ben şahsen bundan sonra daha dikkatli olacammm bakalım ne kadar başarabilecemmmne yalan söyliyim dünkü ve bugünkü konuşmalardan bende rahatsız oldum hoş değildi tatlı tatlı atışmalara benzemiyodu hiç bence bundan sonra hepimiz lafımıza daha dikkat edelim kırılmasın kimse
kaçırırızzzzzzzzzzzsenin oğluna kız verdimde kaynanalık yapman kusur kaldı kanki hanım
kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumben
ben şahsen bundan sonra daha dikkatli olacammm bakalım ne kadar başarabilecemmm
ben kararımı verdim kızımı durunun oğluna vericem duru kayınvalidesinden kibarlığı
gelinine nasıl narin davranması gerektiğini öğrenmiştir kaydirigubbakcemile5
ben kararımı verdim kızımı durunun oğluna vericem duru kayınvalidesinden kibarlığı
tamammm :çok üzgünüm:klava::mymeka:hoş olmuyo tabiii lütfen birbirimizi kırmadan yazışalım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:3 maymun kuralı:roflol::roflol::roflol:
tombiş olabilir ama annesi gibi salon hanımefendisi olucak benim kızım bayanssulusmile
hanıım kibaar sempatiik bir kız olucak durucum bu kararın için pişman olmucaksın
benim güzel kızımın ve senin yakışıklı oğlunun meyveleri yani torunlarmız çok güzel olucak inanıyorum :roflol::roflol::roflol:
heheyttt sevsinlerrr ana kızıtombiş olabilir ama annesi gibi salon hanımefendisi olucak benim kızım bayanssulusmile
hanıım kibaar sempatiik bir kız olucak durucum bu kararın için pişman olmucaksın
benim güzel kızımın ve senin yakışıklı oğlunun meyveleri yani torunlarmız çok güzel olucak inanıyorum :roflol::roflol::roflol:
yaşa sen duruu ağzını yiyim seninn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Canlarım benim teşekkür ederim bu kadar zaman hep birlikteyiz kopmadık kopmayalımda:lepi:
Canlarım benim teşekkür ederim bu kadar zaman hep birlikteyiz kopmadık kopmayalımda:lepi:
ipek çok güldüm yaaa ama çokda hoşuma gittiiii meyveler ve torun kısmı hemde:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?