otelle kan davası başlattın desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KANKA bitirdinmi işleri :))
kelime oyunu varya o yarışmaya katılacak sevda :lepi:ne yarışması noluyo kızım bizden gizli :1ninca:
sevdam ne yaptın dün başvurunu yapabildinmi yarışmaya
tabikide sana değill :1closedeyes:kime diyon :1closedeyes:
kelime oyunu varya o yarışmaya katılacak sevda :lepi:
kelime oyununu biliyonmu bloomberg kanalında yayınlanıyo valla her akşam kaçırmadan izliyorum bende ..hayırdır ne yarışması bakiiimm buuu
sevdam ne yaptın dün başvurunu yapabildinmi yarışmaya
ağzın bal yesin opuyorumnanaktaninşallah yakında bebeğinin hareketlerinide hisedecksinnn :Saruboceq: :Saruboceq:
evet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
evet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
koltukları bitirdim artık akşam toce de camları halleder of yoruldum eb ama yeter bugün daha bişe yapmıcan.oh iyi olmuş duru az bile yapmışsın prosedür diye anasını ağlatıyolar insanın dimi canına değsin.
kelime oyununu biliyonmu bloomberg kanalında yayınlanıyo valla her akşam kaçırmadan izliyorum bende ..
gunaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzeller güzelleriii yaa geçmiştee bikaççç yazıı okudum nurcan hamılelıkten mı şüpeleniyoo yoksammm ohhhhhhh ohhhhhhhhhh
gunaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzeller güzelleriii yaa geçmiştee bikaççç yazıı okudum nurcan hamılelıkten mı şüpeleniyoo yoksammm ohhhhhhh ohhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?