saol bidenemm çok mersii quzuuu
optimuma hiç gitmedim ama dediğim gibi bebiş olmadan görüşelim olunca zor çıkarsın dışarı.çıkmayı düşünürsen hemen haberim olsun gelirim ben tamam
kızında sana çekersee oda hurça koyar onunda kızına kaır öle devam eder :))
ayy ben çok severimm gıııı
benim yumoşlar hareketlenmeye başladı galiba
kasıklarımda bi hareketlilik var
Melike güle güle .....kedersz afiyet olsun
durum günaydın hoşgeldin ne oldu kimi paraladın anlat bakem
hoşgeldin durucum nasılsın herkes bi asabi bu güğnlerde hayırlara gelsin inşallah yurcanım afiyet şeker olsun lop lop et olsun he he he minişim sanda kolay gelsin
benim yumoşlar hareketlenmeye başladı galiba
kasıklarımda bi hareketlilik var
yumoş geliştirici ilaç kullanıyorum ya canım ondandır ama normaldede yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve akıntıda değişiklik hissedebilirsinhade be vallaha mı oluyor mu öle hissediliyor mu ay hadi inşallah çiftlenir hamileler inşallah bu ay sonra üçer beşer sekizer devam eder zannımca :lepi:
müdürün müşterileri geliyo yurtdışından otel rezervasyonu istedi bende süt iznindeydim arkadaşıma söyledim bütün oteller doluymuş zar zor bir yer bulmuş kızcağız neyse pazartesi günü otel order gönderiyo ödemeyi misafir girmeden alıyolarmış böyle birşey olamayacağını müşteriler gittikten sonra şirketimiz tarafından ödeneceğini söyledik kabul etmediler yoksa misafirlerinizi almayız yada parayı onlardan alırız diye tehdit ediyoo ama gün içinde sürekli telefon trafiği yaşandı para yattı yatmadı bilmem ne neyse en sonunda ödendiğine karşın swip kağıdını faksladım onlara çıkış saatimde gelmişti neymiş efendim bu kağıt onlara hiç bişi ifade etmiyomuş parayı hesapta görmek isterniş biz iş bankası ile çalışıyoruz onlar garanti bankası hesap numaraları verdiler düşün yani tepem attı buna bir bağırırsın müdür odasında toplantı yapıyodu walla toplantı dağıldı kaydirigubbakcemile3 o kadar sinirlenmişimki ellerim titriyodu neyse müşteri girmiş sorun yok
yumoş geliştirici ilaç kullanıyorum ya canım ondandır ama normaldede yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve akıntıda değişiklik hissedebilirsin
ooooh çok iyi yapmışsın böyle gıcıklara yapmak lazım
daha detayı varda buraya yazsam sığmaz:roflol: bende burdaki en üst yönetime şikayet yazısı yazdım bu otelle olumsuzlukları bildirdim bu oteli listeden sildirmek için bakalım ne olcaka.s
ipeğimm ee hareketlenme zamanı geldi yumoşlarınn artık gelişim zamanııı guclubacismile
hoşgeldin durummm haketmişler öle şey olurmu yaa nasıl otelmiş orasılmaz:
ee durum ne yapalım arada salon kadını çizgimizden çıkmak gerekiyo şakkıdı
durucukk valla bana eli maşalı diyorlar ama seninde benden aşağı kalır yanın yok yanii :))
inşallah yakında bebeğinin hareketlerinide hisedecksinnn :Saruboceq: :Saruboceq:hoşuma gidiyo benimde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?