annemle telefonda görüşüyordukk
sende varyaaa az değilsin heeee hemen gelsede sevdayla birbirlerine girseler diye bekliyon dimiiii seni gidi seniii:jeyyar:
korkma ,sen benim kankimsin sen benim herşeyimsin demedimmi dünnevet sempatiksalakcinni bi yandan da tırsıyorum arada gümbürtüye gitmekten eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korkma ,sen benim kankimsin sen benim herşeyimsin demedimmi dünnsatarmıyım seni benn aşk olsunn rahat ol sen benim derdim sevdaylaa sengözlerimebaksanab
eyvahedigeldismiletamam yurcanım dönücem güzel dişlerle önce senden alıcam bi kırt huhahahaa
kırıcı değilmisinnn bu mesajınla ne kadann kırıcı olduğunu bir ben değil herkes görecekk Çok üzgünüm çoook..bir kere ben kırıcı değil şakacıyım taamıı benim şaklarımı kaldıramıyorsan bu benim suçummuu :dilcikar:
kızlar ben kaçıyorum yavaştan hazırlanayım ağız hijyeni önce sonra giyinicem falan ufff ne zor geliyor he
korkma ,sen benim kankimsin sen benim herşeyimsin demedimmi dünnsatarmıyım seni benn aşk olsunn rahat ol sen benim derdim sevdaylaa sengözlerimebaksanab
bak şimdi bu bana söylediğin lafmı şimdi ben dün ne yazdığımı gayet iyi biliyorum burdaki herkeste çok iyi anladı bir tek sen anlıyamadıysan sorun bende değil sendedirr :1closedeyes:şaka var adamı güldürür şaka var dötü çöktürür kaydirigubbakcemile3
heheheh nasıl uyarladımm amaa sırnaşık şey
sen ne yazdığını anlamıyosun kırıcılığı hat safhada farkında değilsin galiba :1closedeyes: ben salon kadınıyımm muhattapp olamamm :1closedeyes:
sen daha burdamısnnnson olarak çürük dişlerimlen öpüyorum siziiiiii ipeeem seninde yumoşunu yada yumoşlarının yanaklarını kırt yağıcam ama çürüksüz dişlerimle mikrop kapmasınlar diye sevdam senide kırtladım hadi hoşçakalın emi
bak şimdi bu bana söylediğin lafmı şimdi ben dün ne yazdığımı gayet iyi biliyorum burdaki herkeste çok iyi anladı bir tek sen anlıyamadıysan sorun bende değil sendedirr :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?