Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağolun kızlar bakalımj arasınlrda haber veririm size ne zaman çıkacağımı

fatoşşş hoşgeldin kuzummm

melikee gııı eşin siliyomu camm ne güselll bizimki balkondan bişey bile sirlkelemez biri görcek diyee..

sağolsun siler valla dışına yetişemiyorum bacaklar zangırdıyo zaten korkudan o siliyo başlayınca içini dışını pek içime sinmiyo ama ben silerken düşüp ölsem mazallah ne temiz kadındı desler nolcak bende bırakıyom silebildiği kadar siliyor.balkonda yıkar hemide çok güzel az bi hastalı derecsinde kıskanç bizimki ne alakaysa sanki millet bizim apartman önünde dizilmiş melike çıksında bakalım diyolar huy işte

kıslar yeni kalktım makineye çamaşır attım ahanda şu pc. nin başına geçtim bir sürü işim var yaaaaa daha kahvaltıda yapmadım poffffff mirmirmirmir

ayyyyyyyy çok utandım sevdacım he valla daha yeni kalktım kuzummmm .... nasılsın bebişim duyduğuma göre yarışmaya katılcakmışsın kuzu inş. kazanırsın bacım... bize haber ver emi izleyelim canım... Şeniz

melaikemmmmmmm in bebişinin cinsiyetimi belli olcakmış kuzuuuuum yesin teyzesi onun totosunu ..... hadi bakalım... kıslar zaman ne çabuk akıyo yaaa inan şu çocuklar olmasa zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaz... Şeniz

eşin çok biliyoo varsın ikiz olsun ne olacak ikiz gebelikğin çokta tehlikesi yok millet dördüz doğuruyoo .dinleme eşini konuş dr unla
evet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
çabuk arıyorlarmış ben izliyorum telefondaki yarışmacılar şaşırıyo bu kadar erken beklemiyorduk diyorlar senide ararlar bu aralarr :lepi:

günaydın canımmm..bu aralar hayrdır herkes beni hamile sanıyo yada ben hamileyimde haberimmi yokk

günaydınlar mirmirmirmir
günaydın canım hoşgelidinn

nası bi oyun bu yardım gerkirse haızırım benim kelime haznem oldukça iyidir bayılırım kelimelre ehe ehe

canım soru soruluyo haç harfli olduğu belli bulmaya çalışıyon istersen harf alıyon ama puanın ona göre düşüyo 5 yarışmacıdan en çok yüksek puanı alan yarı finale kalıyo sonra yarı final oynuyon oradada birinci olursan final oynuyon finalde de en yüksek alırsan aldığın puan kadar para kazanıyon 5000 6000 7000 ne kadar bilirsen ona göre işte biraz uzun oluyo ama kelime oyunu genel kültür bakalım heyecanmazsam bu konuda iyiyimdir ama heyecan ne yapar bilmeme bilmiyorumkismile

kıslar ben çıkyım azcık işlerimi halledeyim dün derse gitmemiştim ya ALLAH yardım etti hoca gelmemiş bugün gitmem lazım sonrada iğne oyası öğrenmek için kursa yazılcam ismeğe ... inş. alırlar kayıtlar dolmamıştır.. sizlere iiiiiii günler canlarım.... sonra görüşürüz.... ay pestilim çıkmış gibi hissediyorum yawwww sempatiksalakcinni

güle güle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…