Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünür okumaya yarın başlıyacaz ...ipek aslında ilk önce kaç kişiyiz onu bilmemiz lazım paylaştırsak daha iyi olur diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz bugün haletmemiz lazım
etipufumuzda dünden beri yok endşelenmeye başladım onun için

cumadan cumaya kadar vaktimiz var 1 haftada ben günde 100 tane okursam 800tane okumuş olucam..

abdestsiz okunabilir dimi kızlar yani ben işyerindeyimde abdest alma durumum yok bende okurum her gün okuyabildiğim kadar selati tefriciye... yarın başlarım mesela

bende her gün 100 okusam 800 de benden... ama abdest olayını bi söylerseniz içim rahat eder...

tamam buldum sorularla islamiyet sityesinde yazmışlar abdestsizde okunabilirmiş ben her gün 100 okiyim 800 tanede benden ....

abdestli olmaya gerek yok uzanarak bile okunabiliyo her gün 100 tane okurum o zaman okuyanlar listesi
şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... 800
jollita......... 800
iipekk........ 800
ama olurda söylediği sayıyı tamamlayamayan olursa mutlaka bir iki gün önce haberdar etsin ki eksik kalmasın

tamam o zaman yarın başlarım ben fazla okursak tabi daha iyi olur inşallah...
eti puf bu gün doktoramı gitcektiki????

peki yaaa kızlar adetliyken okunuyormu...onu biliyormusunuz...
evet canım öylede okunuyormuş nevo geçen gün öyle söyledi
tamam o zaman yarın başlarım ben fazla okursak tabi daha iyi olur inşallah...
eti puf bu gün doktoramı gitcektiki????

etipufumuz hamile ya canım çok kötü geçiyor yemek yiyemiyor yediğinide çıkarıyor geçen gün tansiyonu düşmüş dr ona düşük tehliken var demiş ay ALLAH korusun onun bebeği mucize çünkü

inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini nazlı bir bebek olcak yani onunkisi

tamam kızlar ..ben şimdilik 500 alayım...kaırsa eksik o zaman da okurum..çünkü haftasonu babaannemle dedem geliyor iki gün kalacak o arada fazla okuyamam..şimdi bunları okuyayım sonra yine alırım...rabbim niyetimizi kabul etsin...inşallah...yinede kızlar abdestli okuma şansı olanlar öyle okumaya çalışsınlar...

şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... 800
jollita......... 800
iipekk........ 800
bulut...........500

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

iyiim sevdam sen nasılsın
jollita sanada günaydın

ben mi iyi diyelim aslında iyiydim ama biraz önce en iyi arkadşaım aradı hani hamile kalmıştı 3 ayı bitmiş onunda ne çabuk zaman geçiyor :sinifsinif:
ETRAFIMDAKİLER BEBEK DÜŞÜNMÜYOKEN BEN HASTANE KÖŞELERİNDEYDİM,HAMİLE KALDILAR DOĞUM YAPTILAR HATTA BEBEKLERİ YÜRÜMEYE BİLE BAŞLADI BEN İSE HALA HASTANE KÖŞELERİNDEYİM HALA ÇIRPINIYORUMM mafoldumben mafoldumben çok doluydum işyerindeyim wc gittim hüngür hüngür ağladım mafoldumben tabi çıktım gözler kıpkırmızı şekilde :kedi: çok yoruldummm çokkk :gitme:

SEVDAM YAPMA LÜTFENN KENDİNİ DURUP DURURKEN ÜZMÜŞSÜN BAK BİZ BURDAYIZ HEPİMİZ BUNUN ÜSTESİNDEN GELİCEZ İNŞALLAH DUALARLA BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAZ RABBİM ELBET DUYACAK SESİMİZİ BİZDE ANNE OLACAZ HANİ PES ETMEK YOK YOLA DEVEM DİYORDUK :mymeka: :mymeka:

yapma arkadaşım yapma kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo bu ağlamalarımız
bak ne güzel dualara başlıyoruz bu dualarımız zamanı gelince kabul olucak ve bizde bebek sahibi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…