tamam canım güle güle git güle güle gell
okadarrr emin olma ipeğede sararımm bezdiririmm sizi alsanaalsanasmile ama neyse şimdi hassas dönemde ipemm karışmayayımm :teselli:
tamam işte sen yanlış anladın diye yazıp durdum ,hem burda hem msnde ama anlamadınhahahaaa o yüzdenmi yanlış anladınn diyee dört takla attın ya anlamıyosun yazdığını yada sözünün özü değilsin fırıldak gibi dönmeee alsanaalsanasmile adam gibi karı ol (ama kılsız)
kolay değil nurcanım oyalardandır dediğin gibi
bu arada ben çıkıyorum gelirim 2 saat sonra sgk ya gitcem gelcem
çok hızlı yapıyosun kankim ondan biraz yavaş ol kısa sürede bitirmek
için gözlerini fazla yoruyosun
ben bizim bu kavganın sonunu iyi görmüyorum ama bence bu kadarı yeterrr olumunekankayizsmilezamanım yok kavgaya gelince devam ederizz guclubacismile daha şamarımı atmadım sanaa bana deli sevda derler yüzünde yüzüğümün şekli çıkar heyytt beee heyttt :mymeka: şakayı kakaya çevirmişimm pehh seninki zaten kakaydıı Çok üzgünüm çoook
bende çok üzüldümm Allah ailesine sabır versin .daha önce hiç bilmiyordum şimdi bloguna baktım kötü oldummkedersiz seni takip edeyim dedim ne kadar üzüldüm biliyorum nehiri
aklıma geldikçe bakıyodum çok mücadele ettiler allah annesine babasına sabır versin
bende çok üzüldümm Allah ailesine sabır versin .daha önce hiç bilmiyordum şimdi bloguna baktım kötü oldumm
anaaaa gösterdimi pipiyii ben ne dedimmm erkek olduğu içime doğmuştu birde dondurma yiyemiyordun yaa ...geçmiş olsun bu arada...topiğinin çocukları hep erkek oldu bu böceklerin arasında bir nevonun çiçeği varrslmm şekerler ben geldimm çok şükürr şimdi biraz daha iyiyimm ağrı kesici yazdı antibiyotikde yazdııı
ultrasona da girdim cinsiyetinide söyledii açmış takımları yatıyomuştuu erkekmişş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?