- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canim inan ben de bilmiyorum neden düzensiz ictigimi iste caktirmadan hamile kalma umuduyla olsa gerek,ama yanlis yaptigimi biliyorum cünkü bu ay ara kanamam oldu düzensiz ictigim icin:bbo: önümüzdeki aydan itibaren kulllanmiycam artik..yarin doktor terminim var insallah ona herseyi anlatip gerekli arastirmalarin yapilmasini istiycem..5 yil beklemek istemesinin nedeni benim kariyer yapmami istedigi icin..cocugumuza daha iyi ve güzel bir gelecek saglayabilmek icin..ama cok sükür kötü durumda degiliz..sadece esim calisiyor ama tabiki anca kit kanaat geciniyoruz..ve o cok ince düsünüyor,kendi cocuklugunda yasadiklarini ve ilk cocugunda yasadiklarini ona yasatmak istemedigini söylüyor..hak veriyorum ama rizkimizi veren allah onun da rizkini verir diyorum..hem yasim ilerliyor hem de bu ikinci evliligim..ilk evliligimin gidisati umutsuz bir vakka oldugu icin ben hep korundum istemedim..simdiyse ben istiyorum esim istemiyor senağlama..ve cevrenin artik yasin kac oldu olmuyormu yoksa ilkindede yapmadin simdide yok niye yapmiyorsunuz vs.vs..gibi sözler daha cok bozuyor psikolojimi..insallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda verir..Rabbim daha beter acilarla imtihan etmesin insallah..
o zaman eşine hem kariyer hemde bebek istediğin , ikisinide aynı anda yürütebileceğini söyle zemuszemus...bak şuanda eşin öyle diyor ama ben eminimki bebişin olunca şimdiki yaptıklarından pişman olacak bebek kadar masum güzel bişey varmı yaa :gitme:
benimde sorun eşimde sayı ve hareket yetersizliği dr lar olabilir tedavi için erken diyor ama olmuyor 7 aydır kadersiz56 hanım acaba eşinize nasıl bi tedavi uygulandı benim eşime ilaç dahi verilmedi ama %43 hareketsiz var ve 11.2 milyon sanırım dikkate alınacak değerler bunlar çırpınıyorum bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..
canım benim eşim ameliyat oldu 2_3 ay klomen ilacı kullandı ama bir faydası olmadı zaten prof bir dr eşime bu ilacı neden kullanıyorsunki bir faydasını görmesin demiş bu ilaç bayanlar içinmiş ...3 sene oldu ameliyat olalı ama bütün ısrarlarıma rağmen bir türlü ürolji gönderemedim bir daha en son baya bir üstünde durdum dra git diye tamam dedi sömestr tatilinde gidecem dedi bakalım artık ne diyecek dr boshayallersmile
günaydın kızlar...
sanada geçmiş olsun dünürüm...evet çok zordur...boğazını yumuşatacak birşeyler içmeye çalış...kıyamam ben dünürüme.....,,
ipeğim sen nasılsın....
kedersiz geçmiş olsun hatırlarsan bende geçen haftalarda şiş bademcikle uyanmıştım
hiç ilaç içmeden ıhlamur karanfil zencefil kaynatıp balla içtim acı elma yağı ile günde üç dört defa boğazımı ovdum bir günde geçti tavsiye ederim
bulut iyiyim ben sen nasılsın tedavi başladımı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?