daha güselli olsun bebemm gıı sende dişini hallet bende dr işini hallediyim daha müsait bi zamanda buluşakk bebemm şu an sinirden ağlıyorummmm
ahh ahh varmı böyle kaynanalarrr boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
durucuk bu konuda çok şanslısın canım Allah muhabetinizi daim etsin canımm boshayallersmile
ayy sinir oldumm yaa kocişle konuştum arıyacak dişçimizi bakalım dönecek banaaevet yakışmaz amin diyorum bende
niye ağlıyon melike yaaaaaa
yalnız gitme komşunu al yanına
amin canım
tamam kuzucum ama olmuyoki sabah bana teselli veriyodun şimdi sen girdin sulu hale dur gelelim beraber ağlıyak ühüüüüüüü,sakinm ol minişim kendini koyverme hemen lütfen bebişin üzüler çok
melike sen çok panikli stresli bi hamilesin bebiş
olmazki böyle ağlama niye ağlıyosun eğer eşinin çalıştığı yer uzak değilse
giyin sakin sakin git eşinin yanına söyle durumunu gelebilirse birlikte gidin gelemezse sen kendin git
melike sen çok panikli stresli bi hamilesin bebiş
olmazki böyle ağlama niye ağlıyosun eğer eşinin çalıştığı yer uzak değilse
giyin sakin sakin git eşinin yanına söyle durumunu gelebilirse birlikte gidin gelemezse sen kendin git
amin diyorum bende ama aaaa allahı var benimkide bi tatlı dillidr bi tatlı dillidir sormayın bi görseniz dersinizki kadın şeker gibi melike uyduruyo öyle bi ikiyüzlüdür boşa demiyorum oscara aday diye o yüzden ben içimdekini dışıma vuran bi tip oluğum için tahammül edemiyorum sahte samimiyete
benimde öyledir çok şakacı bir karekteride var çevredeki herkes iyi bilir ama birde bana sorun gerçi beni sevmediğini çevremizdekilerde çok iyi anlıyo sadece bana öyle yanee alsanaalsanasmileamin diyorum bende ama aaaa allahı var benimkide bi tatlı dillidr bi tatlı dillidir sormayın bi görseniz dersinizki kadın şeker gibi melike uyduruyo öyle bi ikiyüzlüdür boşa demiyorum oscara aday diye o yüzden ben içimdekini dışıma vuran bi tip oluğum için tahammül edemiyorum sahte samimiyete
gardaşım ağlama lütfen eşin gelemesede komşunla gidersin zaten hep komşunla gitmiyormuydun .hade komşuna haber verde gidin daha fazla acı çektirme kendine
evet melike sen stresli olduğunda bebekte stresli oluyo yani sen ne yaşarsan oda onu hissediyo haberin olsun doğduğu zamanda stresli bebe olur
sakin ol
canım boşver takma ay yılda bir geliyo diye düşün
melike senin bebek çıknca sinirli herşeye ağlayan bebek olursa bu çocuk niye böyle deme
sen yavruyu strese sokuyosun söyliyim bak biraz sakin ol opuyorumnanaktan
benimde öyledir çok şakacı bir karekteride var çevredeki herkes iyi bilir ama birde bana sorun gerçi beni sevmediğini çevremizdekilerde çok iyi anlıyo sadece bana öyle yanee alsanaalsanasmile
tamam gardaşım iyiymm arasında dr ona göre gidiyimm dr a anambizim dr da tee topraklıdaa uzak beaa neysee sıcak bişiler içiyimm yumuşatırsaa
sevdam sesin .çıkmıyor işleriinmi yoğun
afiyet olsunnneyse ben yemek yiyip geleyim başım ağrıdı açlıktann maşallahh şiştimm şiştim tüm dünya oldumm offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?