sen gel yamacıma bakem ben seni doğanın ta içine götürürüm çekeriz arabayı açarız koltukları kuş ve su sesi içinde uyursun canım keşke yakın olsamda sana kapıp alıversem yanınacanım bende bilmiyorum..birden oldu hemde başımın arkası..acaba saçları yaş toplamıştım ondanmı oldu acep...kendimi çok kötü hissediyorum..
aaa başındamıııı hay ben kafamın içindeki o beyinciğe tüküreyim bende genital bölge sanıyorum canımmm sakın ve sakın ihmal etme sakin ol strestende olablir obaloncuklar ama lütfen evde bişey uygulama
DURUcuğum benide götür..şuan okadar tatile ihtiyacım varki...şöyle sessiz sakin bir yer olacak..sadece kuş seslerini duysam...doğayla başbaşa olsam...dertlerden uzak bir yerde...nerdeeeeeeeeeee
canım bende bilmiyorum..birden oldu hemde başımın arkası..acaba saçları yaş toplamıştım ondanmı oldu acep...kendimi çok kötü hissediyorum..
DURUcuğum benide götür..şuan okadar tatile ihtiyacım varki...şöyle sessiz sakin bir yer olacak..sadece kuş seslerini duysam...doğayla başbaşa olsam...dertlerden uzak bir yerde...nerdeeeeeeeeeee
oo yavru sen başka yerdesin vazelinle şılak ne alaka bebeim ya neyse bi ara özelden ayrıntılı yazarımbebe yağı deeel vazelin o vazelin ehe ehe
hemmmmen çıkıyosun ve ayacıklarını uzatıp gözlerini kapatı kendini olmak istediğin yerde hayal ederk yarım saat olsun dinleniyor hatta uyumaya çalışıyosun kaydirigubbakcemilesevdacığım doğum kontrol hapını niye veriyorlar anlamadım...gebelik olmasın diyemi kisti küçültsün diyemi...
ayyyyyyyyy tubişim tam istediğim gibi bir yer.....
evet kızlar pc nin başından kalkmam gerek ama ayrılamıyorum sizlerden....
sanada bebimmm hoşçakalllopuyorumnanaktanNeyse kızlar bende kaçar iyi akşamalr size
kıs dittin mi quzuuuu güle gülee özle biizi immiituğbacım teşekkür ederim
kızlar iyi akşamlar gidipte dönmemek var hakkınızı helal edin kırdığım üzdüğüm olduysa beni affedin
tatil sonrası görüşmek üzere
hoşgeldin minnak ....adaşın bugün 3lü test yaptırcaktı gelmedi hala
yaptırdım şekerlerr 3lü testi sonucu 28inde alacazzzz hayırlısıylaahoşgeldin minnak
evet melike gelemedi halaa
yıldızım sadece ipek şuanda tedavi aşamasında başka arkadaşımız yok herkesin neticelenmişti zaten.İnşallah 25 gün sonra ipeğim güzel haberler verecek
geldim quzum geldim bu diş ağrısı anamı bellediisırnaşık şey sırnaşık şey şeyyy evett haklısınnn sırnaşık şey
hoşgeldinnn melikee nasılsın
acep küçük melike napptıı CADIARZU
inşalahh bidenemmmminişin kangurusu er kişi çıkacakmış he ayyyy ne güsel bu sene er kişi senesi herhal.seneye de kızları sıraya sokalım inşallah kk nesli çoğalsın
ya datlumm temizlik yapmadan da olmuyokii ebvler b.k götürüyoo üstten yapıveriyom napımmgünaydııın
tubiş geçmiş olsun opuyorumnanaktan
melike sen de komiksin valla ya panik halindesin ya temizlik halinde
birden bire arka arkaya hiç dinlenmeden bütün işini bitiriyosun sonra yorgunluktan
ağrın oluyo bu seferde panik halinde doktora gidiyosun kaydirigubbakcemile3
durum valla faceye gelmek istiyorum bu aralar ama bir yandan da bulaşmak istemiyorum
çevremde faceye çok fazla takılan rahatsız olduğum insanlar var açıkçası onlardan çekiniyorum
hanımlar nabersiniz gelemedim bugün yani bi ara geldim ama baktım duramıcam sessiz sedasız yok oldum üşüttüm galiba heryanım ağrıyo en kötüsü kulağım feci ağrıyo yatak yorgan durumdaydım bugün şimdi daha iyiyim azcık ataşım var onuda aldırırım kendime gelince
büyük melike mesajını aldım sağol şeker opuyorumnanaktan
minik melikem sen hastasın galiba ben gibi yanlış okumadıysam dişin ağrıyomuş canım kıyamam saaa minik anneeemmm geçmiş olsun tez elden şifa versin allah sana ..sakın dr kontrolü dışında ilaç filan alma diş dr ilaç verirsede kendi dr una mutlaka sor bizim nohuta ii bak olarmı bebişimm yarında cinsiyet öğreniyoruz galiba hmm dur tahmin yürüteyim bence yarın ultrasonda bir adet minicik pipicik görcen gibi hissettim ama tabi hayırlı sağlıklı olsun inş..
kedersizim mesajları almış oooh keyifler yerinde kıskanan çatlamasın tabi çalışsın onunda olsun dimi ama bayanssulusmile
eee mekanın güzelleri herkes iimi
çok öpüyorum hanımlar allaha emanet olun yarın görüşürüz inşş
meraba kızlar nasılsınız
meraba canımm hoşgeldinn kötüyümm bennn ağrı delirtiyoo
canım doktorunla bi görüş bakalım hamişlikte ne yapılması daha uygundur çekilmez ama öle ya ...oyyy onun pipişini yesinlerrr maşallahh anasına benzer inşallah anası gibi dünya şekeri bi tosuncuk olsun inş...hadi hayırlısı canım allah hayırlısıyla kucağına alıp en güzel günlernide görmeyi nasip etsin miniğimmmm
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?