çok şükür canım gözün aydınnherşey harika dedi dr şükürler olsunn kıslar çok şükürr
anaaaa gösterdimi pipiyii ben ne dedimmm erkek olduğu içime doğmuştu birde dondurma yiyemiyordun yaa ...geçmiş olsun bu arada...topiğinin çocukları hep erkek oldu bu böceklerin arasında bir nevonun çiçeği varr
çok şükür canım gözün aydınn
niyeymişşş kızı varyaa beğenmiyonmu kıznı yoksaaahe quzumm açmışş walla ağzı falan oynuyoduu maşalahh dr çok güsel şeyler söyledii
makinayı karnıma değer değme erkek dedi hee walla ana nevomla dünürlükte bozulduuu
içim temiz benimmm sevda gibi çamaşır suyula değil domestosla yıkadım bennnAllah razı olsun aplamm darısı başınıza inşalahh kıss komşumvar bide senden iyi olmasın aynısınız ya erdiniz mi nee
niyeymişşş kızı varyaa beğenmiyonmu kıznı yoksaaalmaz:
içim temiz benimmm sevda gibi çamaşır suyula değil domestosla yıkadım bennn
heee doğru yaaa olsunnn benim kızm olacak yaa senin oğlana veririm benim dünür bu aralar kaçak o gelene kadar seninle dünür oluruzz kaydirigubbakcemile3 ..heh buldummm ipekle olun siz dünür onun kızı olacakk inşallahh :Saruboceq:kıss esramın ya quzummm o alıyoooo bizim dünür olmamız için kıs olması lazımdıı
heee doğru yaaa olsunnn benim kızm olacak yaa senin oğlana veririm benim dünür bu aralar kaçak o gelene kadar seninle dünür oluruzz kaydirigubbakcemile3 ..heh buldummm ipekle olun siz dünür onun kızı olacakk inşallahh :Saruboceq:
rengi atar canım ..kosla ile yıkadomestos demişkenn en sevdiğim sarı çantama bişey olmuş cifle prille denedim çıokmadı domestosla yıkasam rengiini attırır mı
nasıl yapıcam edit yokk :1no2:gardaşımmm nevom doğum yaptı ya ilk sayfadaki o ikizlere hamiş yazısını kaldır istersenn ne zamandır söleyim diyom unutuyomm
hee tamam quzumm koslayla denerimm bide delirtti beni yaaçok para vermiştim ben onaarengi atar canım ..kosla ile yıka
nasıl yapıcam edit yokk :1no2:
yüce Rabbimm bugünlerin yüzü suyu hürmetinee Rabbim inşalahh sizlerede nasib eder hayırlı evlatlar ve inşalahh sizinde yüzünüzü güldürürr
hayırlı uğurlu olsun gözün aydın melike allah oğluna da sanada sağlık versin canım
:dance::dance: herşey harika olduğuna göre sende ufacık bir ağrı sızıda hemen paniğe kapılma
geçen günde söyledim ihmal etme git doktora farklılık hissedince ama telaş yapmadan
sen anne olucaksın soğuk kanlı olman lazım doğduğunda da böyle olursan elin ayağına karışır hiç bişey yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?