Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz...
ben işe geldim çalışıyorum işlerde fazla yoğun değil ama bu gün hava kapalı böyle tam uyuyma havası evimde oslamda uyusam diye iç geçiriyorum sabahtan beri...

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben bu sabah bademciklerim şiş uyandım :bbo: çok acıyor yutkunamıyorum kafamçokkarıştı

günaydın kızlar...
sanada geçmiş olsun dünürüm...evet çok zordur...boğazını yumuşatacak birşeyler içmeye çalış...kıyamam ben dünürüme.....,,
ipeğim sen nasılsın....

kedersiz geçmiş olsun hatırlarsan bende geçen haftalarda şiş bademcikle uyanmıştım
hiç ilaç içmeden ıhlamur karanfil zencefil kaynatıp balla içtim acı elma yağı ile günde üç dört defa boğazımı ovdum bir günde geçti tavsiye ederim
bulut iyiyim ben sen nasılsın tedavi başladımı sizin

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

canım söylediklerinin içinde sadece ıhlamur var bide nane var diğerleri yok canım birazdan nane limon kaynatıp içecem mirmirmirmir

umutla bekleyen listesi...

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM..

kedersiz...................03/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
nevbahar..................
iipekk34...................
bulut........................18/01/2010
jollita.......................28/01/2010
azeri yıldız................
umudunukaybetme....
ftsedp.......................
mcl...........................
tuyaneda...................

çifter çifter gelecek bebişler inşallahhhh

yeni arkadaşlar sizde yazın adet tarihiniziii eklyelim siziii sonra hamile kalınca sevindirin biziiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bende 28 ocakta adet olucam sanırım ama bır ıkı gÜn ŞaŞabılıyo... TeŞekkÜrler...

Bu arada bulutun Çok az kalmıŞ yaa en yakın onun hadı hayırlısı ınŞallah adet olmazda Önce onun hayırlı haberlerını alırız sonra teker teker hepımızın...

ipeğim tedavi için adet görmemi bekliyoruz inşallah görmemde tedaviye gerek kalmaz...bir umut işte..
amin dünürüm amin....inşallah...

jolita canım ...sağolasın...inşallah yaaaaaaa o kadar istiyorum ki rabbimin bir mucizesi olsada bu sefer tedaviye gerek kalmadan hamile kalmış olsam...

kızlar baharım bugün başlıyacaktı iğnelere değilmi....onun için salavatlara bu günmü başlanıyor....

bu sıraya yeni gelen arkadaşımız ersuyu da ekleyebilirmiyiz canım o da uzun zamandır
bebek sahibi olmaya çalışıyo birde benim adet tarihim emin olmamakla birlikte 11 şubat canım

kedersiz okuma işi nasıl olucak herkes gün içinde okuduklarını sana mı bildircek yoksa en baştan paylaşıp aldığımız sayı kadarmı okuyalım

umutla bekleyen listesi...

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM..
bulut........................18/01/2010
jollita.......................28/01/2010
kedersiz...................03/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
iipekk34...................11/02/2010
nevbahar..................??
azeri yıldız................??
umudunukaybetme....??
ftsedp.......................??
mcl...........................??
tuyaneda...................??
ersu..........................??

çifter çifter gelecek bebişler inşallahhhh

yeni arkadaşlar sizde yazın adet tarihiniziii eklyelim siziii sonra hamile kalınca sevindirin biziiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…