Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen gel yamacıma bakem ben seni doğanın ta içine götürürüm çekeriz arabayı açarız koltukları kuş ve su sesi içinde uyursun canım keşke yakın olsamda sana kapıp alıversem yanına
hadi sigaraya çıktım

loliş migren var mı bak ne dicem buz varsa buz masajı yap ben migren hafif başlayınca öyle yapıyorum ve şuan pc o ağrıya hiç iyi gelmez emin ol git yat hemen ama sakin az ışıkalan biyerde ve yastıksız

sevdacığım doğum kontrol hapını niye veriyorlar anlamadım...gebelik olmasın diyemi kisti küçültsün diyemi...
ayyyyyyyyy tubişim tam istediğim gibi bir yer.....

evet kızlar pc nin başından kalkmam gerek ama ayrılamıyorum sizlerden....

bebe yağı deeel vazelin o vazelin ehe ehe
oo yavru sen başka yerdesin vazelinle şılak ne alaka bebeim ya neyse bi ara özelden ayrıntılı yazarım
hemmmmen çıkıyosun ve ayacıklarını uzatıp gözlerini kapatı kendini olmak istediğin yerde hayal ederk yarım saat olsun dinleniyor hatta uyumaya çalışıyosun kaydirigubbakcemile
Neyse kızlar bende kaçar iyi akşamalr size
sanada bebimmm hoşçakalllopuyorumnanaktan

mekanın güzelleri bend eyüksek müsadelerinizi istiyorum errrrkekim gelmek üzere öpüyorum ayrı ayrı komacan opuyorumnanaktan

tuğbacım teşekkür ederim

kızlar iyi akşamlar gidipte dönmemek var hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm olduysa beni affedin
tatil sonrası görüşmek üzere
kıs dittin mi quzuuuu güle gülee özle biizi immii
hoşgeldin minnak ....adaşın bugün 3lü test yaptırcaktı gelmedi hala

hoşgeldin minnak
evet melike gelemedi halaa

yıldızım sadece ipek şuanda tedavi aşamasında başka arkadaşımız yok herkesin neticelenmişti zaten.İnşallah 25 gün sonra ipeğim güzel haberler verecek
yaptırdım şekerlerr 3lü testi sonucu 28inde alacazzzz hayırlısıylaa
sırnaşık şey sırnaşık şey şeyyy evett haklısınnn sırnaşık şey

hoşgeldinnn melikee nasılsın
acep küçük melike napptıı CADIARZU
geldim quzum geldim bu diş ağrısı anamı belledii
minişin kangurusu er kişi çıkacakmış he ayyyy ne güsel bu sene er kişi senesi herhal.seneye de kızları sıraya sokalım inşallah kk nesli çoğalsın
inşalahh bidenemmm
ya datlumm temizlik yapmadan da olmuyokii ebvler b.k götürüyoo üstten yapıveriyom napımm

ebet datlummm ölüyorum ağrıdann kulağıma vuruyo adi ağrıııı canım çıkıyo resmennnn ne kötüü yaa adam akıllı bişey yiyip içemiyorummm delirtiyoo yani anlıcannnnn dün öğrendikk quzuu cinsiyetini erkekmişş sermiş pipiyii
sen A.e.o
çok öptümmmmm

slm şekerlerr ben 3lü için kanı verdim muayne oldum geldim çok şükür bebek iyi gözüküyooo inşalah 28inde de hayırlı sonuç alırızz bu arada diş ağrısıı iyice bastırdıı ben ne yapacamm yaa öldürdü beniiiiiiii ağzımı açamıyorummmm

bugün biraz yoğundum giremedim kuşlarım şöle b, azcık geçmişe baktım....

durucum tatile gidiyomuş yolu açık olsun canım iyi tailler......

melaikemmmmmm canım oğluşumuz mu oliiiiiii RABBİM hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş........

YAW BİZİM TOPİKTE OLANLARDA HEP OLAN DOĞİRİİ HEÇ KIS DOĞURMİİİİİİİİ neden acep sempatiksalakcinni

kıslar daha öncede bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var diye rahmimde su toplanmıştı iltihap vardı ilaç almıştım ama fayda etmedi galiba ağrılarım hala devam ediyo ve son adetimde çok ağrılı olmuştu o yüzden tüp bebek doktoruma gözükeyim diyorum kısmetse yarın arıycam cumartesiye randevu versin hafta içi dersten kalıyorum.... ama bana dicekki dondurulmuşları deneyelim ama ben hala hazır değilim istemiyom zatende olmuyo yaşadığım olumsuzluklardan sonra artık tüpbebeğe olan inancım da bitti.. ki dondurulmuşlarla hayatta olcağını düşünmüyom..... o yüzden doktora tekrar hayır diycem bu arda hala eşimin tahlilleri yapılmadı ona göre iğne tedavisine başlıycaktık oda kaldı eşim yanaşmıyo kıslar dinlenelim diyo bende zaten 4 ay iğne kullanan o ara dinlenelim diyom ama eşim şu an hiç bişeye yanaşmıyo.... ne yapsam ya adamcağız haklı bişey diyemiyom 1.5 senede 1 düşük 3 negatig tedavi ..... söylencek söz bulamıyo hep hayal kırıklığı yaşadık bide diyorum doktorumu değiştirsek eğer değiştirirsek umut tüp bebek merkezini düşünüyorum orası erkek ınfertilesinde iii diyolar... bilmiyom kıslar ya.. napıcam nasıl edicem... yeni tedavi için hayır diyorum ama şu kasık ağrılarımdan dolayı tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum bu konuda çok iii aslında doktorumdan da çok memnunum bırakmam istemiyorum ama diyorum başka yerdedir belki kısmetimiz kıslar yardım edin ya ne olurrrrr boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…