nireeee hayırlı git sağ salim çabuk gell helal olsunda böle konuşma beaa içime oturdu kötü oldum allaha emanet ol canımopuyorumnanaktantuğbacım teşekkür ederim
kızlar iyi akşamlar gidipte dönmemek var hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm olduysa beni affedin
tatil sonrası görüşmek üzere
canım kaynana gacisi ço mu kalcak ?inşallah gönlünün istediği gibi gelişir herşey
fırsat konusunda haklısın şekercim de bu dişiliği nasıl kullancak bu kız mesela kaynananın bastonunu alsa eline onun etrafında dans etse stpriz gibi işte anlayın ve şöyle mayışık bir cümle kursa " sen şimdi bana izin vercekmisin yoksa beni üzcekmisiiiiiiiinnn toceeeeem herifim şuyum buyum filan işte onun gibi bi dişilikmi aman bendeki dişiliğe bakın hele ne fantezi beaa öö herif donunu kaptığı gibi kaçar
iyi akşamlar bu arada sevda ve tubiş şifreleri konuşuyosunuz bozuluyorum
canım hoşgeldin hazır ol sorularaSlm kızlar ben arnıza yeni katıldım size birşey danışmak istiyorum ilişki sonrasında kan gelmesi normal mi akıntı ile karışık kan geldi ama sizce sebep nedir ve korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz kasık agrım falanda var
hmm okiş saol canımallah kabul etsin tubişim ...için rahat olsun benim doktorda bir ay sonra bile eğerki
kist falan yoksa başlanır diyodu yeterki maddi ve manevi olarak hazır olun demişti
doktorun yanlış bi şey dememiş hadi çıktım ben
yaaa demek kaynana bastonuyla fantezii sırnaşık şey ilahi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezz kaydirigubbakcemile3
yavrucum stpriz neyle yapılır etrafında dans edebileceğin uzun bi çubuk yada demir eşliğinde bu kız nerden alsın çubuk demiri fikir beyan ettik iidir ii bu fantezi diğer olay bana çok vahşice geldide ondan bunu düşündüm bendekaydirigubbakcemile3yumuşak yumuşak sakince gover gitsin
desene senin kaynana çıtır kaynana e pederde yaşlıysa ondandır o kuma damarı anlarsın işte kafamçokkarıştıii bakalım cavüz olayını dene bakalım işe yarıcaksa ben yatkınımdır bend edeneyeyim sempatiksalakcinnistriptiz hönk bu yeni ünite mi yaa biz daha cavüze giremedik ki tubicik yeni konu çıkarma hemide o kaynana dediğin bastonlu falan değil lolişim bilidğin kuma damarlı dinç bir kaynana daha 45inde ayol he heeey beni gömer valla
canım geçmiş olsun şekercim neden ağrıyokiiii başınnkızlarrrrr çok başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrr..
sevdacığım bende biraz saraçoğlunun sitesindeki ziyaretçi mesajlarını okudum...önce soğan sonrada incir kürünü kullanmışlar...hamile kalmış bir çoğu....
kızlarada söylemiştim sevdam sağ kasığımda hafiften ağrı gibi birşey var..sanki orada bir baloncuk var..sendede böyle olmuş herhalde....cumartesi doktora gideceğim...ogünkü duruma göre soğan kürüne başlamayı deneyeceğim..midemi çok kötü etsede sabır diyeceğim....
bi dr görün bence gelişmeye göre küre başlarsın allah yardım etsin canımmm
bebe yağı ve şılak kur bakalım bağlantıyı ne çıkacak sendenşılak ne la ben bilmiyom çabuk süleyin çatırdarım ortadan
ooooh didim he mum gibi eridim valla içimin yağları eridi götür beni gittiğin yere sorana başımın belası dersinne bilimmm içimden geldiiiii 4 ekimde görüşmek üzereeeeeeeeeeee
didim yolcusu kalmasııınnnnnnnn
:kedi::kedi:anammmm tubiciğe bak hele nası da konuştu cinekolok maşallah
yok gidecem canım...ilaçla geçmişmiydi...soğan kürünüde kullanmışmıydın sevdacığım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?