kedersiz senin neresi ya da hengi doktordu?
eti puf seni de tebrik ederim.yeni mi öğrendin hamileliğini?nasıl hamile kaldın,neler kullandın ?ne zamndır tedavideydin ?anlat biraz lütfen..
demekki ben değilmişim bu hatayı yapan tek KEDERSİZİMMMMMMMMMkaydirigubbakcemilesositososito
cok ozur dilerim kedersiz.yanlis okudum.bak simdi cok kotu oldum.insallah bebegimiz olur da hep kedersiz oluruz.
canım öncelikle aramıza hoşgeldinn.... teşekkür ederim...
bende yumurtlamada sorun vardı ama adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum... bizde asıl problem eşimdeydi...
ben 1-2 ay lovesanın polenli bal tarçınlı önerdiği bir karışım vardı.. bence vucudumu toparlamada eksik vitaminleri toplanmada yardımı olmuştur...sonra incir kürü denedim ama olmadı1 gün içebildim.. sonra sadece eşime odaklandık ilk onu düzeltelim dedik...
eşimde çarşır macunu yedi ve sabah ve akşamları ceviz yedi.. yememize içmemize dikkat etmeye başladık ama en umutsuz anımda bebiş süpriz yaptı...
inşallah darısı sizlerin başına... en kısa zamanda...opuyorumnanaktan
gerçekten çok güzel bir yazı emeğinize sağlık :a015:
gecen ay tuplerdeki tikanikligi temizledi.dedi hastalarimin cogu tikanikligi acdikdan sora hamile kaliyor sende kalirsin insallah dedi.nebiliyim.2 ay falan beklememiz lazimmis.hayirlisi.ama ben bi turlu yumurtlama gunumu tesbit edemiyorum(adetim duzensiz olduguna gore).bana yardimci olurmusunuz?
inşallah en kısa zamanda beraber hamile kalırız..hepimiz...o zaman da dünür oluruz ..oğlan anneleri kız anneleri kim tutar bizleri...:teytey::teytey::teytey::teytey:
vereliniortak
canım öncelikle aramıza hoşgeldinn.... teşekkür ederim...
bende yumurtlamada sorun vardı ama adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum... bizde asıl problem eşimdeydi...
ben 1-2 ay lovesanın polenli bal tarçınlı önerdiği bir karışım vardı.. bence vucudumu toparlamada eksik vitaminleri toplanmada yardımı olmuştur...sonra incir kürü denedim ama olmadı1 gün içebildim.. sonra sadece eşime odaklandık ilk onu düzeltelim dedik...
eşimde çarşır macunu yedi ve sabah ve akşamları ceviz yedi.. yememize içmemize dikkat etmeye başladık ama en umutsuz anımda bebiş süpriz yaptı...
inşallah darısı sizlerin başına... en kısa zamanda...opuyorumnanaktan
ozaman başka bir dopik açarım dünürlerin mekanı diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
topik kertmesi yaparızsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?