Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ismek dediniz araştırmaya başladımm saatler uysa bende giderimm bide spor kursu var ona bakıyom şimdi yakında varmı diye

iltihap olmuş diş etinde gardaşım ondan boğazına vuruyo benimde öyler olmuştu bademciklerim şişmiş gibi yutkunamıyordum .sen dişçiye git istresen sana göre bir ilaç veririler herhal

sırnaşık şey sırnaşık şey izlemek için meraklanıyorummm delikafadulden
bitsin önce bi dublajını yapmam lazım kaynana kütahya şivesiyle konuşuyo belkim anlamazsınız ehe he

kaynananmı geliyo boşver 3 maymun oyunu oyna görme duyma bilme
maymun olacağım kesin ama ne cins olur bilmem artıkın durucum dua edin bana emi
olum sen artistmisinde haberimizmi yok de hele ne iş seneryomu yazıyon
he artizim kaynanamdam öğrendim kendisi her yıl oscarı kıl payı kaçırıyo
anamm bizde gidiyok foruma eşlerler neym beraber görüşebilsek keşkemmm
yok canım estagrirullah quzuu olsun zevkk nihayetindee

kıss şekerrr hayırlısı olsun bebemm izlerikk gardıı

ye datlum yee bizdee sizin bebekiniz,inkini yicezz hayırlısı olsun bakalımm

kıss quzum sen daha gitmedin miiiii[/QUOTE]
gitmedim valla gidemedim işleri bitirdim bekşiyom saat bir gibi çıkıcam güllacım minişim
nee çekimiii kıssss sevdaaa programamıı katılıyoo nıreyeee katılıyoo bızdee ızlıyekk

ayh ölme emi ben yönetmen oldum aha aha kıs herkes bi saftirik olmuş bugün söslüm uhadi yurcan yüksek tansiyon anlamadı sana noliy

sırnaşık şey:roflol:

yoookkk genelde benim kaynana bana uygular ama allahtan sakin kadın o konuda şanslıyım

oy annem diş doktoruna git desem ilaç kullanamazsın ama bi danışmakta fayda var melike

sizde durum tam tersi demek allah zavallı kayınvaldene sabır versin
sana dayanma gücü versin işte bazende kayınvaldeler mağdur oluyo hep gelinler olacak değil ya sırnaşık şey

iltihap olmuş diş etinde gardaşım ondan boğazına vuruyo benimde öyler olmuştu bademciklerim şişmiş gibi yutkunamıyordum .sen dişçiye git istresen sana göre bir ilaç veririler herhal
diş diş etinin altında kalıyo oda şişmiş beyaz olmuşşş bide çenemin altında ufak bi top gibi bişi çıkmış içinde oynuyooo çok zor ya kulağım bilem ağrıyoo
gitmedim valla gidemedim işleri bitirdim bekşiyom saat bir gibi çıkıcam güllacım minişim

ayh ölme emi ben yönetmen oldum aha aha kıs herkes bi saftirik olmuş bugün söslüm uhadi yurcan yüksek tansiyon anlamadı sana noliy[/QUOTE]

şekerparemm canım şekerpare istedi:))
hava sıcakk quzumm suyunu bol içç

varyaa bu alışveriş merkezlerinin taaaaaa
şuna bak ya bide b..k varda tel yasakladılar adamın tel kapalı yineeeeeeeeeee

sizde durum tam tersi demek allah zavallı kayınvaldene sabır versin
sana dayanma gücü versin işte bazende kayınvaldeler mağdur oluyo hep gelinler olacak değil ya sırnaşık şey

kayınvalide kibar kadındır a.s a.s hatta oğluna karşı beni korur ama bende kibarımdır cadı değilimdir

kayınvalide kibar kadındır a.s a.s hatta oğluna karşı beni korur ama bende kibarımdır cadı değilimdir

ne güzel işte kibar insana kibar yaklaşmak lazım tabi
boşuna her şey karşılıklı dememişler sana kibar sakin davranan birine cadılık yapmak insanın içinden gelmez zaten allah nazardan saklasın durum

komşunla gitsen .eşin izinsiz gitmene kızarmı :uhm:
bişi demezde datlum ulaşsaydım keşkee derse desinn gıı benim bebemden önemli mi
canlarrr benn gıdeyımm bırazz ış yapayımm gerıı geeleyımm okkkkkkkkkk mucukssss hepınızeeee
kolay gelsinn quzuuuu görüşürükk
ben saat iki gibi çıkıcam zaten hacettepeye gelmen ne kadar sürer ki ha ha doktorda buluşma ayh ne hoş ne ediyo kız avmde orda mı çalışıyo tocen

gordionda çalışıyoo quzuu bana dr yolu gözüktüü yavruu sen dolguya yalnız gitt en isii kocanla çıkacakmışınn bende bizimkini çağırıyım bi gelebilirse gelsinn

minişim fark yapmaz ben satarım anında toceyi sen he dersen hiç sorun değil ama sen bilirsin daha güzel bir buluşma olsun diyorsan piki derim

minişim fark yapmaz ben satarım anında toceyi sen he dersen hiç sorun değil ama sen bilirsin daha güzel bir buluşma olsun diyorsan piki derim

daha güselli olsun bebemm gıı sende dişini hallet bende dr işini hallediyim daha müsait bi zamanda buluşakk bebemm şu an sinirden ağlıyorummmm

ahh ahh varmı böyle kaynanalarrr boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
durucuk bu konuda çok şanslısın canım Allah muhabetinizi daim etsin canımm boshayallersmile

ne güzel işte kibar insana kibar yaklaşmak lazım tabi
boşuna her şey karşılıklı dememişler sana kibar sakin davranan birine cadılık yapmak insanın içinden gelmez zaten allah nazardan saklasın durum

evet yakışmaz amin diyorum bende

daha güselli olsun bebemm gıı sende dişini hallet bende dr işini hallediyim daha müsait bi zamanda buluşakk bebemm şu an sinirden ağlıyorummmm

niye ağlıyon melike yaaaaaa
yalnız gitme komşunu al yanına

ahh ahh varmı böyle kaynanalarrr boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
durucuk bu konuda çok şanslısın canım Allah muhabetinizi daim etsin canımm boshayallersmile

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…