Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım güle güle git güle güle gell

okadarrr emin olma ipeğede sararımm bezdiririmm sizi alsanaalsanasmile ama neyse şimdi hassas dönemde ipemm karışmayayımm :teselli:

valla sevda beni dayaktan gebertirsiniz bacım benim hiiç halim yok
bakma dün yiğitlik yaptım ama o 250 gr minnak bile beni bi tokatla yıkardı akannehir

hahahaaa o yüzdenmi yanlış anladınn diyee dört takla attın ya anlamıyosun yazdığını yada sözünün özü değilsin fırıldak gibi dönmeee alsanaalsanasmile adam gibi karı ol (ama kılsız)
tamam işte sen yanlış anladın diye yazıp durdum ,hem burda hem msnde ama anlamadın
ulan senin yüzünden şakacı ruhuma olan özgüvenimi kaybettim ne diyorsun sennalsanaalsanasmile ayıp değilmiydi dün yaptığın şakamı kaka yaptınn ,senin yaptığını çocuk bile yapmaz :mymeka:

kızlar yaa bana garip bişeyler oluyoo başım değilde gözüm dönüyo sanki aynı böylee :bbo:

kolay değil nurcanım oyalardandır dediğin gibi

bu arada ben çıkıyorum gelirim 2 saat sonra sgk ya gitcem gelcem

zamanım yok kavgaya gelince devam ederizz guclubacismile daha şamarımı atmadım sanaa bana deli sevda derler yüzünde yüzüğümün şekli çıkar heyytt beee heyttt :mymeka: şakayı kakaya çevirmişimm pehh seninki zaten kakaydıı Çok üzgünüm çoook

kolay değil nurcanım oyalardandır dediğin gibi

bu arada ben çıkıyorum gelirim 2 saat sonra sgk ya gitcem gelcem

çok hızlı yapıyosun kankim ondan biraz yavaş ol kısa sürede bitirmek
için gözlerini fazla yoruyosun

evet çabuk bitireyim diye sizinle yazışırken bile bir yandan yapıyorum ..ne yapayım elime aldığım bişeyi hemen bitiremk kaldımı kalıyo yoksa

güle güle sevdaa. benim eşimde gelir birazdan ,çıkarım bende

ben bizim bu kavganın sonunu iyi görmüyorum ama bence bu kadarı yeterrr olumunekankayizsmile
o kaka kokacak sonra daha kötü olacakk

sakın korkup kaçtığımı düşünme okeymii lmaz:

ayy ben çıkıyorum iyi hisetmiyorum kendimi azcık yatıp dinleneyimm
görüşürz kankimm

kedersiz seni takip edeyim dedim ne kadar üzüldüm biliyorum nehiri
aklıma geldikçe bakıyodum çok mücadele ettiler allah annesine babasına sabır versin

kedersiz seni takip edeyim dedim ne kadar üzüldüm biliyorum nehiri
aklıma geldikçe bakıyodum çok mücadele ettiler allah annesine babasına sabır versin
bende çok üzüldümm Allah ailesine sabır versin .daha önce hiç bilmiyordum şimdi bloguna baktım kötü oldumm

bende çok üzüldümm Allah ailesine sabır versin .daha önce hiç bilmiyordum şimdi bloguna baktım kötü oldumm

ben bir süre düzenli olarak takip etmiştim bir ara iyileşiyo gibiydi
aklımdan çıkmış takip etmedim şimdi bu başlığı görünce çok şaşırdım
bloguna baktım sıon zamanlarda çok sıkıntılar yaşamış :gitme:

düğümlendim yazacak bişey bulamıyorum ...ölümü bebeklere ,çocuklara,gençlere yakıştıramıyorum

slmm şekerler ben geldimm çok şükürr şimdi biraz daha iyiyimm ağrı kesici yazdı antibiyotikde yazdııı
ultrasona da girdim cinsiyetinide söyledii açmış takımları yatıyomuştuu erkekmişş:))

anaaaa gösterdimi pipiyii ben ne dedimmm erkek olduğu içime doğmuştu birde dondurma yiyemiyordun yaa ...geçmiş olsun bu arada...topiğinin çocukları hep erkek oldu bu böceklerin arasında bir nevonun çiçeği varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…