Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Slm kızlar ben arnıza yeni katıldım size birşey danışmak istiyorum ilişki sonrasında kan gelmesi normal mi akıntı ile karışık kan geldi ama sizce sebep nedir ve korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz kasık agrım falanda var

allah kabul etsin tubişim ...için rahat olsun benim doktorda bir ay sonra bile eğerki
kist falan yoksa başlanır diyodu yeterki maddi ve manevi olarak hazır olun demişti
doktorun yanlış bi şey dememiş hadi çıktım ben

tuğbacım teşekkür ederim

kızlar iyi akşamlar gidipte dönmemek var hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm olduysa beni affedin
tatil sonrası görüşmek üzere
nireeee hayırlı git sağ salim çabuk gell helal olsunda böle konuşma beaa içime oturdu kötü oldum allaha emanet ol canımopuyorumnanaktan

yaaa demek kaynana bastonuyla fantezii sırnaşık şey ilahi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezz kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar bu arada sevda ve tubiş şifreleri konuşuyosunuz bozuluyorum

aşkolsunn bacımm yok şifreli değilde dün biz baya bi açıldık şimdi burada da yazılmıyo ki okadar net o yüzden yoksa senden gizlermiyizz olumunekankayizsmile
iyi akşamlar alıngan bazım benimm Şeniz

durumm nasıl yazı öle ne olduki ölee yazdın kötü oldumm valla pazartesi görüşmek üzere iyi akşamlar canım

striptiz hönk bu yeni ünite mi yaa biz daha cavüze giremedik ki tubicik yeni konu çıkarma hemide o kaynana dediğin bastonlu falan değil lolişim bilidğin kuma damarlı dinç bir kaynana daha 45inde ayol he heeey beni gömer valla

kızlarrrrr çok başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrr..
sevdacığım bende biraz saraçoğlunun sitesindeki ziyaretçi mesajlarını okudum...önce soğan sonrada incir kürünü kullanmışlar...hamile kalmış bir çoğu....
kızlarada söylemiştim sevdam sağ kasığımda hafiften ağrı gibi birşey var..sanki orada bir baloncuk var..sendede böyle olmuş herhalde....cumartesi doktora gideceğim...ogünkü duruma göre soğan kürüne başlamayı deneyeceğim..midemi çok kötü etsede sabır diyeceğim....

canım hoşgeldin hazır ol sorulara
1 ne kadaerlık evlisin
2 dr a gittinmi
3 ne sıklıkta ilişkiye giriyosun
4 ilişkide kendini çok kastığın oluyomu
bendede oldu bu durum sorduğum soruları yanlış anlama araya uzun zaman girince olabiliyo bazı kadınlarda birde rahim darlığı söz konusuysa olabilir ama ciddi problemler çıkmadan bi dr git derim kasık ağrısıda buna bağlı olabilir ayrıca enfeksiyon iltihap varsa idrsr yollarında oda sebep olabilir ağrıya çok geçmiş olsun
öneri:
ayaklarını mümkün oldukça sıcak tut ,darlık varsa önce eşin seni hazırlasın sonra ilşkiye gir kuru kuru oluyosa oda kanama ve ağrı yapar
kulaktan duyma bişey yapma derim çünkü orası rsat gele biyer değil aksine en hassas bölgemiz çok şeffaf konuştum affına sığınarak geçmiş olsun canım
hmm okiş saol canım

4 ekimmi izine mi çıktıyon durumm benim haberim yokk eğer ölese iyi tatillerrr

bultu evet bendede öle olmuştu ihmal etmeden görün doktora bencede

şılak ne la ben bilmiyom çabuk süleyin çatırdarım ortadan
bebe yağı ve şılak kur bakalım bağlantıyı ne çıkacak senden
ne bilimmm içimden geldiiiii 4 ekimde görüşmek üzereeeeeeeeeeee
didim yolcusu kalmasııınnnnnnnn
ooooh didim he mum gibi eridim valla içimin yağları eridi götür beni gittiğin yere sorana başımın belası dersin
ii tatlllerr

anammmm tubiciğe bak hele nası da konuştu cinekolok maşallah
:kedi::kedi:

canım bende bilmiyorum..birden oldu hemde başımın arkası..acaba saçları yaş toplamıştım ondanmı oldu acep...kendimi çok kötü hissediyorum..

DURUcuğum benide götür..şuan okadar tatile ihtiyacım varki...şöyle sessiz sakin bir yer olacak..sadece kuş seslerini duysam...doğayla başbaşa olsam...dertlerden uzak bir yerde...nerdeeeeeeeeeee

kızlar bi cigara içip gelcem döndüğümde burda olamayacaklara çoook sşm olsun öptm ayrı ayrı 3 dk sonra burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…