Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he quzumm açmışş walla ağzı falan oynuyoduu maşalahh dr çok güsel şeyler söyledii
makinayı karnıma değer değme erkek dedi hee walla ana nevomla dünürlükte bozulduuu

kıss esramın ya quzummm o alıyoooo bizim dünür olmamız için kıs olması lazımdıı
heee doğru yaaa olsunnn benim kızm olacak yaa senin oğlana veririm benim dünür bu aralar kaçak o gelene kadar seninle dünür oluruzz kaydirigubbakcemile3 ..heh buldummm ipekle olun siz dünür onun kızı olacakk inşallahh :Saruboceq:

olurrrrrrr ama bizee zorluk çıkarmayınn he yok öle kızınızı alır gelirizzzz
şimcik kiminle dünürümm inşalahh arka arkayaa Rabbim haberler vermeyi nasib edecekk

domestos demişkenn en sevdiğim sarı çantama bişey olmuş cifle prille denedim çıokmadı domestosla yıkasam rengiini attırır mı

gardaşımmm nevom doğum yaptı ya ilk sayfadaki o ikizlere hamiş yazısını kaldır istersenn ne zamandır söleyim diyom unutuyomm

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın melike allah oğluna da sanada sağlık versin canım
:dance::dance: herşey harika olduğuna göre sende ufacık bir ağrı sızıda hemen paniğe kapılma
geçen günde söyledim ihmal etme git doktora farklılık hissedince ama telaş yapmadan
sen anne olucaksın soğuk kanlı olman lazım doğduğunda da böyle olursan elin ayağına karışır hiç bişey yapamazsın

yüce Rabbimm bugünlerin yüzü suyu hürmetinee Rabbim inşalahh sizlerede nasib eder hayırlı evlatlar ve inşalahh sizinde yüzünüzü güldürürr

Allah razı olsun aplamm aminn inşalahh yüce Rabbim sana da nasib eder inşalahh tedaviden hayırlı sonuçlarr almayı kurban olduğumm nolurr Yarabbimm
apla walla çok haklısın innaılmaz paniğimmm soğuk kalnlı olamıyorum en ufak bi hasta olsam kendimi ölü ilan ediyorumm inşalahh düzelirimm

nevonun hem kızı hem oğlu var melike sizin dünürlük neden bozuldu ki ben anlamadım
kedersizim yanılıyosun benim oğlum olucak bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…