Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevonun hem kızı hem oğlu var melike sizin dünürlük neden bozuldu ki ben anlamadım
kedersizim yanılıyosun benim oğlum olucak bacım

esram alıyoduu kızı ben yanlış mı hatırlıyorumm benim kıs doğurmam lazım falan die konuşmuştuk nevo aplamlaa
hayırlısı olsun aplam inşalahh en kısa zamanda verirsin hayırlı haberii
kedersizimm beni dünürün olarak kabul ediyon mu kıss

yüce Rabbimm bugünlerin yüzü suyu hürmetinee Rabbim inşalahh sizlerede nasib eder hayırlı evlatlar ve inşalahh sizinde yüzünüzü güldürürr

amin amin amin

gardaşım elbetteki kabul ediyorum ama baksana bizi çekemeynler varr dünürlüğümüze gölge koymaya çalışıyorlarr sempatiksalakcinni

melike hayırlı olsun oğlun olcak heeee
bu arada sevda ve kedersiz aranızda geçen konuşmalar hoşuma gitmedi haberiniz olsun ne kavga edip duruyonuz bakiimmmm lmaz:klava:

melike en iyisi ben kız doğurayım seni bu eli maşalıyla dünür yapmaya içim elvermedi bayanssulusmile
inşallahhhhhhh seninle dünür oluruzzz inşallahhhhhhhhh Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
ikinizde doğurun kızı ben ikisinide alırımm :)))))))))
anaaa kumamı olacak bizim kızlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gardaşım elbetteki kabul ediyorum ama baksana bizi çekemeynler varr dünürlüğümüze gölge koymaya çalışıyorlarr sempatiksalakcinni
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bizim kızlarla oğluna harem kurmayı planlıyosun galiba :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada sevda ve kedersiz aranızda geçen konuşmalar hoşuma gitmedi haberiniz olsun ne kavga edip duruyonuz bakiimmmm lmaz:klava:

saol aplamm Allah razı olsunn opuyorumnanaktan

kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumben

benimle dünür ol da gör bakalım dünya kaç bucak
zemuszemus her türlü zorluğu çıkarırım sana ...kız evi naz evi olayının b... nu çıkarırım

öptümm sisiiii bidahaa çıktım ben daha yatak ölece duruyo amann akşam nasılsa bida yatcazzz
öptüm bendee
benimle dünür ol da gör bakalım dünya kaç bucak
zemuszemus her türlü zorluğu çıkarırım sana ...kız evi naz evi olayının b... nu çıkarırım
hehehhehh sen öyle sannn ben kaynanamdan çok ders aldımmm aynısını kızınada uyguluyacammm yaşasın kötülükkkkkÇok üzgünüm çoook

kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumben

ne yalan söyliyim dünkü ve bugünkü konuşmalardan bende rahatsız oldum hoş değildi tatlı tatlı atışmalara benzemiyodu hiç bence bundan sonra hepimiz lafımıza daha dikkat edelim kırılmasın kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…