Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

daha güselli olsun bebemm gıı sende dişini hallet bende dr işini hallediyim daha müsait bi zamanda buluşakk bebemm şu an sinirden ağlıyorummmm

tamam kuzucum ama olmuyoki sabah bana teselli veriyodun şimdi sen girdin sulu hale dur gelelim beraber ağlıyak ühüüüüüüü,sakinm ol minişim kendini koyverme hemen lütfen bebişin üzüler çok

melike sen çok panikli stresli bi hamilesin bebiş
olmazki böyle ağlama niye ağlıyosun eğer eşinin çalıştığı yer uzak değilse
giyin sakin sakin git eşinin yanına söyle durumunu gelebilirse birlikte gidin gelemezse sen kendin git

ahh ahh varmı böyle kaynanalarrr boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
durucuk bu konuda çok şanslısın canım Allah muhabetinizi daim etsin canımm boshayallersmile

amin diyorum bende ama aaaa allahı var benimkide bi tatlı dillidr bi tatlı dillidir sormayın bi görseniz dersinizki kadın şeker gibi melike uyduruyo öyle bi ikiyüzlüdür boşa demiyorum oscara aday diye o yüzden ben içimdekini dışıma vuran bi tip oluğum için tahammül edemiyorum sahte samimiyete

evet yakışmaz amin diyorum bende

niye ağlıyon melike yaaaaaa
yalnız gitme komşunu al yanına

amin canım
ayy sinir oldumm yaa kocişle konuştum arıyacak dişçimizi bakalım dönecek banaa
tamam kuzucum ama olmuyoki sabah bana teselli veriyodun şimdi sen girdin sulu hale dur gelelim beraber ağlıyak ühüüüüüüü,sakinm ol minişim kendini koyverme hemen lütfen bebişin üzüler çok

ya hiç sorma bebem ulaşamayınca delirdimm neyseki arkadaşının telini verdiydi saolsun adam söylemiş eşime aradı hemenn ağlamaa senn gıss klava:

gardaşım ağlama lütfen eşin gelemesede komşunla gidersin zaten hep komşunla gitmiyormuydun .hade komşuna haber verde gidin daha fazla acı çektirme kendine

ayy hiç sorma aplaa yaa yangına körükle gidenlerdenimm görüştüm eşimle dr u arıcak dönecek bana bekliyorum bakalımmmm

evet melike sen stresli olduğunda bebekte stresli oluyo yani sen ne yaşarsan oda onu hissediyo haberin olsun doğduğu zamanda stresli bebe olur
sakin ol

canım boşver takma ay yılda bir geliyo diye düşün

benimde öyledir çok şakacı bir karekteride var çevredeki herkes iyi bilir ama birde bana sorun gerçi beni sevmediğini çevremizdekilerde çok iyi anlıyo sadece bana öyle yanee alsanaalsanasmile

gardaşım ağlama lütfen eşin gelemesede komşunla gidersin zaten hep komşunla gitmiyormuydun .hade komşuna haber verde gidin daha fazla acı çektirme kendine

tamam gardaşım iyiymm arasında dr ona göre gidiyimm dr a anambizim dr da tee topraklıdaa uzak beaa neysee sıcak bişiler içiyimm yumuşatırsaa

melike senin bebek çıknca sinirli herşeye ağlayan bebek olursa bu çocuk niye böyle deme
sen yavruyu strese sokuyosun söyliyim bak biraz sakin ol opuyorumnanaktan

evet melike sen stresli olduğunda bebekte stresli oluyo yani sen ne yaşarsan oda onu hissediyo haberin olsun doğduğu zamanda stresli bebe olur
sakin ol

canım boşver takma ay yılda bir geliyo diye düşün

tamam aplacımm daha iyiyimmm şimdii aboo bana çekmez inşalahh

melike senin bebek çıknca sinirli herşeye ağlayan bebek olursa bu çocuk niye böyle deme
sen yavruyu strese sokuyosun söyliyim bak biraz sakin ol opuyorumnanaktan

haklısınız walla aplaa ayy varya datlum bu dediğin sinirli herşeye ağlayan benim ben öle bişeyim iştee

yaa küçük melikee yazılanları okuyorumdaa hemen nasıl panikliyon gııı yaa biraz relax ol arkadaşlarında dediği gibi sen iki canlısın bebeğine zarar vermee böyle olma..tamam dişin ağrıyoda elin ayağın sağlam canım eşin olmazsa komşun,komşun olmazsa kendin gidersin bu kadar stres yapma kendinde valla lmaz:

benimde öyledir çok şakacı bir karekteride var çevredeki herkes iyi bilir ama birde bana sorun gerçi beni sevmediğini çevremizdekilerde çok iyi anlıyo sadece bana öyle yanee alsanaalsanasmile

aah ah sorma yurcanım bilmem mi ciğerini biliyorum kadının artık içten pazarlıklıdır tek derdi oğlunu geri almak.madem evlendirme dimi.psişik şey ya varya ben cehenneme gidersem bu kadın yzünden gidicem kesin yine gğünaha soktu bi ton beni bak
tamam gardaşım iyiymm arasında dr ona göre gidiyimm dr a anambizim dr da tee topraklıdaa uzak beaa neysee sıcak bişiler içiyimm yumuşatırsaa

kuzum karanfil çiğnedin mi

neyse ben yemek yiyip geleyim başım ağrıdı açlıktann maşallahh şiştimm şiştim tüm dünya oldumm offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…