Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çalıştırmasına çalıştırırsın biliyorum senin gibi çalışkan olacaka.s ama velakinnn oda kazandığı parayla anasının karnını doyurur ancakkklülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

onlar evlenene kadar ben emekli olurum maaşım olur
hem zaten o zaman bu kadar yiyemem şu anda sınırda olan değerlerim
yaşlılıkla yükselir diyet yapmam gerekir mafoldumben

ya ipeğin kızı oğlumdan şikayetçi olursa ne olcakkkk walla ben önce oğluma kızarım

bende hem yazdım hem güldüm sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:

ya ipeğin kızı oğlumdan şikayetçi olursa ne olcakkkk walla ben önce oğluma kızarım

ayy kaynanaya bak yaaaa gerçekmisin kızım sen varmı öyle kaynanalarr haa pardon senin varmıştı dimii boshayallersmile

ayıp ettin sen benim ne kadar iradeli olduğumu bilmiyosun :umursamaz:
tabisi canımm tabisii

kaydirigubbakcemile3

kanki bence sen bu topiğin başlığını bebek özlemi çekenlerin geyiği olarak değiştir kaydirigubbakcemile3

zemuszemus

duru kızım oğlundan şikayetçi olursa karşısında beni bulur merak etme aklinialirimsmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bakın heleee kazen abi ne dediiii yazdığını kopyalıyorum sizeee

bu arada
tedavide moral cok onemli o acidan o basligi iyi cevirin
Site olarak 1. siradasiniz bunu unutmayin

bizde moralden bol ne var pür neşe bakın bana
ne kasık ağrısı ne eklem ağrısı ne baş ağrısı durdurabiliyo beni
bu arada arka sayfada duru gülmekten bayılmış gördünmü kaydirigubbakcemile2

ipeğim gider ayak yine çok güldümkaydirigubbakcemile3:roflol: karşımdaki kızda bakıyoooo kendi kendime gülüyom diye :roflol:

benim topiğimle dalga geçenlere kapak olsun, kazen abinin söylediklerii zemuszemus

kim dalga geçti ayoollll
her telden konuşuyozzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…