evet canım öylede okunuyormuş nevo geçen gün öyle söyledipeki yaaa kızlar adetliyken okunuyormu...onu biliyormusunuz...
tamam o zaman yarın başlarım ben fazla okursak tabi daha iyi olur inşallah...
eti puf bu gün doktoramı gitcektiki????
iyiim sevdam sen nasılsın
jollita sanada günaydın
şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... 800
jollita......... 800
iipekk........ 800
bulut...........500
seyhan .....800
ben mi iyi diyelim aslında iyiydim ama biraz önce en iyi arkadşaım aradı hani hamile kalmıştı 3 ayı bitmiş onunda ne çabuk zaman geçiyor :sinifsinif:
ETRAFIMDAKİLER BEBEK DÜŞÜNMÜYOKEN BEN HASTANE KÖŞELERİNDEYDİM,HAMİLE KALDILAR DOĞUM YAPTILAR HATTA BEBEKLERİ YÜRÜMEYE BİLE BAŞLADI BEN İSE HALA HASTANE KÖŞELERİNDEYİM HALA ÇIRPINIYORUMM mafoldumben mafoldumben çok doluydum işyerindeyim wc gittim hüngür hüngür ağladım mafoldumben tabi çıktım gözler kıpkırmızı şekilde :kedi: çok yoruldummm çokkk :gitme:
ben mi iyi diyelim aslında iyiydim ama biraz önce en iyi arkadşaım aradı hani hamile kalmıştı 3 ayı bitmiş onunda ne çabuk zaman geçiyor :sinifsinif:
ETRAFIMDAKİLER BEBEK DÜŞÜNMÜYOKEN BEN HASTANE KÖŞELERİNDEYDİM,HAMİLE KALDILAR DOĞUM YAPTILAR HATTA BEBEKLERİ YÜRÜMEYE BİLE BAŞLADI BEN İSE HALA HASTANE KÖŞELERİNDEYİM HALA ÇIRPINIYORUMM mafoldumben mafoldumben çok doluydum işyerindeyim wc gittim hüngür hüngür ağladım mafoldumben tabi çıktım gözler kıpkırmızı şekilde :kedi: çok yoruldummm çokkk :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?