- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
afiyet olsunn
yemekten sonra gelde bir ara atışalım senle atraksiyon olsun :roflol:
kızlar farkındamısnız bugün hiç misafirmiz yok neden sizceee
ya valla aynen öyleee hem kendini hem bebği steres sokuyooküçük melike sinirlendirdi beni alsanaalsanasmile yazılanları okuyodum zor bulduk bebeği stresli hamilelik geçiriyo bebeğelmaz: yanımda olsa şamarı atmıştım valla alsanaalsanasmile
iyi hade bakalım geçmiş olsunnkıslarr eşim aradı ben dr gidiyomm komşuyla konuşup geliyimm
ama bugün sen başla ben alınayım olarmııı Çok üzgünüm çoookolarrrr alsanaalsanasmile misafirsiz olmuyo burasıı kaydirigubbakcemile3
evet aynen bizim millet kavga dövüş izlemeyi çok severatraksiyon yokda ondan sanırım yoksa eksik olmazdı misafirden ziyade seyirci dah doğru bir tabir bence
afiyet olsunnyemekten sonra görüşürüz cokacimcoook
ama bugün sen başla ben alınayım olarmııı Çok üzgünüm çoook
evet aynen bizim millet kavga dövüş izlemeyi çok sever
ben senin gibi kırıcı olamam :umursamaz: kimseye kötü söz sölemem haketmediği sürece :1closedeyes:
ahanda kavganın fitili ateşlendi eyvahedigeldismile
kırıcı değilmisinnn bu mesajınla ne kadann kırıcı olduğunu bir ben değil herkes görecekk Çok üzgünüm çoook..bir kere ben kırıcı değil şakacıyım taamıı benim şaklarımı kaldıramıyorsan bu benim suçummuu :dilcikar:ben senin gibi kırıcı olamam :umursamaz: kimseye kötü söz sölemem haketmediği sürece :1closedeyes:
annemle telefonda görüşüyordukkkedersizin sesi çıkmıyo kimbilir nereye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?