Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bende çıkmak zorundayım..sizlerle sohbet etmesi güzel...bir akrabamızın oğlunun sünnet kınası var oraya gidiyorum..biraz kurtlarımı dökeyim...çoçuk daha 1,5 yaşında hiç birşeyden haberi yok..sünnet oldu geldi..öyle ortalıkta dönüyor...bu gelinde benden 2 sene sonra evlendi ve şimdi oğlunun sünnetini kutluyor...

yaaaa kızlar üzülmeyeyim diyorum geliyor aklıma işte...benimde olsaydı şimdi 4 yaşında olacaktı onun abisi...ahhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürürde bu çektiklerimizi unuturuz....

gecen ay tuplerdeki tikanikligi temizledi.dedi hastalarimin cogu tikanikligi acdikdan sora hamile kaliyor sende kalirsin insallah dedi.nebiliyim.2 ay falan beklememiz lazimmis.hayirlisi.ama ben bi turlu yumurtlama gunumu tesbit edemiyorum(adetim duzensiz olduguna gore).bana yardimci olurmusunuz?

kedersiz senin neresi ya da hengi doktordu?
eti puf seni de tebrik ederim.yeni mi öğrendin hamileliğini?nasıl hamile kaldın,neler kullandın ?ne zamndır tedavideydin ?anlat biraz lütfen..

canım öncelikle aramıza hoşgeldinn.... teşekkür ederim...

bende yumurtlamada sorun vardı ama adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum... bizde asıl problem eşimdeydi...

ben 1-2 ay lovesanın polenli bal tarçınlı önerdiği bir karışım vardı.. bence vucudumu toparlamada eksik vitaminleri toplanmada yardımı olmuştur...sonra incir kürü denedim ama olmadı1 gün içebildim.. sonra sadece eşime odaklandık ilk onu düzeltelim dedik...

eşimde çarşır macunu yedi ve sabah ve akşamları ceviz yedi.. yememize içmemize dikkat etmeye başladık ama en umutsuz anımda bebiş süpriz yaptı...

inşallah darısı sizlerin başına... en kısa zamanda...opuyorumnanaktan

demekki ben değilmişim bu hatayı yapan tek KEDERSıZıMMMMMMMMMkaydirigubbakcemilesositososito

haa birde bu ay yumurtlama zamanına kadar hiç ilişkiye girmedik... internetten hamile kalmak için ovulasyon hesaplayıcısından tarihine baktım.. tam o tarihte ilişki oldu..:kedi:

cok ozur dilerim kedersiz.yanlis okudum.bak simdi cok kotu oldum.insallah bebegimiz olur da hep kedersiz oluruz.

önemli değil canım ben alıştım artık bana böyle denmesine bu ikinci oluyor bugün bulut arkadaşımızda bana öyle hitap ettikaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, alpy, elifbala, kedersiz56+, MONA ROSA, nevbahar76, serdogmak, yildiz_azeri

maşallahhhh

cok sevindim.insallah sag salim bebegini eline alirsin.Rabbim evlat hasretini cekenlerin hepsini sevindirsin icinde de bizi.

bulutçum benimde olsa şimdi 6 yaşında olmuştu benimde seninkini abisi olacktı :)))

canım ozaman dr una güvenmekten başka çare yok allah bol bol dua et inşallah yakında olacak bebişin bak sana bişey diyyimmi benim 6. hissim çok kuvvetlidir burdaki bazı arkadaşlarımda şahit:))senin çok yakında olacak inşallah içime öyle doğuyor ...sana bir kür önerebilirim bugün üye olan lovesa arkadaşımız paylaşmıştı bizimle polen+tarçın+bal_bunları karıştırıp sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ye inşallah sana şifa olur canım

inşallah en kısa zamanda beraber hamile kalırız..hepimiz...o zaman da dünür oluruz ..oğlan anneleri kız anneleri kim tutar bizleri...:teytey::teytey::teytey::teytey:
vereliniortak

inşallah en kısa zamanda beraber hamile kalırız..hepimiz...o zaman da dünür oluruz ..oğlan anneleri kız anneleri kim tutar bizleri...:teytey::teytey::teytey::teytey:
vereliniortak

ozaman başka bir dopik açarım dünürlerin mekanı diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla bebeişini kucağına almanı dilerim.ne zamandır istiyordunuz?şu karışımları bize de verin yahu,artık kafayı yemek üzereyiz biz de.bizim de aynı adetlerim düzenli.eşimde morfoloji kötü,hareket az.2 aşılama,1 başarısız tüp var.2.5 senedir olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…