yok bebem o kadar rahatsız değilimde ilk def oldu ya şaşırdım acep bekleyim biraz oturunca geçiyoonoluvak miniş er büyüyo ondandır annesi yakında tepiklerede başlar mı başlar ama çok rahatsız oluyosan git bi doktora
tatlışım bizim toce geldi ben kaçar emi öperim çok muah allaha emanet ol kuzum
yaff resmen kasıklarıma bişi batırıyolarr niye böle olduki acepp
iyi düşünmüşsün canım ahşap boyama düşünmezmisin zevkli birşeye benziyoropuyorumnanaktan
cnm ya benimde aynı kasıklarım fena ağrıor yumurtamin biri çatlamamış ve kistim var belki senin de olabilir..
Rabbim şifanı versin canımm inşalahh dra sordum bebek büyüdüğü için dedi bu ağrıların darısı başına inşalahh
ayyy cnm ya özürdilerim ben senin hamile olduğunu unutmuşum ya..amin inşllh :Saruboceq::CüvCüv:bnmde olur bu tatlı ağrıları bende çekerim hayırlısıyla allah ım sanada kolay hamilelik +kolay doğum versin..:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: TATLI DİLLİ ANNE:CüvCüv:
yok bitanem ya neden özür diliyosun ki tatlım inşallahh canım Rabbim öle yüce ki Rabbbim bütün yüreklerin acısını dindirecekk
Allah razı olsun canımm Rabbim sizede tattıracak inşalahh
iyi dersek iyi olurmuşuz bizde öyle diyelim ii oluruz belki üzerimde bi duygusallıktır geziyo başıma bi patlıcak var gene hadi hayırlısı..tuğbam nasılsın canım kaç gündür karşılaşamadık nasılsın canım senin balıklardan ne haber valla bayağı ilginçmiş eşime anlattım çok şaşırdıdelikafadulden k.i.b canımolumunekankayizsmile
açma içimi deşme yaramı boşver bi açarsam daha susmam salya sümük sayfayı bozarım kafa dumanlı zati:çok üzgünüm:iyi olur inşallah ne diyim annem yacanım kıyamam üzülme benimde senin gibi çok güzel her şey dediler ama tutunamadı dr rahim anca alışıyor 2. de şansınız daha yüksek olur demişti bizimkinide araştırmadılar sadece genetiğe baktılar her şey yoluna girer canım en azından şunu düşün senin yaşın daha çok genç ben bile senin gibi yapmıyorum azcık güçlü ol tatlım:teselli:inşallah rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz:Saruboceqlumunekankayizsmile
oo işler karışık desene hem ev hem iş işte ek iş allah güç kuvvet versin bunlara rağmen eminim performans 10 numaradır :lepi:yakışır bacıma opuyorumnanaktanipem bugün yumoş toplattı inşallah kaliteli bol bol yumoşları olurda kardeş içinde kullanacak kadar stokluk çıkar :Saruboceq:canım benim ben çok yoğunummm yaaa :gitme: asistan yok onun yerinede bakıyorum inan feleğim şaştı -tatlicadiarzu- o olmayınca zaten işler hep yoğun oluyo perşembe gelecek ozamana kadar çok sık gelemeyebilirim.birde vergilerin son zamanı falan kendi işimde çok var yanlış anlamayın lütfen senağlama
ipeğimide çok merak ediyom ne durumda hiç bilmiyom akşam girmeye çalışcam :lepi:
amin canım dermansız dert vermesin bu günümüzede şükredelim bakalım allah bu günlerimizi aratmasın şükür sağlığımız yerinde eşlerimizin canısağ oda olur inşallah gece boyu uykusuz kalacağımız günlerde olacak inşallah :çok üzgünüm:yaw yazmayın böle şeyler bakın bugün heeeç eyi değilim ağlamaklıyım duygusalşım psikopatım ne bilem herbişeyim işte ağlarım heee:gitmeinşallh öyle ihtiyacım var ki üzerimden büyüüük bi yük kalkacak rahat bi nefes alcam sabah uyandığımda hiç ağlamaklı olmayacam inşll. rabbim başka dert vermesin
şşştttttt ne demek kapadım bu mevzuyu kalk hemen aban üstüne uykuda daha başka olur inan bana ufak ufak öp bi şekilde uyandır yadaaa
sakin bi günde al karşına sakince konuş yapmazsak nasıl evlat sahibi oluruz de aç kafasını iyice sakince ılımlıca konuş bi dahaki adetten itibaren kendine gelsin uyarıcı ilaçlar al suyuna yemeğine at gecenin bu vakti düşünmeden aklıma bu geldi ama lütfen pes etmeee her kadın gibi anne olmak seninde hakkın bu konuyu konuşarak halledeceğine inanıyorum canımmm allah yardımcın olsun
eşinin bu derece yorgun düşürüp uyutan işi ne çok merak ettim CADIARZUgerçekten insanın zoruna gider böyle biş..tubaya katılıyorum eşinle oturup konuşmalısın bu konuyu ..birazda senin elinde olan bişey bu aslında kadınlığını kullanıp tahrik et kocanı(anladın sen onu) aklinialirimsmile:jeyyar: hiç bir erkek dayanamaz böyle şeylere .ama eğer yaptıysan bunları eşin yine uyumayı tercih ettiyse bilemiyorum artık akannehir
benim eşim özel sektörde fabrika müdürü sorumlulukları çok fazla ama inan bana canım o kadar çok şey denedım ki kadınlıkla ilgili hatta başka birimi var dedim gerçekten yok bunada emınım doktora gidelim diyorum onada yanaşmadı,zencefil çayını denıcm iyi geliyormuş belki değişir ama ben kararlıyım bu konuyu askıya aldım çok kırılıyorum çünkü kendiside çok istiyor ama hep benım yaklaşmamla olmaz ki terslenmekte biyere kadar..fisfisfis
:
canım moralini bozma 2 kerede inşallah işe yaramıştır bende dedim benim bacım nerde demek adamla uğraşıyodun :1shok:sakın sinilerini bozma yumoş zamanı sen istedin o vermedi şimdi sıra sende mirmirmirmir o gelince sen uyu yumoşların gelişene kadar tepkini koy sorarsa aşkım körle yatan şaşı kalkar dekaydirigubbakcemile3bakalım şimdi ne yapacak bu aradada çaktırmadan ona işine yarıycak birşeyler ver(saraçoğlunun sitesinden araştırabilirsin)hadi bakalım zafer senindiraklinialirimsmile
bebekim çok şükür bi problem yokmuş bidenem hayırlıs hadi quzum Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşalahhtatlişler bugün terminim vardı biliyonuz gittim muayene oldum şükür temiz ve gayet düzgün dedi münüş için dönme kayma vs.yok dedi bi ton şey söledi tutunmama sebeplerini sıraladı peş peşe bön bön dinledim sadece şu cünleyi çekip aldım onca laf arasından dediki dr hanımcım "hekimler en az 2, 3 başarısızlık durumunda araştırmaya gidiyo" dedi mii dediiii tubi ne etti? gaza geldi eve dönünce tüp bebe merkezini aradım dedimki bana hazır olduğun zaman gel tekrar ayapalım dediniz ama ben çok endişeliyim herşey ii gidiyoken hatta %90 ikiz şansı vermişken neden olmadığına dair soru işaretlerii var kafamda dedim ve samimi olmak istiyorum dedim boş konuşup vaktinizi almak istemiyorum dedim son nefesime değil son kuruşuma kadar denerim ama dedim tüm lükslerimden vazgeçtiğim halde zor toparlayıp gelcem dedim onun için ben araştırma süresinin erkene alınmasını istiyorum dedim çünkü olmazsa 3.deneyemeyeceğim uzun bi süre dedim eğer olur derseniz devam edeyim deidm o da sağolsun sağ duyulu yaklaştı bilmemne loji testi istedi morfolojimiydi la unuttum ya CADIARZUneyse not aldım yazarım onu yaptırın eşinizle dedi bi sorun varsa onu takiben bilmemne profiline bakılır dedi azıcık rahatladım pzts o neyse vercez işte bakalıım hayırlısı
ak ulen aakkdiyor ve çıkıyorum
aminn canımm benim inşalahhinşallh öyle ihtiyacım var ki üzerimden büyüüük bi yük kalkacak rahat bi nefes alcam sabah uyandığımda hiç ağlamaklı olmayacam inşll. rabbim başka dert vermesin
hem pipili hem pimpirikli oda güsell:))minişim bak ben sana dediydim nohut erin büyüyo ondan diye telaşe mahal yok evham güzeli seni rahat ol yoksam bebişin de hem pipili hem pimpirikli olacak benden sölemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?