Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben kaçıyorum yavaştan hazırlanayım ağız hijyeni önce sonra giyinicem falan ufff ne zor geliyor he

evet sempatiksalakcinni bi yandan da tırsıyorum arada gümbürtüye gitmekten eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korkma ,sen benim kankimsin sen benim herşeyimsin demedimmi dünn satarmıyım seni benn aşk olsunn rahat ol sen benim derdim sevdaylaa sengözlerimebaksanab

tamam KANKA sana Allah kolaylıklar versin güzel güzel dişlerle dön aramızaa kaydirigubbakcemile3

sağol ipekim dicen bu da gidicem diyo diyo hala burda ya valla bırakamıyorum napıyım ama bu kez ciddiyim he gidicem

şaka var adamı güldürür şaka var dötü çöktürür kaydirigubbakcemile3
heheheh nasıl uyarladımm amaa sırnaşık şey

sen ne yazdığını anlamıyosun kırıcılığı hat safhada farkında değilsin galiba :1closedeyes: ben salon kadınıyımm muhattapp olamamm :1closedeyes:

son olarak çürük dişlerimlen öpüyorum siziiiiii ipeeem seninde yumoşunu yada yumoşlarının yanaklarını kırt yağıcam ama çürüksüz dişlerimle mikrop kapmasınlar diye sevdam senide kırtladım hadi hoşçakalın emi

kızlar ben kaçıyorum yavaştan hazırlanayım ağız hijyeni önce sonra giyinicem falan ufff ne zor geliyor he

tamam canım güle güle git güle güle gell

korkma ,sen benim kankimsin sen benim herşeyimsin demedimmi dünn satarmıyım seni benn aşk olsunn rahat ol sen benim derdim sevdaylaa sengözlerimebaksanab

okadarrr emin olma ipeğede sararımm bezdiririmm sizi alsanaalsanasmile ama neyse şimdi hassas dönemde ipemm karışmayayımm :teselli:

bak şimdi bu bana söylediğin lafmı şimdi ben dün ne yazdığımı gayet iyi biliyorum burdaki herkeste çok iyi anladı bir tek sen anlıyamadıysan sorun bende değil sendedirr :1closedeyes:

sen daha burdamısnnn klava:

bak şimdi bu bana söylediğin lafmı şimdi ben dün ne yazdığımı gayet iyi biliyorum burdaki herkeste çok iyi anladı bir tek sen anlıyamadıysan sorun bende değil sendedirr :1closedeyes:

hahahaaa o yüzdenmi yanlış anladınn diyee dört takla attın ya anlamıyosun yazdığını yada sözünün özü değilsin fırıldak gibi dönmeee alsanaalsanasmile adam gibi karı ol (ama kılsız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…