nerden biliyorsunn kaydirigubbakcemile3nevonun hem kızı hem oğlu var melike sizin dünürlük neden bozuldu ki ben anlamadım
kedersizim yanılıyosun benim oğlum olucak bacım
nevonun hem kızı hem oğlu var melike sizin dünürlük neden bozuldu ki ben anlamadım
kedersizim yanılıyosun benim oğlum olucak bacım
yüce Rabbimm bugünlerin yüzü suyu hürmetinee Rabbim inşalahh sizlerede nasib eder hayırlı evlatlar ve inşalahh sizinde yüzünüzü güldürürr
Allah razı olsun aplamm aminn inşalahh yüce Rabbim sana da nasib eder inşalahh tedaviden hayırlı sonuçlarr almayı kurban olduğumm nolurr Yarabbimm
apla walla çok haklısın innaılmaz paniğimmm soğuk kalnlı olamıyorum en ufak bi hasta olsam kendimi ölü ilan ediyorumm inşalahh düzelirimm
melike en iyisi ben kız doğurayım seni bu eli maşalıyla dünür yapmaya içim elvermedi bayanssulusmile
allah kabul etsin unutmadığını biliyorum ama namazdan sonra bize dua et
inşallahhhhhhh seninle dünür oluruzzz inşallahhhhhhhhh Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookmelike en iyisi ben kız doğurayım seni bu eli maşalıyla dünür yapmaya içim elvermedi bayanssulusmile
anaaa kumamı olacak bizim kızlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
ikinizde doğurun kızı ben ikisinide alırımm :)))))))))
ŞenizŞenizŞenizŞenizgardaşım elbetteki kabul ediyorum ama baksana bizi çekemeynler varr dünürlüğümüze gölge koymaya çalışıyorlarr sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizim kızlarla oğluna harem kurmayı planlıyosun galiba :roflol:
melike hayırlı olsun oğlun olcak heeee
bu arada sevda ve kedersiz aranızda geçen konuşmalar hoşuma gitmedi haberiniz olsun ne kavga edip duruyonuz bakiimmmmlmaz: klava:
inşallahhhhhhh seninle dünür oluruzzz inşallahhhhhhhhh Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
anaaa kumamı olacak bizim kızlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumbenmelike hayırlı olsun oğlun olcak heeee
bu arada sevda ve kedersiz aranızda geçen konuşmalar hoşuma gitmedi haberiniz olsun ne kavga edip duruyonuz bakiimmmmlmaz: klava:
öptüm bendeeöptümm sisiiii bidahaa çıktım ben daha yatak ölece duruyo amann akşam nasılsa bida yatcazzz
hehehhehh sen öyle sannn ben kaynanamdan çok ders aldımmm aynısını kızınada uyguluyacammm yaşasın kötülükkkkkÇok üzgünüm çoookbenimle dünür ol da gör bakalım dünya kaç bucak
zemuszemus her türlü zorluğu çıkarırım sana ...kız evi naz evi olayının b... nu çıkarırım
benimle dünür ol da gör bakalım dünya kaç bucak
zemuszemus her türlü zorluğu çıkarırım sana ...kız evi naz evi olayının b... nu çıkarırım
kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?