hoşgeldin söslüm nabers
melikee gııı eşin siliyomu camm ne güselll bizimki balkondan bişey bile sirlkelemez biri görcek diyee..
hoşbuldukk cnmm nasılsınn bu aradaa avatarın harıkaaaahoşgeldin canım
fatoş hoşgeldin
iii söslmmm sendenn naberrrrolumunekankayizsmile
eşin çok biliyookedersizim amiiin inşallah .....dün akşam eşime şu iki embiryo meselesini
söyledim nurcanım ne diyo biliyomusun ama ya ikiside
tutarsa doktor zor durumda kalırsa ne olucak bende dedim canım bi konuş bakalım
hem kabul ederse ikiz olasılığını göze alır
çabuk arıyorlarmış ben izliyorum telefondaki yarışmacılar şaşırıyo bu kadar erken beklemiyorduk diyorlar senide ararlar bu aralarr :lepi:evet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
gunaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzeller güzelleriii yaa geçmiştee bikaççç yazıı okudum nurcan hamılelıkten mı şüpeleniyoo yoksammm ohhhhhhh ohhhhhhhhhh
günaydın canım hoşgelidinngünaydınlar mirmirmirmir
iyidir söslüm yuvarlanıp gidiyoz işte iş güç yoktun epeydir nerelerdesin bakim
günaydınlar mirmirmirmir
hoşbuldukk cnmm nasılsınn bu aradaa avatarın harıkaaaa
hasbulduk zuzummm nasılsınn bakemm ıgnelerr baslamısss ALLAH yolunu acık etsınn guzell gozlum
nası bi oyun bu yardım gerkirse haızırım benim kelime haznem oldukça iyidir bayılırım kelimelre ehe ehe
günaydın leydim.....
fatoş iyiyim canım sen nasılsın
kıslar ben çıkyım azcık işlerimi halledeyim dün derse gitmemiştim ya ALLAH yardım etti hoca gelmemiş bugün gitmem lazım sonrada iğne oyası öğrenmek için kursa yazılcam ismeğe ... inş. alırlar kayıtlar dolmamıştır.. sizlere iiiiiii günler canlarım.... sonra görüşürüz.... ay pestilim çıkmış gibi hissediyorum yawwww sempatiksalakcinni
cnmm koyee gıttım sonraa 3 gun yatlı mısafırr vardıı gıremedımm bugun ancaa gelebıldımmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?