Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah katılır iyi para kazanırsın:lepi:

kedersizim sultanım hoşgeldin bacım sonra görüşürüz ben yokken KANKAMA iiiiiii davranın olarmı :1ninca:

kız kankim yanlış anlamışsın benim adamın derdi ikiz hamileliğin tehlikeli
olması değilki yasa yüzünden doktorun zor durumda kalması :roflol: beni düşünmüyo
doktoru düşünüyo babasının oğlu sanki :roflol:

kıslar hepinizi ayrı ayrııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tamam bidenemm ama benim kociş pekk yalnız çıkarmaz beni dışarıı inşalahh görüşürüzz bidenemm walla yolun butarafa düşerse beklerimmm gordiona gittin mi hiçç
yok tatlı gitmedim acity forum ankara genelde oaralara gidiyoruz benim toce de bırakmaz normalde ama arkideşimlen görüşücem deyince depeşime takılmaz yani izin verir

ı ıh hiç sevmem annemde sinir olurdu çeyşz görmeye falan götüremezdi beni ne bileyim hiç hazetmiyorum dantelden ehaliyle güzel yada çirkinde diyemiyorum pek cahil olduğum için o konuda[/QUOTE]
anamm bizde gidiyok foruma eşlerler neym beraber görüşebilsek keşkemmm
yok canım estagrirullah quzuu olsun zevkk nihayetindee
evet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
kıss şekerrr hayırlısı olsun bebemm izlerikk gardıı
ye datlum yee bizdee sizin bebekiniz,inkini yicezz hayırlısı olsun bakalımm
benimde cuma eyvah kaynanam geldi çekimleri başlıycak 4-5 gün sürer heralde yazımaları bana fakslarsını artık geri kalmıyım

kıss quzum sen daha gitmedin miiiii

kaynananmı geliyo boşver 3 maymun oyunu oyna görme duyma bilme
haaaa bu kendi kaynanasına diyomuş hay Allahımmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben boşuna benim jeton 8 köşe demiyorummm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

doktorunuzu değiştirirsiniz başka dr mu yokk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıslar hepinizi ayrı ayrııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kıslarr bu diş boğazımada vurmuş herhal yutkunurken canım acıyooo

benim yirmilik çenemi boğazımı olduğu gibi iptal etmişti ondandır canım
ağrın artarsa git doktora iltihap yaptıysa bebek için iltihap iyi değil biliyosun senin durumuna uygun bi ilaç verir iltihabı kurutur

sırnaşık şey:roflol:

sen eğer bu yöntemi kendi kaynananda başarıyla uyguluyosan
ne güzel hiç sinirin bozulmuyodur

yoookkk genelde benim kaynana bana uygular ama allahtan sakin kadın o konuda şanslıyım

kıslarr bu diş boğazımada vurmuş herhal yutkunurken canım acıyooo

oy annem diş doktoruna git desem ilaç kullanamazsın ama bi danışmakta fayda var melike

abooooooooooo anamm Allah esirgesinnn yarın dr asorarımmm
sırnaşık şey:roflol:

yoookkk genelde benim kaynana bana uygular ama allahtan sakin kadın o konuda şanslıyım

oy annem diş doktoruna git desem ilaç kullanamazsın ama bi danışmakta fayda var melike

ya annem çok acıyoo(( kesin sadece 1 ağrı kesiciyle kalırımm ama soruyum da olmazsa dişçiye giderimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…