Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne yalan söyliyim dünkü ve bugünkü konuşmalardan bende rahatsız oldum hoş değildi tatlı tatlı atışmalara benzemiyodu hiç bence bundan sonra hepimiz lafımıza daha dikkat edelim kırılmasın kimse
ben şahsen bundan sonra daha dikkatli olacammm bakalım ne kadar başarabilecemmm

ben kararımı verdim kızımı durunun oğluna vericem duru kayınvalidesinden kibarlığı
gelinine nasıl narin davranması gerektiğini öğrenmiştir kaydirigubbakcemile5

kız bize durucum valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitmedi cıvıttık biz iyicene .biz eskiden böylemiydik kilolarımızla dalga geçerdik ama şimdiii nerdeyse hakaret edecez birbirmizeee mafoldumben

klava::mymeka:hoş olmuyo tabiii lütfen birbirimizi kırmadan yazışalım opuyorumnanaktan

ben kararımı verdim kızımı durunun oğluna vericem duru kayınvalidesinden kibarlığı
gelinine nasıl narin davranması gerektiğini öğrenmiştir kaydirigubbakcemile5

bizi istemeyeni bizzz heççç istemeyizzz kızında sen gibi tobiş olacak zatii hıhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

klava::mymeka:hoş olmuyo tabiii lütfen birbirimizi kırmadan yazışalım opuyorumnanaktan
tamammm :çok üzgünüm:

tombiş olabilir ama annesi gibi salon hanımefendisi olucak benim kızım bayanssulusmile
hanıım kibaar sempatiik bir kız olucak durucum bu kararın için pişman olmucaksın
benim güzel kızımın ve senin yakışıklı oğlunun meyveleri yani torunlarmız çok güzel olucak inanıyorum :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ipek çok güldüm yaaa ama çokda hoşuma gittiiii meyveler ve torun kısmı hemde:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

heheyttt sevsinlerrr ana kızı
durunun oğluna acıyorum şimdiden
anca karısının boğazına çalışır artıkkk garibimmm

Canlarım benim teşekkür ederim bu kadar zaman hep birlikteyiz kopmadık kopmayalımda :lepi:
yaşa sen duruu ağzını yiyim seninn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kankm üzülme sen hepimiz boğaz için çalışıyoruz zaten
benim aslan damadımda çalışır bakar karısına hem benim kızım
çalışır zaten ben ona aşılarım çalışması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…