canım soru soruluyo haç harfli olduğu belli bulmaya çalışıyon istersen harf alıyon ama puanın ona göre düşüyo 5 yarışmacıdan en çok yüksek puanı alan yarı finale kalıyo sonra yarı final oynuyon oradada birinci olursan final oynuyon finalde de en yüksek alırsan aldığın puan kadar para kazanıyon 5000 6000 7000 ne kadar bilirsen ona göre işte biraz uzun oluyo ama kelime oyunu genel kültür bakalım heyecanmazsam bu konuda iyiyimdir ama heyecan ne yapar bilmeme bilmiyorumkismile
eşin çok biliyoovarsın ikiz olsun ne olacak ikiz gebelikğin çokta tehlikesi yok millet dördüz doğuruyoo .dinleme eşini konuş dr unla
çabuk arıyorlarmış ben izliyorum telefondaki yarışmacılar şaşırıyo bu kadar erken beklemiyorduk diyorlar senide ararlar bu aralarr :lepi:
günaydın canımmm..bu aralar hayrdır herkes beni hamile sanıyo yada ben hamileyimde haberimmi yokk
günaydın canım hoşgelidinn
benimde cuma eyvah kaynanam geldi çekimleri başlıycak 4-5 gün sürer heralde yazımaları bana fakslarsını artık geri kalmıyım
benimde cuma eyvah kaynanam geldi çekimleri başlıycak 4-5 gün sürer heralde yazımaları bana fakslarsını artık geri kalmıyım
olum sen artistmisinde haberimizmi yok de hele ne iş seneryomu yazıyonbenimde cuma eyvah kaynanam geldi çekimleri başlıycak 4-5 gün sürer heralde yazımaları bana fakslarsını artık geri kalmıyım
kız kankim yanlış anlamışsın benim adamın derdi ikiz hamileliğin tehlikeli
olması değilki yasa yüzünden doktorun zor durumda kalması :roflol: beni düşünmüyo
doktoru düşünüyo babasının oğlu sanki :roflol:
yok tatlı gitmedim acity forum ankara genelde oaralara gidiyoruz benim toce de bırakmaz normalde ama arkideşimlen görüşücem deyince depeşime takılmaz yani izin verirtamam bidenemm ama benim kociş pekk yalnız çıkarmaz beni dışarıı inşalahh görüşürüzz bidenemm walla yolun butarafa düşerse beklerimmm gordiona gittin mi hiçç
kıss şekerrr hayırlısı olsun bebemm izlerikk gardııevet başvurdumm ilkine telefonumu yazmamışım yeniden gönderdim fotomuda koydum zemuszemus bakalımm ne zaman geri dönecekler acep dönceklermi oda var şakkıdı
ye datlum yee bizdee sizin bebekiniz,inkini yicezz hayırlısı olsun bakalımmmelaikemmmmmmm in bebişinin cinsiyetimi belli olcakmış kuzuuuuum yesin teyzesi onun totosunu ..... hadi bakalım... kıslar zaman ne çabuk akıyo yaaa inan şu çocuklar olmasa zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaz... Şeniz
haaaa bu kendi kaynanasına diyomuş hay Allahımmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kaynananmı geliyo boşver 3 maymun oyunu oyna görme duyma bilme
kaynananmı geliyo boşver 3 maymun oyunu oyna görme duyma bilme
gözün arkada kalmasın gözüm gibi bakarım ben onaakedersizim sultanım hoşgeldin bacım sonra görüşürüz ben yokken KANKAMA iiiiiii davranın olarmı :1ninca:
doktorunuzu değiştirirsiniz başka dr mu yokk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kız kankim yanlış anlamışsın benim adamın derdi ikiz hamileliğin tehlikeli
olması değilki yasa yüzünden doktorun zor durumda kalması :roflol: beni düşünmüyo
doktoru düşünüyo babasının oğlu sanki :roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizkıslar hepinizi ayrı ayrııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıslarr bu diş boğazımada vurmuş herhal yutkunurken canım acıyooo
haaaa bu kendi kaynanasına diyomuş hay Allahımmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben boşuna benim jeton 8 köşe demiyorummm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen eğer bu yöntemi kendi kaynananda başarıyla uyguluyosan
ne güzel hiç sinirin bozulmuyodur
kıslarr bu diş boğazımada vurmuş herhal yutkunurken canım acıyooo
abooooooooooo anamm Allah esirgesinnn yarın dr asorarımmmbenim yirmilik çenemi boğazımı olduğu gibi iptal etmişti ondandır canım
ağrın artarsa git doktora iltihap yaptıysa bebek için iltihap iyi değil biliyosun senin durumuna uygun bi ilaç verir iltihabı kurutur
sırnaşık şey:roflol:
yoookkk genelde benim kaynana bana uygular ama allahtan sakin kadın o konuda şanslıyım
oy annem diş doktoruna git desem ilaç kullanamazsın ama bi danışmakta fayda var melike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?