantı dağıldı kaydirigubbakcemile3 o kadar sinirlenmişimki ellerim titriyodu neyse müşteri girmiş sorun yok

hoşgeldin durucum nasılsın herkes bi asabi bu güğnlerde hayırlara gelsin inşallah yurcanım afiyet şeker olsun lop lop et olsun he he he minişim sanda kolay gelsin

hoşbulduk canım ipeğin lafını kullanayım salon kadın çizgimden çıkardılar beni yaaa:roflol:yoksa ben sabırlıyımdır

benim yumoşlar hareketlenmeye başladı galiba
kasıklarımda bi hareketlilik var

yirim o yumuşları ben büyüsünler onları bekliyoruz biz:ecrin_bebek:

hade be vallaha mı oluyor mu öle hissediliyor mu ay hadi inşallah çiftlenir hamileler inşallah bu ay sonra üçer beşer sekizer devam eder zannımca :lepi:
yumoş geliştirici ilaç kullanıyorum ya canım ondandır ama normaldede yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve akıntıda değişiklik hissedebilirsin

ooooh çok iyi yapmışsın böyle gıcıklara yapmak lazım

daha detayı varda buraya yazsam sığmaz:roflol: bende burdaki en üst yönetime şikayet yazısı yazdım bu otelle olumsuzlukları bildirdim bu oteli listeden sildirmek için bakalım ne olcaka.s

durucukk valla bana eli maşalı diyorlar ama seninde benden aşağı kalır yanın yok yanii :))

daha detayı varda buraya yazsam sığmaz:roflol: bende burdaki en üst yönetime şikayet yazısı yazdım bu otelle olumsuzlukları bildirdim bu oteli listeden sildirmek için bakalım ne olcaka.s

otelle kan davası başlattın desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin durummm haketmişler öle şey olurmu yaa nasıl otelmiş orası lmaz:

holbulduk canım sende hoşgeldin sevdam işte oteller dolu ya burunlarından kıl aldırmıyolar ne suçlamalarda bulunuyo bende telefon kayıtlarınızı çıkarın dinletin bana dediğimde telefonu suratıma kapattı taksimde bir otel sanki 5 yıldızlıda klava:

ee durum ne yapalım arada salon kadını çizgimizden çıkmak gerekiyo şakkıdı

walla çıktım yan departmandan bile duydular çok ayıp oldu:kedi: ama çileden çıktım yaaa

durucukk valla bana eli maşalı diyorlar ama seninde benden aşağı kalır yanın yok yanii :))

arada bir oluyooo kedersizim zemuszemus

benim kankimin yumoşları çok kaliteli olacak inşallah .tutacak bu sefer Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…